Eşim annesiyle geçinemiyor

Bırakın karışmayın.Adam ne güzel arkanızda duruyor, anlaşamıyorsa anlaşamıyorlardır.Sizlik bir durum yok.
Dertsiz başınıza dert açmayın.

Dediğiniz gibi umursamayayım dedim ama bu sefer bana sardı önceden iyi geçinelim diye etrafında dönüyordum eşimle tartışmasınlar diye alttan alıyordum. Şimdi kendi haline bırakınca baya bozuldu galiba. Çok eski bir erkek arkadaşım var taa çocukluktan beri tanışıyoruz onun da eşi yeni doğum yaptı. Kızcağız pek panik acemi de aile de uzakta olduğundan bebekle baş edemiyor ben de evlerine gidgidiyorum sık sık kıza yardımcı olmak için ama KV bu konudan çok rahatsız galiba ne işin var elalemin adamının evinde deyip duruyor halbuki eşi de evde ama nedense arkadaşım yalnız yaşıyormuş gibi davranıyor.:KK12: Bugün kız aradı çocuğun koliği tuttu gelebilir misin diye bende tamam dedim hazırlandım tam kapıdan çıkarken KV geldi yine mi arkadaşına gidiyorsun diye tam o sırada eşim de içerden geldi hayatım çok başım ağrıyor ağrı kesiciler nerde dedi kv eşime sen bu karını evde tutmassan daha çok başın ağrır dedi. Sinirlerim tepeme çıktı tam cevap verecekken eşim benden önce davrandı babam seni evde tuttu da noldu başka adama gitmedinmi ben karımı nerde tutacağımı biliyorum sen merak etme dedi KV baya üzüldü gözleri doldu ne yapacağımı bilemedim o aslında öyle demek istemedi falan derken kadın bana ne dese beğenirsiniz? Hem oğlumu bana dolduruyorsun hem de iyi gelin takliti yapıyorsun benim böyle ikiyüzlülüklere karnım tok dedi şok oldum resmen o kadar şaşırdımki cevap bile veremedim o ara KV pardosösünü alıp çıktı. Düşünebiliyor musunuz ya? Ben eşim annesiyle anlaşamıyor diye üzülüyorum aralarını yapmaya çalışıyorum gelip burada konu bile açıyorum kadın oğlumu dolduruyorsun diyor!:sinirli::KK34: Üstelik akşam yüzsüz yüzsüz yine geldi eşimin yanında nasılsın kızım diye sarılıp öptü.
Siz söyleyin kim ikiyüzlü?!

Sen annesi hakkkinda ufacik kotu bir sey soyle bak o zaman nasil kiymete biniyor. benim esim de annesiyle cok kavga eder bagirir cagirir gereksiz yere ama annesini cok sever asiri baglidir. ben hic karismam iliskilerine. ne yaparlarsa yapsinlar. arada haksizliga tahammul edemeyip konusurum esim fazla abartinca ama onun disinda bir sey demem.

Son yorumunuza göre almışsınız ağzınızın payını. Boşversenize yahu. Ne güzel eşiniz sizi savunuyor ezdirmiyor. Kv yi tutup sizi atmıyor. Öpüp başınıza koyacağınıza gelmiş burda dert diye yazıyorsunuz. Valla biz kadınların gerçekten ayarı yok :işsiz:
Bırakın kv yi ne yapıyorlarsa yapsınlar. Siz uzak durun o kadından. Bakın iyilikten maraz doğuyor. Siz onu düşünürken kv size neler saydırmış. En iyisi mesafeli olmak. Bırakın o düşünsün oğluyla anlaşabilmeyi.

Elimden geldiği kadar alttan alıyorum o da direkt benimle uğraşmıyor zaten eşini doldurmaya çalışıyor.
Bu daha tehlikeli değil mi sence. Güzelce seninle konuşmak varken eşini dolduruyor eşin annesiyle aynı kafada olsa bu konuyu başka türlü de açabilirdin. Mesela eşim annesinin ağzına bakıp bana baskı yapıyor gibi

Eşin mi kayınvalidenle anlaşamıyor yoksa sen mi?
Bence önce buna karar ver. Eşinin annesiyle bir problemi var gibi durmuyor.

Merhaba kızlar başlıkta yazdığım gibi eşim kayınvalidemle geçinemiyor:KK43: hiçbir konuda anlaşamıyorlar kayınvalidem tutucu bir kadın eşim daha modern. Eşim çok açık giyinmedikten sonra ne giydiğime karışmaz kayınvalidem eşime sürekli baskı yapıyor şu gelini kapat diye eşim ben baskı yapamam kapanacaksa kendi kapanır istediği zaman diyor. Sonra kavga kıyamet. konuyu hangi arkadaşıma açsam gülüyor tek derdimiz o olsa diye ama öyle olmuyor maalesef eşim çok üzülüyor haliyle bende üzülüyorum anlaşsınlar diye elimden geleni yapıyorum ama olmuyor:KK43:
Şu gelini kapat nedir yahu. Sanki araba almış da üstünü kapatıyor. Senin kapanıp açılman ne kayınvalidene düşer ne kocana ne başka birine. Böyle bir kadınla zaten anlaşmasın eşiniz boşverin.

• Beğen
Reactions: anu
Eşimde hatalı biraz aslında tavrı değil ama dile getirisi çok sert. kayınvalidem eşim çok küçükken babasından boşanıp başka bir adamla evlenmiş. Eşimide sürekli dövermiş. Sorunlu bir ilişkileri var yani ve eşim annesinin söylediği en ufak şeye bile çok sinirleniyor. konu böyle önemli olunca da haliyle köpürüyor. Bana sanki beni korumaktan çok annesinden hıncını alıyormuş gibi geliyor.
"Tadını çıkaaaaaaaarrrrr "diye bir reklam öı vardı ;)

Son yorumunuza göre almışsınız ağzınızın payını. Boşversenize yahu. Ne güzel eşiniz sizi savunuyor ezdirmiyor. Kv yi tutup sizi atmıyor. Öpüp başınıza koyacağınıza gelmiş burda dert diye yazıyorsunuz. Valla biz kadınların gerçekten ayarı yok :işsiz:
Bırakın kv yi ne yapıyorlarsa yapsınlar. Siz uzak durun o kadından. Bakın iyilikten maraz doğuyor. Siz onu düşünürken kv size neler saydırmış. En iyisi mesafeli olmak. Bırakın o düşünsün oğluyla anlaşabilmeyi.
Sanırım haklısınız en iyisi kendi haline bırakmak olacak.

Eşinin kayınvalidenle arası bozuluyor diye üzülüyorsan kapan o halde ne güzel barışırlar da hem. Yok onu yapamıyorsan o zaman ne diye üzülüyorsun. Küserlerse küssünler.

başlığı bikaç kez okudum doğru mu diye:)
kv iyi biri olsa yine aralarını yap da, baksana kötü niyetliymiş baya. bırak dağınık kalsın allasen.

Eşinin kayınvalidenle arası bozuluyor diye üzülüyorsan kapan o halde ne güzel barışırlar da hem. Yok onu yapamıyorsan o zaman ne diye üzülüyorsun. Küserlerse küssünler.
Eşimin annesiyle sıkıntısı sade o değil ki öyle olsa bile sırf KV istiyor diye böyle birşey yapsam saçma olmaz mı?

Eşimin annesiyle sıkıntısı sade o değil ki öyle olsa bile sırf KV istiyor diye böyle birşey yapsam saçma olmaz mı?

Bende onu diyorum ya işte. Ben olsam yapmazdım. Ee sende istemiyorsun. O yüzden bırak bozuşsunlar. Özgürlüğünü elinden almaya kalkan bir kaynanayla arası iyi olsa ne olacak. Bu ancak sana zarar.

başlığı bikaç kez okudum doğru mu diye:)
kv iyi biri olsa yine aralarını yap da, baksana kötü niyetliymiş baya. bırak dağınık kalsın allasen.
Evet ya bende başlığı değiştirmeye karar verdim yazılanlardan sonra
Birkaç seçenek var:
Muhteşem bir kocam var.
Rahat battı ne yapmalıyım?
Eşim Türkiye standartlarını zorluyor.

Gibi.:D

Evet ya bende başlığı değiştirmeye karar verdim yazılanlardan sonra
Birkaç seçenek var:
Muhteşem bir kocam var.
Rahat battı ne yapmalıyım?
Eşim Türkiye standartlarını zorluyor.

Gibi.:KK70:
:KK70::KK70: yada
"bir derdim var: derdim yok"

bırak anlaşamsın eşin annesiiyle anlaşırsa basına neler gelir hayal edebiliyormusun ,

bırak uzak kalsın

Back
X