Eşim annemlere gelmeme karışıyor...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eskiden istediğin kadar git ben işten gelince evde olursun diyen adam şimdi yok minibüse binme yok yürüyerek gitme diyor çünkü erkekler varmış minibüse binmeye iyice alışmışım.Sanki özel arabam var onu kullanmıyorum...Abim beni alıp bıraksınmış sanki özel şoförüm ya şakasına demiş.Ben ailesine gitmesini hep desteklerim tek laf etmem o gider haftada birgün bir saat oturur gelir sanırım beni de böyle yapmak istiyor...Sizce bu saçma sapan düşüncesinden kurtulması için ne yapabilirim?

Esinizin araci var mi? Birde ne sıklıkla gidiyorsunuz ailenize?
Hayır motoru var onunla sıkıntı oluyor hava serin malum şuan yani...Belli olmuyor bazen iki bazen üç...Dün gittim.bugün,yarın ve çarşambada gitmeliyim.Misafirliğe gideceğiz hazırlık yapacağız vs.

Hayır motoru var onunla sıkıntı oluyor hava serin malum şuan yani...Belli olmuyor bazen iki bazen üç...Dün gittim.bugün,yarın ve çarşambada gitmeliyim.Misafirliğe gideceğiz hazırlık yapacağız vs.
Hmmmm.. ilgincmis cidden ama aksam evde olmani istemesi dogal, onceden karismiyor artik karisiyorsa doldurusa gelmis olabilir mi?

Hmmmm.. ilgincmis cidden ama aksam evde olmani istemesi dogal, onceden karismiyor artik karisiyorsa doldurusa gelmis olabilir mi?
Akşam zaten evde oluyorum annemlere gittiğim 2-3 saat yemeğim herşeyim hazır oluyor yani bencede annesi çekemiyor çünkü ailesiyle görüşmüyorum.

Akşam zaten evde oluyorum annemlere gittiğim 2-3 saat yemeğim herşeyim hazır oluyor yani bencede annesi çekemiyor çünkü ailesiyle görüşmüyorum.
Alisicak o zaman. Yapcak bisey yok siz de dert etmeyin 2-3 saat gitmeyle ne olacak evdeki herseyinizde tamsa. Asıl derdini soylesin kulak asmayin bunlara

Sorun şimdi anlaşıldı
Benim ailemle görüşmüyor
Hep kendi ailesine gidiyor
Çok sorun yaşadım konular ortada bu ara yine yanaşmak istedim ama eşim bana bununla geldi ben eşimle beraber gitmiyorum kendim gidip geliyorum benim ailemlede içli dışlı olduğu yok yani.

Alisicak o zaman. Yapcak bisey yok siz de dert etmeyin 2-3 saat gitmeyle ne olacak evdeki herseyinizde tamsa. Asıl derdini soylesin kulak asmayin bunlara
Asıl derdi ailesiyle görüşmemem oysa ben onun için görülebileceğimi söyledim o içinden gelmiyorsa görüşme dedi.

Çok sorun yaşadım konular ortada bu ara yine yanaşmak istedim ama eşim bana bununla geldi ben eşimle beraber gitmiyorum kendim gidip geliyorum benim ailemlede içli dışlı olduğu yok yani.
Herkes ailesiyle görüşsün öyleyse
Bu derece sorun nedir bilmiyorum
Ama evliliğini etkiler işte

eşinizin sorunu annenize gitmeniz değil ki dışarıda erkek olması yakında her yere gitmeniz yasak olacak dikkat edin

Evlilik hazırlığı zamanında yaşanılanların sebebi onlardı bencede unutmasın zaten.Ben onu desteklerken git derken çok saçma olur bu düşüncesi onuda sürüklemiyorum ki...

Uzay bosluguna yerleşebilirsiniz bence
Belki oralarda cinsiyet farkı yoktur emin değilim bi gidip kontrol etseniz .
Muneyle aranın iyi olmasına güvenip alaylı yorumları bırak bence engele rağmen hala yorum yapıyorsun hala bu ne yüzsüzlük bak işine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…