- 5 Temmuz 2015
- 50
- 19
- 8
- Konu Sahibi Erener2307
-
Hıc guzel bır durum degıl küs olmam mesafeli olun ama küs degıl.Aynısını benım yengem olsa ve yapsa ınan cok uzulurdum .11 yaşındaki kızımın yanında benim hakkımda çok kötü kelimeler kullanmışlar kızımda bana söyledi.daha sonra nnem kayınvalideme bu tür sözlerin ne kadar ayıp oldugunu söylediğindede yine ayı tepkiyle karşılaştı.aslında kayınvalidemin beni çok sevdiğini düşünüyordum şok oldum duyunca söylediklerini.ama şimdide barışmak için 40 takla atıyorlar ben hiç istemiyorum.ve ben barışmıyorum diye suçlu konumuna geçiyorum
Bayramdan bayrama yeter boşver. Böyle kızın da üzülür sen de. Kızında büyümüş artık gitmek istemezse gitmesin o da. Ağır kelimeler pis sözler. Bende Görümcemle konuşmuyorum eşimde konuşmuyor çünkü sizinkinden daha beter küfür hakaret belalar asla konuşmam artık. O yüzden sizi haklı buluyorum. Hele ki kızınızın yanında demesi çookk çok ayıp.
Görüşmemek için bahane aramama gerek yok.görüşmek istemiyorum der gitmem.bunda problem yok.Ayrıca evet annem aradı çünki ben ağlıyarak anneme gittim.kayınvalidemlerle öyle bir tartışmaya girmek istemedim çünki yüz göz olmak istemedim.tabiki kendimi savunabilirdim.sadece çok üzüldüm çünki ben kayınvalidemi çok seviyordum.hasta oldu ben kendim taşıdım başında hastanede kendim durdum baktım.ki ben çalışan biriyim.şok oldum bunları duyunca hiççç beklemiyordum bu tarz şeyler.şuan onlarda bir pişmanlıkda sezmiyorum onlar bu sözleri söylemekte haklı olduklarını sanıyorlar.en azından anneme söylenmemesi gerekiyordu.kısacası bahane aramam için sebepte yoktu aramızda.bence siz zaten kendileri ile görüşmemek için bahane arıyormuşsunuz gibi geldi bana çünkü gereksiz uzamış araya annenizin girip sizi savunma amaçlı telefon açması da hoş olmamış.nihayetinde yetişkin birisiniz ve pekala kendinizi savunabilirdiniz. k.valideniz ve görümceniz barışmak istediklerini belirtmişler pişmanlar madem erdemli davranıp bağışlayıcı olmak gerekir diye düşünüyorum.sonuçta tüm semavi dinler de küslük hoş karşılanmamaktadır. islam dininde ise 3 günden fazla küs kalınmamaması gerektiği belirtilmiştir. hoş görün mesafenizi koruyun bitsin derim nacizane
peki siz yengenize böyle kelimeler sarfedermisiniz.Hıc guzel bır durum degıl küs olmam mesafeli olun ama küs degıl.Aynısını benım yengem olsa ve yapsa ınan cok uzulurdum .
yok yanlış okumuşsunuz barışmadım....barıştığınızı okudum iyi olmuş tebrik ederim sizi
bence de size cevreden baskı yapılmasının sebebi elalem ne derGörüşmemek için bahane aramama gerek yok.görüşmek istemiyorum der gitmem.bunda problem yok.Ayrıca evet annem aradı çünki ben ağlıyarak anneme gittim.kayınvalidemlerle öyle bir tartışmaya girmek istemedim çünki yüz göz olmak istemedim.tabiki kendimi savunabilirdim.sadece çok üzüldüm çünki ben kayınvalidemi çok seviyordum.hasta oldu ben kendim taşıdım başında hastanede kendim durdum baktım.ki ben çalışan biriyim.şok oldum bunları duyunca hiççç beklemiyordum bu tarz şeyler.şuan onlarda bir pişmanlıkda sezmiyorum onlar bu sözleri söylemekte haklı olduklarını sanıyorlar.en azından anneme söylenmemesi gerekiyordu.kısacası bahane aramam için sebepte yoktu aramızda.
kım soyluyor bunu ?hııı birde şu var arkadaşlar.... ben gidip ellerini öpcekmişim ..... şaka gibi çok güldüm. bende benden özür diliycekler diye bekliyorum...ben söyledim ya onalar kötü kelimeleri ben hakaret ettim yaaa.ben gidip ellerini öpücem
süper bi lafAsla gorusmeyin. Çok gorusmek isteyen gelir ayağınıza.
Ki benim kız kardesim bana bu lafları söyleyen insanlarla konuşsa ben asla affetmem onu.
Onlar kim ki ablanıza laf söylüyor pislikler.
Asla ve katiyen barismayin.
Koca hatri için konusacaginiza baba hatrı için küs kalın.
görümcemde boşanmış 1 hafta vli durmuş.45 yaşında evdesüper bi laf
hem sızden hem de ablanızdan ozur dılemelıler
burda ablanızı da .... yerıne koymuslar
herkesın basına gelebılır gorumcenızın de basına gelebılır ınsan kocasından ayrılınca kotu mu oluyor
eee o zaman nasıl boyle konusuyorlargörümcemde boşanmış 1 hafta vli durmuş.45 yaşında evde
kesinlikle haklısın o yüzden hiç tartışmaya girmiyorum.anlamıycaklar çünki çenemi bari yormayım diyorum. benim ablamın eşi psikolojik olarak rahatsızdı oyüzden ayrıldı.ben sadece benim ablamın niye boşandığı belli kendi kızı 1 hafta evli durmuş niye boşandığı belli değil dedim.susutum yetti o onlara.25 yaşında evlenmiş 1 hafta evli durmuş ve boşanmış.benim ablam 18 yıl çekti.eee o zaman nasıl boyle konusuyorlar
burada durum bırde karısık hkaret sadece sıze degıl kı
ablanıızı da ne yerıne koymuslar
gorumcenız araba kullansa gıdecegı yere arabayla gıtse falan kocasından ayrılmıs arabayla gezen kadın mı olacak
bunların sevıyelerı bu kadar demekkı
bunlara bıse anlatamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?