eşim annesi ve ablası ile görüşmüyorum

benimde benzer bir sıkıntım çok düşündüm konuşup konuşmamakta nefsim asla kabul etmedi zaten görüşmeyeceksin dedi. görüşmedim uzun süre özürde dilediler ama kalb birkez sağlam kırıldı.. sonra birgün evde mübarek bir hocayı dinliyordum sanki derdime binaen konuştu o an ve küs kalmak insanın kin duygusunu dahada artırır dedi. ve o an şunu fark ettim küs olduğumuz süre içerisnde o kadar beynime yer etmiştimki birkaç hafta sonra kısa süreli ziyarete gittim çokta ilgi gördüm ama mesafeli oldum artık o ziyarettten sonra doğru olanın aralıklarla kısa ziyaretler olduğunu anladım.. kayınvalidem düşük tehlikemin olduğu hafta eşime benle alakalı öyle şeyler söylemişki evinizde beni istemiyor yüzüme karşı istemiyoruz sizi diyor resmen bebeğimi düşürüyum eşimde beni dövsün diyeyydi sanıyorum ikiyüzlülük yaptı banada seni çok seviyorum gelinim deyip dururdu seni anlıyorum

bence siz zaten kendileri ile görüşmemek için bahane arıyormuşsunuz gibi geldi bana çünkü gereksiz uzamış araya annenizin girip sizi savunma amaçlı telefon açması da hoş olmamış.nihayetinde yetişkin birisiniz ve pekala kendinizi savunabilirdiniz. k.valideniz ve görümceniz barışmak istediklerini belirtmişler pişmanlar madem erdemli davranıp bağışlayıcı olmak gerekir diye düşünüyorum.sonuçta tüm semavi dinler de küslük hoş karşılanmamaktadır. islam dininde ise 3 günden fazla küs kalınmamaması gerektiği belirtilmiştir. hoş görün mesafenizi koruyun bitsin derim nacizane

Hıc guzel bır durum degıl küs olmam mesafeli olun ama küs degıl.Aynısını benım yengem olsa ve yapsa ınan cok uzulurdum .

Aynen ben ve eşimde görümcemle konuşmuyoruz ama size bir soru sormak istiyorum..
Bende ara da sırada hep bir düşünceye kapılıyorum "eşim barışırmı gizli gizli benden konuşurmu fln diye.." Evliliğimizi zindan etti. Başından beri ailesini bana karşı doldurtup hepsini üzerüme yürütttü.. Son kavgamız da ailesiyle eşim "önce evliliğimiz için ve daha çok da senin için konuşmak istemiyorum onunla" dedi bana. Ama ilerde ya konuşurlarsa diye içim içimi yiyor. Görümcem biraz bu olayı "abim ne yaparsam yapiyim beni ezdirmez, beni silmez" diye kullanıyor da .. Aynı durumda olduğumuz için görüşlerinizi aliyim dedim. Teşekkürler şimdiden :)

Bende 1.5 yıl kv dem işe konuşmadım şimdi barıştık ama mesafe var ne ararım ne sorarım kp ile konulunca sadece Slm söyle derim ver tlf konuşayım demem sende barış ama mesafe koy arana

Görüşmemek için bahane aramama gerek yok.görüşmek istemiyorum der gitmem.bunda problem yok.Ayrıca evet annem aradı çünki ben ağlıyarak anneme gittim.kayınvalidemlerle öyle bir tartışmaya girmek istemedim çünki yüz göz olmak istemedim.tabiki kendimi savunabilirdim.sadece çok üzüldüm çünki ben kayınvalidemi çok seviyordum.hasta oldu ben kendim taşıdım başında hastanede kendim durdum baktım.ki ben çalışan biriyim.şok oldum bunları duyunca hiççç beklemiyordum bu tarz şeyler.şuan onlarda bir pişmanlıkda sezmiyorum onlar bu sözleri söylemekte haklı olduklarını sanıyorlar.en azından anneme söylenmemesi gerekiyordu.kısacası bahane aramam için sebepte yoktu aramızda.

hııı birde şu var arkadaşlar.... ben gidip ellerini öpcekmişim ..... şaka gibi çok güldüm. bende benden özür diliycekler diye bekliyorum... ben söyledim ya onalar kötü kelimeleri ben hakaret ettim yaaa.ben gidip ellerini öpücem

Nasil gorus deniliyo anlamadim.. kaynanasi bildiginizzz silliiiiiiiik demisss.

Bana boyle birsey denseydi esim cok buyuk tepki gosterirdi ailesine. Senin esin ne demis?
Esin senin barismani istiyorsa soylesin ailesine senden ozur dilesinler.
Hayret birsey terbiyesizler.

Ne özür dilemesi ben gitcekmişim hiçbirşey olmamış gibi davrancakmışım yok öyle özür dilemek falan.eşimlede çook kavga ettim başlarda.ben senin namusunum nasıl bana böyle bişey derle sen nasıl susturamazsın diye ama işte kavga edip edip oturuyom..demediğimi nerden biliyorsun deyip susuyo ma ne dediğini söylemiyor.söledimi onuda bilmiyorum.

Asla gorusmeyin. Çok gorusmek isteyen gelir ayağınıza.
Ki benim kız kardesim bana bu lafları söyleyen insanlarla konuşsa ben asla affetmem onu.
Onlar kim ki ablanıza laf söylüyor pislikler.
Asla ve katiyen barismayin.
Koca hatri için konusacaginiza baba hatrı için küs kalın.

bence de size cevreden baskı yapılmasının sebebi elalem ne der
cok pısman olsalar gelıp ozur dılerler
dostlar alısverıste gorsun muhabbetı aa bılmem kım gelınıyle kusmus konusmuyorlar demesınler dıye

kım soyluyor bunu ?
onlar kendılerı mı beklıyor yoksa esınız mı gıdıp ellerını op dıyor

barısın barısmayın demem ama bunu kesınlıkle yapmayın
boyle bır duruma erkek dusse kesınlıkle yapmaz cunku
kabahatlı olan ben degılım dıyın

süper bi laf
hem sızden hem de ablanızdan ozur dılemelıler
burda ablanızı da .... yerıne koymuslar
herkesın basına gelebılır gorumcenızın de basına gelebılır ınsan kocasından ayrılınca kotu mu oluyor

görümcemde boşanmış 1 hafta vli durmuş.45 yaşında evde
eee o zaman nasıl boyle konusuyorlar
burada durum bırde karısık hkaret sadece sıze degıl kı
ablanıızı da ne yerıne koymuslar
gorumcenız araba kullansa gıdecegı yere arabayla gıtse falan kocasından ayrılmıs arabayla gezen kadın mı olacak
bunların sevıyelerı bu kadar demekkı
bunlara bıse anlatamazsınız

kesinlikle haklısın o yüzden hiç tartışmaya girmiyorum.anlamıycaklar çünki çenemi bari yormayım diyorum. benim ablamın eşi psikolojik olarak rahatsızdı oyüzden ayrıldı.ben sadece benim ablamın niye boşandığı belli kendi kızı 1 hafta evli durmuş niye boşandığı belli değil dedim.susutum yetti o onlara.25 yaşında evlenmiş 1 hafta evli durmuş ve boşanmış.benim ablam 18 yıl çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…