- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hayır motoru var onunla sıkıntı oluyor hava serin malum şuan yani...Belli olmuyor bazen iki bazen üç...Dün gittim.bugün,yarın ve çarşambada gitmeliyim.Misafirliğe gideceğiz hazırlık yapacağız vs.Esinizin araci var mi? Birde ne sıklıkla gidiyorsunuz ailenize?
Alacak gücü yok ki.Kendi eksikliğini benim üstüme yıkıyorsun dedim alınırsa alınsın ben sorun etmiyorum oda konuşmasın.Araba al da gideyim derdim ben olsam
Hmmmm.. ilgincmis cidden ama aksam evde olmani istemesi dogal, onceden karismiyor artik karisiyorsa doldurusa gelmis olabilir mi?Hayır motoru var onunla sıkıntı oluyor hava serin malum şuan yani...Belli olmuyor bazen iki bazen üç...Dün gittim.bugün,yarın ve çarşambada gitmeliyim.Misafirliğe gideceğiz hazırlık yapacağız vs.
Alacak gücü yok ki.Kendi eksikliğini benim üstüme yıkıyorsun dedim alınırsa alınsın ben sorun etmiyorum oda konuşmasın.
Akşam zaten evde oluyorum annemlere gittiğim 2-3 saat yemeğim herşeyim hazır oluyor yani bencede annesi çekemiyor çünkü ailesiyle görüşmüyorum.Hmmmm.. ilgincmis cidden ama aksam evde olmani istemesi dogal, onceden karismiyor artik karisiyorsa doldurusa gelmis olabilir mi?
Alisicak o zaman. Yapcak bisey yok siz de dert etmeyin 2-3 saat gitmeyle ne olacak evdeki herseyinizde tamsa. Asıl derdini soylesin kulak asmayin bunlaraAkşam zaten evde oluyorum annemlere gittiğim 2-3 saat yemeğim herşeyim hazır oluyor yani bencede annesi çekemiyor çünkü ailesiyle görüşmüyorum.
Akşam zaten evde oluyorum annemlere gittiğim 2-3 saat yemeğim herşeyim hazır oluyor yani bencede annesi çekemiyor çünkü ailesiyle görüşmüyorum.
Çok sorun yaşadım konular ortada bu ara yine yanaşmak istedim ama eşim bana bununla geldi ben eşimle beraber gitmiyorum kendim gidip geliyorum benim ailemlede içli dışlı olduğu yok yani.Sorun şimdi anlaşıldı
Benim ailemle görüşmüyor
Hep kendi ailesine gidiyor
Asıl derdi ailesiyle görüşmemem oysa ben onun için görülebileceğimi söyledim o içinden gelmiyorsa görüşme dedi.Alisicak o zaman. Yapcak bisey yok siz de dert etmeyin 2-3 saat gitmeyle ne olacak evdeki herseyinizde tamsa. Asıl derdini soylesin kulak asmayin bunlara
Herkes ailesiyle görüşsün öyleyseÇok sorun yaşadım konular ortada bu ara yine yanaşmak istedim ama eşim bana bununla geldi ben eşimle beraber gitmiyorum kendim gidip geliyorum benim ailemlede içli dışlı olduğu yok yani.
Ben aileme aşırı düşkünüm eşimse aşırı soğuk buna anlam veremiyor bence...Herkes ailesiyle görüşsün öyleyse
Bu derece sorun nedir bilmiyorum
Ama evliliğini etkiler işte
eşinizin sorunu annenize gitmeniz değil ki dışarıda erkek olması yakında her yere gitmeniz yasak olacak dikkat edinEskiden istediğin kadar git ben işten gelince evde olursun diyen adam şimdi yok minibüse binme yok yürüyerek gitme diyor çünkü erkekler varmış minibüse binmeye iyice alışmışım.Sanki özel arabam var onu kullanmıyorum...Abim beni alıp bıraksınmış sanki özel şoförüm ya şakasına demiş.Ben ailesine gitmesini hep desteklerim tek laf etmem o gider haftada birgün bir saat oturur gelir sanırım beni de böyle yapmak istiyor...Sizce bu saçma sapan düşüncesinden kurtulması için ne yapabilirim?
Evlilik hazırlığı zamanında yaşanılanların sebebi onlardı bencede unutmasın zaten.Ben onu desteklerken git derken çok saçma olur bu düşüncesi onuda sürüklemiyorum ki...Benim ailem ile görüşmüyorsan kendi ailen ile de görüşme diyeceği belliydi eşiniz.
Evlilik hazırlığı aşamasında yaşadıklarınızı unutmaz, eşinizin ailesine ilk gün ki gibi öfke duyarsanız evliliğiniz daha çok yara alır.
Muneyle aranın iyi olmasına güvenip alaylı yorumları bırak bence engele rağmen hala yorum yapıyorsun hala bu ne yüzsüzlük bak işine...Uzay bosluguna yerleşebilirsiniz bence
Belki oralarda cinsiyet farkı yoktur emin değilim bi gidip kontrol etseniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?