Eşim Annemi İstemiyor

NASERDO

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
839
110
323
Konya
Merhaba hanımlar ben 1.5 senelik evliyim bir oğlum var. Annem rahatsız olduğu ev idare edemeyeceği için bir ablamda bir bende kalıyor. Ablamın kayınpederi kalp krizi geçirdi günlerce yoğun bakımda kaldı şuan felçli ve fizik tedavi sırası gelinceye kadar ablamda kalacaklar. Annem orada rahat edemiyor ablamda hangisine yetişsin. Ben de iyi kötü bebeğime gözkulak olduğu için benimle kalmasını istiyorum. Annemin kendi odası var odasından hiç çıkmaz eşimle akşam yemekten yemeğe görüşüyorlar. Mesele eşim annemden rahatsız ikide bir gidecek mi hani şu gün gidecekti diyip duruyor. Ben de ablamın misafirleri gidinceye kadar bizde dedim. Misafirler gidinceye kadar öyle mi? diye tavırlı konuştu. Ahh bi de annemin ona zararı olsa. Annemin tarlası vardı satıldı 23000 lirasını bize verdi onu son kuruşuna kadar eşim harcadı. Emekli aylığıyla hep bize destek oluyor kendi masrafını hayli hayli karşılıyor. Eşim rahatsız olmasın diye akşamları tuvalete bile utana utana gidiyor... Ben artık eşimin bu imalarından çok sıkıldım. Sizce eşim haklı mı? Ne yapmalıyım eşime karşı nasıl bir tavır takınmalıyım canım çok sıkılıyor...

Merhaba hanımlar ben 1.5 senelik evliyim bir oğlum var. Annem rahatsız olduğu ev idare edemeyeceği için bir ablamda bir bende kalıyor. Ablamın kayınpederi kalp krizi geçirdi günlerce yoğun bakımda kaldı şuan felçli ve fizik tedavi sırası gelinceye kadar ablamda kalacaklar. Annem orada rahat edemiyor ablamda hangisine yetişsin. Ben de iyi kötü bebeğime gözkulak olduğu için benimle kalmasını istiyorum. Annemin kendi odası var odasından hiç çıkmaz eşimle akşam yemekten yemeğe görüşüyorlar. Mesele eşim annemden rahatsız ikide bir gidecek mi hani şu gün gidecekti diyip duruyor. Ben de ablamın misafirleri gidinceye kadar bizde dedim. Misafirler gidinceye kadar öyle mi? diye tavırlı konuştu. Ahh bi de annemin ona zararı olsa. Annemin tarlası vardı satıldı 23000 lirasını bize verdi onu son kuruşuna kadar eşim harcadı. Emekli aylığıyla hep bize destek oluyor kendi masrafını hayli hayli karşılıyor. Eşim rahatsız olmasın diye akşamları tuvalete bile utana utana gidiyor... Ben artık eşimin bu imalarından çok sıkıldım. Sizce eşim haklı mı? Ne yapmalıyım eşime karşı nasıl bir tavır takınmalıyım canım çok sıkılıyor...

Hakli falan degil ne munasebet..sanirim baban yok dul bir kadin napsin vi ablanda bi sende kalacak.. kv olsa ayni durumda napcakti esib mecbur yaninizda kalacakti..
Ayrica 2300 unu neden esin yiyor borcu varsa tamamda neye harcadi annen size verdiyse kolina bi bilezik alabilirdin..
Annen cekiniyosa sana yakin ayni binadan falan ev tutsa.. ama esin rahatsz oldgu icin degil kendi icin ..
bole erkeklere gicik oluyorm ya kendi annesi olsa brsey demez dmi :20:

çok üzüldüm durumunuza hem sizin hem de ablanızın.annenize geçmiş olsun çok.eşinizin yaptığı çok büyük nankörlük.hem kadıncağızın parasını harca çatır çatır hem de hiçbir zararı olmamasına rağmen evinde kalmasına karşı çık.para vermese bile o sizin anneniz tabi ki gelip kalacak rahatsızmış üstelik.kendi annesi olsa eminim durum çok farklı olurdu.eşinize bence tavrınızı koyun o benim annem tabi ki ben bakacağım ona deyin.yarın bigün kendisi de o durumda olabilir sizin de çocuğunuz varmış Allah bağışlasın,o ve eşi de buna tepki gösterse üzülmez mi?

Hakli falan degil ne munasebet..sanirim baban yok dul bir kadin napsin vi ablanda bi sende kalacak.. kv olsa ayni durumda napcakti esib mecbur yaninizda kalacakti..
Ayrica 2300 unu neden esin yiyor borcu varsa tamamda neye harcadi annen size verdiyse kolina bi bilezik alabilirdin..
Annen cekiniyosa sana yakin ayni binadan falan ev tutsa.. ama esin rahatsz oldgu icin degil kendi icin ..
bole erkeklere gicik oluyorm ya kendi annesi olsa brsey demez dmi :20:

Bizim sorunlarımız bir anne değil ki ne düğünde takılan takılar ne annemden gelen paralar kuruşunu görmedim. Annemden gelenin sadece 2000 lirasını bari alıp üzerime başıma giyim alıyım dedim onu bile allem etti kallem etti harcadı. Şimdi söylesem para hesabı yapıyorsun der yine ben suçlu olurum onları falan geçtim artık. Eşim 8 kardeş annesi vefat etti babası yaşıyor. Hepsine hizmet etmemi ister. Yemeğe davet ediliriz gözü hep üzerimde. Sofrayı kuruyor muyum? kaldırıyor muyum? çaya bakıyor muyum? kahve yapıyor muyum? sürekli takipde. Sezeryan doğum sonrası daha haftam dolmadı ailesine mutfakta sofra hazırlıyordum gelip yardım eden olmadan... ama benim annemin yan odada olması bile kabahat. İnanın o kadar doluyum ki..

bu insanları da anlamak cok zor ha :47:
annen seni doğuran kadın,annemi istemeyen benide istemez :20:
ben nasıl senin annene saygı duyuyosam sende aynen !!!!! :20::20:
bu kadar basit canım kocana fazla yüz verme derim bu ne be :47:

çok üzüldüm durumunuza hem sizin hem de ablanızın.annenize geçmiş olsun çok.eşinizin yaptığı çok büyük nankörlük.hem kadıncağızın parasını harca çatır çatır hem de hiçbir zararı olmamasına rağmen evinde kalmasına karşı çık.para vermese bile o sizin anneniz tabi ki gelip kalacak rahatsızmış üstelik.kendi annesi olsa eminim durum çok farklı olurdu.eşinize bence tavrınızı koyun o benim annem tabi ki ben bakacağım ona deyin.yarın bigün kendisi de o durumda olabilir sizin de çocuğunuz varmış Allah bağışlasın,o ve eşi de buna tepki gösterse üzülmez mi?

Kendi babası var Allah korusun elden ayaktan düşse bakmayacak mıyım. Hem benimle eşim bir değil. Evimde kalanın bütün hizmetini ihtiyacını ben görürcem eşim gelip yiyip içip televizyon karşısında yayılacak. Ama bunu düşünecek adam nerde. Bir kez daha lafını ederse cevabını vermek istiyorum bıktırdı beni. Yumuşak başlılığımı kullanıyor daha fazla kendimi kullanırmak istemiyorum.

eğer kayınvaliden sende kalsaydı sen nasıl karşılardın?eşini daha iyi anlayabilmek için empati kur bu durumda.annenin sizde tabiki kalabilir çünkü anlattığın bazı durumlar var.ve bu durumlar geçici ve annen sizde misafir sonuçta,kalıcı değil yani.bi de size destek de oluyormuş..eşin daha anlayışlı olabilir.tatlı dille anlat.tartışma.annen farkederse bu yüzden tartıştığını üzülür.

ayyyy canım yaaa durumuna çok üzüldüm annenede geçmiş olsun... Allah işte kimseyi kimsenin eline düşürmesin muhtaç etmesin elden ayaktan düşürmesin inşş....

eşiniz anlayışsız, nankör, merhametsiz, bencil bi adam resmen.... Allah böyle eşlerden korusun herkesi... hem parayı ye hem düğün paralarını da ye sonra anneyi ewe kabul etme...

Allah sana sabır wersin canım sadece kendi ailesini düşünen bi adamdan ne hayır gelirki... Allaha havale et düzelmesi için dua et canım....

Allah sabır wersin sana..... umarım en kısa sürede bu zor günleri atlatırsın....

Allah yardimcin olsun arkadasim cok zor bu durumda aile hayatini devam ettirmek .. Hayat bu hepimiz bir gün yaşlanıcaz büyüklerimize bakmak zorundayiz eşine Allah akıl fikir versin ıslah etsin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

eğer kayınvaliden sende kalsaydı sen nasıl karşılardın?eşini daha iyi anlayabilmek için empati kur bu durumda.annenin sizde tabiki kalabilir çünkü anlattığın bazı durumlar var.ve bu durumlar geçici ve annen sizde misafir sonuçta,kalıcı değil yani.bi de size destek de oluyormuş..eşin daha anlayışlı olabilir.tatlı dille anlat.tartışma.annen farkederse bu yüzden tartıştığını üzülür.

Canım ben ve eşim bir değiliz dediğim gibi eşim annemi yemekten yemeğe görüyor. Rahmetli kayınvalidem bende kalsaydı ben 24 saat birarada olacaktım bu ikisi bana çok farklı geliyor. Eşime hakvermiyor da değilim ama koşullar belli. Ne yapabilirim? Anneme git mi diyim? akşam yemeklerini de mi ayırıyım? Pisikolojik baskı benim dengemi bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

merhaba hanımlar ben 1.5 senelik evliyim bir oğlum var. Annem rahatsız olduğu ev idare edemeyeceği için bir ablamda bir bende kalıyor. Ablamın kayınpederi kalp krizi geçirdi günlerce yoğun bakımda kaldı şuan felçli ve fizik tedavi sırası gelinceye kadar ablamda kalacaklar. Annem orada rahat edemiyor ablamda hangisine yetişsin. Ben de iyi kötü bebeğime gözkulak olduğu için benimle kalmasını istiyorum. Annemin kendi odası var odasından hiç çıkmaz eşimle akşam yemekten yemeğe görüşüyorlar. Mesele eşim annemden rahatsız ikide bir gidecek mi hani şu gün gidecekti diyip duruyor. Ben de ablamın misafirleri gidinceye kadar bizde dedim. Misafirler gidinceye kadar öyle mi? Diye tavırlı konuştu. Ahh bi de annemin ona zararı olsa. Annemin tarlası vardı satıldı 23000 lirasını bize verdi onu son kuruşuna kadar eşim harcadı. Emekli aylığıyla hep bize destek oluyor kendi masrafını hayli hayli karşılıyor. Eşim rahatsız olmasın diye akşamları tuvalete bile utana utana gidiyor... Ben artık eşimin bu imalarından çok sıkıldım. Sizce eşim haklı mı? Ne yapmalıyım eşime karşı nasıl bir tavır takınmalıyım canım çok sıkılıyor...

eğer kv yaşıyorsa eşine sor bakalım kendi annesini ortada mı bıracaktı ne kaynanalar gördük seninki bulmuşta bunsuruyor herhalde

bizim sorunlarımız bir anne değil ki ne düğünde takılan takılar ne annemden gelen paralar kuruşunu görmedim. Annemden gelenin sadece 2000 lirasını bari alıp üzerime başıma giyim alıyım dedim onu bile allem etti kallem etti harcadı. şimdi söylesem para hesabı yapıyorsun der yine ben suçlu olurum onları falan geçtim artık. Eşim 8 kardeş annesi vefat etti babası yaşıyor. Hepsine hizmet etmemi ister. Yemeğe davet ediliriz gözü hep üzerimde. Sofrayı kuruyor muyum? Kaldırıyor muyum? çaya bakıyor muyum? Kahve yapıyor muyum? Sürekli takipde. Sezeryan doğum sonrası daha haftam dolmadı ailesine mutfakta sofra hazırlıyordum gelip yardım eden olmadan... Ama benim annemin yan odada olması bile kabahat. Inanın o kadar doluyum ki..

canım bukadar taviz verme hayırdır o insan evladıda sen neysin en baştan kendini böle ezdirisen sinir hastası olur çıkarsın

Canım ben ve eşim bir değiliz dediğim gibi eşim annemi yemekten yemeğe görüyor. Rahmetli kayınvalidem bende kalsaydı ben 24 saat birarada olacaktım bu ikisi bana çok farklı geliyor. Eşime hakvermiyor da değilim ama koşullar belli. Ne yapabilirim? Anneme git mi diyim? akşam yemeklerini de mi ayırıyım? Pisikolojik baskı benim dengemi bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

hayır tabiki yemek ayırma falan olur mu.dedim ya annen tartıştığını farketse ne kadar üzülür.eşine tavrını koy ama annene hissettirme.önceki mesajda da deidğim gibi geçici bir durum.senin hatrın için idare edecek.
bi de şu açıdan bakalım.kendi anası olsaydı bunu senin görevin olarak görürdü .yani benim eşim öyle görürdü

Hem çatır çatır parasını yiyecek hem de istemeyecek o ne perhiz o ne lahana turşusu. Ne demek ya öyle bir şey!! :47: Parçalarım ben anneciğimi evde istemeyeni.:41: Çok mu sessizsiniz? Niye ezdiriyorsunuz hem kendinizi hem ailenizi. Ne yüzsüz insanmış eşiniz. Yemekten yemeğe gördüğü insanın ne zararı olacakmış?

eğer kv yaşıyorsa eşine sor bakalım kendi annesini ortada mı bıracaktı ne kaynanalar gördük seninki bulmuşta bunsuruyor herhalde

Kayınvalidem uzun yıllar önce vefat etti ama yaşasaydı eşim benden 4 4lük hizmet beklerdi. Kayınvalidem yok ama 5 görümcem var ve eşim onlara da hizmet etmemi istiyor biraz ağır davansam yüzü düşüyor sinirleniyor. Sık sık gidiyoruz onlar geliyorlar her seferinde oturuyor muyum hizmet mi ediyorum diye eşim gözlerini benden alamıyor. ama benim 1 tane ablama aylarca gidilmiyor. Taş atıp kolu mu yorulacak yemeğini yiyecek, çayını içip kalkacak ama gidilmiyor. Ya hasta oluyor, ya yorgun ya da kafası çok dolu oluyor! Ben kendim gidiyorum...

canım ablanla dönüşümlü bakmak zorunda olduğunuzu söyle kendiside yaşlandığında çocuğu bakmak istemezse ne yaprdı yalnız olsaydı sor..

Kayınvalidem uzun yıllar önce vefat etti ama yaşasaydı eşim benden 4 4lük hizmet beklerdi. Kayınvalidem yok ama 5 görümcem var ve eşim onlara da hizmet etmemi istiyor biraz ağır davansam yüzü düşüyor sinirleniyor. Sık sık gidiyoruz onlar geliyorlar her seferinde oturuyor muyum hizmet mi ediyorum diye eşim gözlerini benden alamıyor. ama benim 1 tane ablama aylarca gidilmiyor. Taş atıp kolu mu yorulacak yemeğini yiyecek, çayını içip kalkacak ama gidilmiyor. Ya hasta oluyor, ya yorgun ya da kafası çok dolu oluyor! Ben kendim gidiyorum...

ah canım ya kıyamam sana rabbim yardımcın olsun ama bende eşine çok kızdım deseydin ya annemin parasını yemeyi biliyorsun da annemi neden istemiyorsun diye:47:sen mutlu aile kurmak mutlu olmak için evlendin beyefendiye hizmetçilik yapmak için değil:47::47:
Allah eşine vicdan merhamet versin.....eşine bizimde oğlumuz var büyüyünce o da seni evinde istemeseydi ne yapardın diye sor bakalım canım ne cevap verecek:19:kendini bu kadar ezdirme lütfen suratını asarsa assın bir asar iki asar sonra alışır....anneni istemeyen seni de istemiyor demektir gerektiğinde alttan alttan ağzının payını ver annem bizde kalsın mı yada şu kadar kalacak diye hesap verme annem kalacak canının istediği kadar deeeee ay çok sinirlendim ben:47::47:

kayınvalidem uzun yıllar önce vefat etti ama yaşasaydı eşim benden 4 4lük hizmet beklerdi. Kayınvalidem yok ama 5 görümcem var ve eşim onlara da hizmet etmemi istiyor biraz ağır davansam yüzü düşüyor sinirleniyor. Sık sık gidiyoruz onlar geliyorlar her seferinde oturuyor muyum hizmet mi ediyorum diye eşim gözlerini benden alamıyor. Ama benim 1 tane ablama aylarca gidilmiyor. Taş atıp kolu mu yorulacak yemeğini yiyecek, çayını içip kalkacak ama gidilmiyor. Ya hasta oluyor, ya yorgun ya da kafası çok dolu oluyor! Ben kendim gidiyorum...

canım seni üzen kıran şeyleri biriktirme eşinle yüzyüze sakin sakin kavga çıkarmadan konuş güzelce ileride sorun olmayan şeyleride büyütmeye başlarsın seninde bir ruhun bir kalbin olduğunu anlat ona geçmez böyle seneler

bu ne biçim adam yaa...okuyunca sinirlerim bozuldu..hiç vijdan diye bir şey kalmamış..böyle adamı dahi adam yerine koymamak gerekiyor..acaba kendi annesi olsa ne yapardı...paraya gelince sülük gibi çekmiş...anneniz ne yapsın...kapının önüne mi koymalı..koysanız bu adam kesinlikle hayır demez..böylesine vuracaksın tekmeyi..anne kabul etmemek neymiş...böyle bir adama çocuk dahi doğurulmaz..sinir bozucu ..ben okurken fena oldum..siz iyi sabırlısınız...

nasıl yani yaa nasıl hesap sormuyorsun o kadar paranınn nereye gittini siz bir aile deilmisiniz bu kadar hiiç bişiyden habersiz yaşıyorsunuzzz artıı kendi ailesine yaptın hizmeti gözüyle takip ediyo nedne senin annen gözüne batıyo ben olsam ezdirmem bu kadar kendimiii ezildikce ezerler arkadaşımm yazıkk sadece sen üzülme bence üzde yani korkma bu nasıl insanlık erkek ailesi aile kız ailesini allah yaratmadıımııı yaniii tepkini koymassan seni ezer üzer saglıgından eder o annen seni büyüttü etti şimdi sıgmıycakmı kızının oglunun yanına yazık günahtır kız ailesi utangaç çekingen olur erkek ailelerii bas tacı oglunun evi nede olsa bas tacı olunurrr yok öyle hayat müşterek her iki tarafta saygı duyacak artı o parayı alıp yerken buz gibi iyiydi heralde ben olsam vermezdm ne yalan söylim koluma bilezik yapardımm çocuklarımın gelecegi için sen ona hesap soramıyosan oda sana hesap sormaya hakkı yoktuu

Back
X