- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi Erener2307
-
süpersinnn yaaa brawo valaaa ben sinirimden ölür tık diyemezdim sadece terbiyesiz der sırtımı döner giderdim...Bana yapılanı yazayım sana, kv yüzüme karşı o.. dedi hemde benim gibi birine. Ne o..luğumu görmüşse artık.
Ben durur muyum? Durmadım tabi; o.. ile evlenen erkek ne olur düşün bakalım. Ee böyle bir erkek evlat yetiştiren kadında pek matah olmasa gerek dedim. Kriz geçirdi. Halbuki söylediğine mantıksal bir çıkarımda bulunmuştum. Yani benim gibi aşırı hazır cevap olmadıkça böyle baş belalarından kurtulamazsın. Araya adam sokmaya çalışıp dururlar.
ama bende karısıyımbu şekilde gitmeyecegını sende ıyı bılıyorsun. arkadası, akrabası vs olsa neyse
ama ailesi sonucta. evınde hzuur olsun ıstıyorsan görüşmek zorundasın
mesafelı olabılırsın mesela sorun olmaz
ama görüşmemek büyük sorun
İçimde kalıp kendi kendimi yiyeceğime, dışımda patlatırım karşımdaki insan düşünsün dursun derim hep. Keşke böyle söyleseydim, keşke o lafı yutmasaydım diye diye kendimi yer bitiririm tanıyorum. Uslubumu bozmadan (yani sensin o.. gibi bir tavır takınmam) söylenen söze söylediğinden yola çıkarak cevap veririm. Ki biri bunu bana diyorsa her cevabı duymaya hazır olmalı. sonuna da 'ÇOK AYIP HİÇ YAKIŞTIRAMADIM BÖYLE BİR İTHAMI' diye eklemiştim hatta alayda vardı. Kurtuldum böylelikle. Yani ben zaten görüşmezdim de onlarda kaçıyor bendensüpersinnn yaaa brawo valaaa ben sinirimden ölür tık diyemezdim sadece terbiyesiz der sırtımı döner giderdim...
Eşim annesi ve ablasıyla tam 1 yıldır hiçbirşekilde görüşmüyorum.Eşimim aile eşrafı tarafından barışmam konusunda çok baskı varçne yapacagımı bilmiyorum.tek bildiğim.asla barışmak ve görüşmek istemiyorum.lütfen bana fikir verin
aslında eşim çok istiyor barışmamı ben bunu hissediyorum.hatta bazen kızıma kızıyor.ama bana bişey diyemiyor.
karısı olman bu onun ailesi oldugu gercegını degıstırmez.ama bende karısıyım
Cok ayip etmisler bende deve kini vardir kimseyi affedemem. Ama boyle bir durumda sirf esim icin arada bir ayni ortama girerdim sanirim. Acik acik konusmak lazim tabi kvle11 yaşındaki kızımın yanında benim hakkımda çok kötü kelimeler kullanmışlar kızımda bana söyledi.daha sonra nnem kayınvalideme bu tür sözlerin ne kadar ayıp oldugunu söylediğindede yine ayı tepkiyle karşılaştı.aslında kayınvalidemin beni çok sevdiğini düşünüyordum şok oldum duyunca söylediklerini.ama şimdide barışmak için 40 takla atıyorlar ben hiç istemiyorum.ve ben barışmıyorum diye suçlu konumuna geçiyorum
evet en masum o aslında. ama en çokda yıpranan o.çok üzülüyorum.bana sadece bu konunu çok uzadıgını söylüyor.ama o barışırsam adım gibi eminim zırt pırt gelip gitmek istiycekler zırt pırt çağıracaklar.ben bunu istemiyorum.bilsem sadece bayramdan bayrama görüşecegimi barışıcam ama bunlar öle değil.her hafta sonu plan yapılcak gelinip gidilcek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?