Eşim annesiyle geçinemiyor

yildizz_han

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
76
74
8
Merhaba kızlar başlıkta yazdığım gibi eşim kayınvalidemle geçinemiyor:( hiçbir konuda anlaşamıyorlar kayınvalidem tutucu bir kadın eşim daha modern. Eşim çok açık giyinmedikten sonra ne giydiğime karışmaz kayınvalidem eşime sürekli baskı yapıyor şu gelini kapat diye eşim ben baskı yapamam kapanacaksa kendi kapanır istediği zaman diyor. Sonra kavga kıyamet. konuyu hangi arkadaşıma açsam gülüyor tek derdimiz o olsa diye ama öyle olmuyor maalesef eşim çok üzülüyor haliyle bende üzülüyorum anlaşsınlar diye elimden geleni yapıyorum ama olmuyor:(

Uvv eşini çok tebrik ediyorum. Enişte bey on numara beş yıldız :halay:
Eşini kavgalardan sonra sakinleştir güzel şeyler söyle yumuşat. Ben öyle yapar hiç karışmazdım aralarındaki diyologa
o da biliyor ne dersen de annesi değişmez.

Eşimde hatalı biraz aslında tavrı değil ama dile getirisi çok sert. kayınvalidem eşim çok küçükken babasından boşanıp başka bir adamla evlenmiş. Eşimide sürekli dövermiş. Sorunlu bir ilişkileri var yani ve eşim annesinin söylediği en ufak şeye bile çok sinirleniyor. konu böyle önemli olunca da haliyle köpürüyor. Bana sanki beni korumaktan çok annesinden hıncını alıyormuş gibi geliyor.

Eşimde hatalı biraz aslında tavrı değil ama dile getirisi çok sert. kayınvalidem eşim çok küçükken babasından boşanıp başka bir adamla evlenmiş. Eşimide sürekli dövermiş. Sorunlu bir ilişkileri var yani ve eşim annesinin söylediği en ufak şeye bile çok sinirleniyor. konu böyle önemli olunca da haliyle köpürüyor. Bana sanki beni korumaktan çok annesinden hıncını alıyormuş gibi geliyor.

Eee ana baba hangisi yapmış önemli değil birini bu kadar sıkarsanız sonunda patlar. Şu an oğluna anlayış gösterip üzerine hiç gitmemesi gerekiyor. Ne diye konuşuyor hala?

Aynı evde misinz kv ile?
Aralarını niye yapıyorsun delirmiş olmalısın :)
Sen kapanırsan kv ne derse onun sözünü dinlersen araları iyi olur, kv istedi diye kapanman da saçmalık olur bırak hiç girme aralarına.
Kocan sana karışmıyor işte ne güzel.

Dertsiz başa dert aramak tam bu konu için söylenmiş
Okuduğum en güzel dertlerden birisi :)
İşte herkes böyle söylüyor ama işin aslı öyle değil eşim annesini her gördüğünde morali bozululuyor mutlaka tartışıyorlar. eşim haliyle günü geri kalanını gergin ve sinirli geçiriyor bu da hem bana hem başkalarına yansıyor. Arkadaşları sırf bu yüzden eşimden uzaklaşıyor. Ben dertsiz başıma dert aramıyorum eşimin derdini paylaşıyorum.

Sevgili konu sahibi ,
Esine guzelce sinirtli olmadigi bir anda ,
Canim annenle gorustugunde geriliyorsun ,
Beni ve etrafi kiriyorsun ,
Hadi biz seni anliyoruz ama sana sagligina bisi olacak diye korkuyorum,
Daha az goruselim ,
Sana bisi olmasina dayanamam diyin ,
Gorusmeyi azaltin ,hatta kesin

hangi nedenle olursa olsun koruyor ya sallamayin bence,arada iyi niyet elcisi de olmayin,kadin sizin ozgurlugunuzu kisitlamaya calisiyor siz bir de orta yolu mu bulmak istiyorsunuz?belki hayatini taktikle yurutenler farkli davranabilir ama,ici disi bir insan olarak asla tinlamaz,yumusak da davranmazdim kaynanaya,yok sayin iste mis gibi

bence annesiyle ilişkisini sorgulayıp kendine dert yaratma, ana oğul sonuçta birbirlerine ne derlerse desinler, ister küssün ister barışsın karışma oralıda olma bence, kabak senin başına patlar yoksa

• Beğen
Reactions: anu
İşte herkes böyle söylüyor ama işin aslı öyle değil eşim annesini her gördüğünde morali bozululuyor mutlaka tartışıyorlar. eşim haliyle günü geri kalanını gergin ve sinirli geçiriyor bu da hem bana hem başkalarına yansıyor. Arkadaşları sırf bu yüzden eşimden uzaklaşıyor. Ben dertsiz başıma dert aramıyorum eşimin derdini paylaşıyorum.

eşin böyle davranıyorsa vardır bir sebebi, insan durduk yere böyle olmaz, bence az görüşün kaynanayla, bayramdan bayrama, görünce bile moralimin bozulduğu insanla niye görüşeyim ki

• Beğen
Aman ha sakın araya girme. Çok pişman olursun. Bırak ne halleri varsa görsünler. Kocan bu kadar terslerken dolduruşa getirmeye çalışabilen kadın kocan naiflesirse kim bilir neler yapar. Bence esin onun ne kadar ileri gidebileceğini çok iyi biliyordur ve bu onun kendini ondan korumak için savunma mekanizmasıdır. Az görüşün.

• Beğen
Sen onların arasına girme. Ayrıca yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapma.

duymamazlıktan gelsın he he desin geçsin napcaksınız başka :) inan bazen insan duymak istemese duymaz bazı şeyleri seni seviyormu kocan seviyor..böyle mi kabul etmiş evet..o zaman sıkıntı yok :) haa ayrıca profil resmini görünce ya ben ne ara konu açtım dedim bi an,resmimi çalmışlar anacım :)

Back
X