- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ekmek kolay kazanilmiyor vesselâm . Adam in oldum olası merak i vardır bence o ortaya çıkmıştır . Konuşarak halledilebilir bir mesele . Sonuçta siz o işten ekmek yiyorsunuz. Biraz dikenine Katlanmak lazım . Bol kazanç eşinize .
Hahahahhahahah tespit gibi tespit ba yıl dimMotorlara meraklı olacağına arabalara olsun bence
Benimkisi de aynı araba muabbeti dinlemekten gına geldi butun arabaların ozelliklerini ogrendim sayesinde alım satım yapmıyo arabayi değistirecek bir yıldır olmadı malesef...
Kizlar daha 8 9 aydir araba alip satmaya basladik . Ama Ben simdiden sikildim . Aldigimiz arabalari kredi cekip aldik . Krediyi oduyoruz . Borclar vs. KLanla geciniyoruz ayriyettende baska ekler is de yapiyor net 2 bin de ordan geliyor . Eve aylik 6 7 giriyo bu degisiyo ama kalmiyo net 5 bin gider var zaten . Yine geciniyoruz iyi bi sekilde . Sorun su ki bu ise basladgindan beri cok yogunlasti . Ogle aralarina geliyordu onceden . Eve aksam 5 de 6 da geliyordu simdi sabah 8 aksam 8 oldu . Surekli araba bulmakla araba satmakla onlari yikatip fotograflarini cekip ilan vermekle geciyor gunu . Surekli telefonu caliyor hep adamlar arabalar icin ariyor . Aksam 8 de eve gelip telefonundan da saatlerce araba bakiyor . Uyurken araba dusunuyor uyaninca araba . Muhabbet ederken arabalardan bahsediyo . Surekli araba araba araba biktim artik . 9 aylik evliyiz bu ise birden girdik tmm gzl is calisiyor cabaliyor . Otursa Daha mi iyi dyceksiniz ama boylede yuzunu goremioz . Evdede Ayni araba bakiyor hep surkli araba dusunuyor . Ne olacak boyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?