Eşim annemlere gelmeme karışıyor...

Dışarıda hep erkek vardı hep minibüse binerdim şuan rahatsız oldu garip olan bu...
Ama söylediği cümle de bu sana en baştan ben erkek sinekten bile sakınırım sana ileride bunu bunu yapacağım dese evlenir misin? Tabi ki hayır o yüzden yavaş yavaş yapacak her şeyi cinsiyetçi insanların kurulduğu cümleler neredeyse hiç şaşmaz erkekler var, sana bakarlar kıskanırım, aslında sana güveniyorum ama dışarıya güvenmiyorum ,devir kötü ,e ben erkeğim, ben erkek olduğum için biliyorum hepsinin niyetini ,onu giyme ya kimsenin gözü değmesin sana hayatım, sen artık evli bir kadınsın oturaklı giyin böyle uzar gider hepsi klasiktir

Muneyle aranın iyi olmasına güvenip alaylı yorumları bırak bence engele rağmen hala yorum yapıyorsun hala bu ne yüzsüzlük bak işine...
Engelliyi nasıl görüyorsun peki aç kapa butonu yala yapanlardan mısın sende

Sen eşinin motorunada binmek istemiyordun dimi eski sevgilisiyle gezdiğinden araba alın en iyisi sen araba parası biriktirirsin o potandiyel mevcut sende

Ayrıca muneyle aranin iyi olmasının ban yemekle hiç alakası yok kendisi 1 ay ban yiyrn bir kadın iftira atmaya bayılıyorsun

Son düzenleme:
çok saçma ya, bu nasıl hayat? annene gitmene laf eden adam dışarı çıkıp gezmene, alışverişe hatta markete gitmene de karışıyor mu? nerden buluyorsunuz böylelerini de evleniyorsunuz, biz nesilleri tükensin istiyoruz siz adam yerine koyup koca diye kolunuzda gezdiriyorsunuz bunları.

Yok minibüse binme yok yürüyerek gitme diyor çünkü erkekler varmış minibüse binmeye iyice alışmışım..Abim beni alıp bıraksınmış sanki özel şoförüm ya şakasına demiş.
Bu kadar sığ düşünen bir adamı bu kadar saçma sapan düşünce içinde hangi birinden vazgeçireceksiniz? Bu annenize gitmenizle ilgili değil; herhangi bir yere gitmenizle ilgili.
Minübüse binme, yürüyerek gitme... Erkekler var. Kendi cinsini nasıl tehlikeli buluyorsa

Al bir yüzsüz daha bir bitmediniz...

Bence burada problem eşinizin ailenize gitmenize izin vermemesi değil de güvensizlik ve aşırı kıskançlık problemi.

''Minibüse binmeye iyice alıştın''
Bu nasıl bir cümle Allah aşkına? Ne varmış minibüse binmekte? Ayriyeten ailenize gitmeyeceksiniz de nereye gideceksiniz?
Alsın size bir araba içi rahat etsin madem.

Bundan bi tane de bende var.. ben üstelik kendi ailesiyle oturuyorum. Senede bi sefer anneme giderim ki annem başka şehirde 5 saatlik.. o zaman mutlaka burnumdan getirir.. gittiğimde sadece sayıları ziyaret ederim ona bile laf söyler sen oraya misafir gittin onlar senin yanına gelsin diye.. beni bu kadar yıl pasifleştirdi. Şimdi umrumda değil yavaş yavaş sesim çıkmaya başladı.. Ama senin daha yeni sanırım. Sakın taviz verme. O senin annen gideceksin elbette. Ağaç kovuğundan almadı kimse bizi...

Eşinizin sözü bana göre çok abes,ama sizi iyi kötü konularinizdan tanidigimi ve yaşam tercihlerinizi bildiğimi düşünüyorum.Bu açıdan bakınca eşinizin söylediği cümle kendi içinde tutarlılığı olan bir söz.

Yok artik anneme gitmeyeyim benim esimde cok kiskancti tek birakmazdi bir yere gideyim ama anneme ne kadar istesem kendi gotururdu madem oyle kendi gotursun arabasi yoksada bi kac defa kendi beraber gelsin bikar zaten

Oldu paşamiz başka ne istiyor?

Yok minibüse binme yok yürüme. Alsın özel soforlu bir araba o zaman.

Onun derdi minibuse binmen ya da yurumen olmayabilir annene gitmen asıl derdi.
Sanki ağaç kavugundan ciktin. Tabi ki gideceksin. Alttan alma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…