Eşim annemlere gelmeme karışıyor...

Muneyle aranın iyi olmasına güvenip alaylı yorumları bırak bence engele rağmen hala yorum yapıyorsun hala bu ne yüzsüzlük bak işine...

banabenigeriver , sitedeki üyelerin bazılarıyla aranızda sorun yaşanabilir, sizin konularınıza uygun şeyler yazmıyorlardır, kurallara uymuyorlardır şikayet et butonuna basarak bildirirsiniz gerekeni yaparım ammaaaaa kavgalarınıza benim adımı karalayarak karıştırmayın!

Beni karakter olarak tanımayanlardan birisiniz demek ki, kurallar olunca herhangi bir üyenin arkadaşım olması bana yazması, samimi olması ceza almasını engellemez. İsterse öz kardeşim olsun yine fark etmez.

Herkes sitede eşittir, witch benle canciğer kuzu sarması olsa da ceza alıyor, mesafeli dursa da.
Buyurun size açık kanıt, sizin uyarı sayınızla witch'in uyarı sayısını karşılaştırın, 86>24 denklem anlaşılmıştır sanırım.

Son düzenleme:

Ben yorum yapmaya bile gerek duymamıştım.
Çünkü buradakiler hafta 7 ben 8 bağlandığımı bilir :))
Senin de hiç kimseyi kayirmadığını bizi nasıl cımbızlayıp attığını:)))
Tabii ki seni seviyorum
Ama aslanlar gibi cezamı da cekiyorum

Yorum yazdım çünkü ortada çok yanlış bir bilgi ve itham var, hazır yeri geldi şunu da belirteyim, bu sitede bir olay olduğunda, bir topikte kavga edildiğinde ya da karşılıklı kişisel hesaplaşma yaşayan üyelerin tartışmalarına müdahale etmem gerektiğinde, senelerdir en sert eleştirilerimi bana yakın olduğu söylenen üyelere yapıyorum, başkası olsa belki söylediklerime karşılık en ağır hakaretleri eder, belki küfürle karşılık verir ama eleştiri yaptığım bu kişiler ki buna sen de dahilsin, belki küstüler kırıldılar fakat tek küfür veya hakaretlerini duymadım, o yüzden hiçbirinin hakkını yiyemem valla taş olurum sonra.

Ben de sizleri 86 uyarıyla kayırıyorsam el insaf, sevdiğini biliyorum çılgın.

Neyse ben gerekli açıklamamı yaptım çünkü ne uyarı alanlar ne ben zan altında kalmak istemiyorum, belki hatalarım ayıplarım oluyordur ama elimden geldiğince hakkıyla davranmaya çalışıyorum.

Kocanda sapıklık başlamış galiba. Madem eskiden sorun yoktu, artık var...
Kişi kendinden bilir işi sonuçta. Ek olarak sana güvenmiyor. Minibüse binmeye iyi alışmak nedir yahu?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…