Merhaba hanımlar ben 1.5 senelik evliyim bir oğlum var. Annem rahatsız olduğu ev idare edemeyeceği için bir ablamda bir bende kalıyor. Ablamın kayınpederi kalp krizi geçirdi günlerce yoğun bakımda kaldı şuan felçli ve fizik tedavi sırası gelinceye kadar ablamda kalacaklar. Annem orada rahat edemiyor ablamda hangisine yetişsin. Ben de iyi kötü bebeğime gözkulak olduğu için benimle kalmasını istiyorum. Annemin kendi odası var odasından hiç çıkmaz eşimle akşam yemekten yemeğe görüşüyorlar. Mesele eşim annemden rahatsız ikide bir gidecek mi hani şu gün gidecekti diyip duruyor. Ben de ablamın misafirleri gidinceye kadar bizde dedim. Misafirler gidinceye kadar öyle mi? diye tavırlı konuştu. Ahh bi de annemin ona zararı olsa. Annemin tarlası vardı satıldı 23000 lirasını bize verdi onu son kuruşuna kadar eşim harcadı. Emekli aylığıyla hep bize destek oluyor kendi masrafını hayli hayli karşılıyor. Eşim rahatsız olmasın diye akşamları tuvalete bile utana utana gidiyor... Ben artık eşimin bu imalarından çok sıkıldım. Sizce eşim haklı mı? Ne yapmalıyım eşime karşı nasıl bir tavır takınmalıyım canım çok sıkılıyor...