Esim arabalarla Kafayi yedi

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kizlar daha 8 9 aydir araba alip satmaya basladik . Ama Ben simdiden sikildim . Aldigimiz arabalari kredi cekip aldik . Krediyi oduyoruz . Borclar vs. KLanla geciniyoruz ayriyettende baska ekler is de yapiyor net 2 bin de ordan geliyor . Eve aylik 6 7 giriyo bu degisiyo ama kalmiyo net 5 bin gider var zaten . Yine geciniyoruz iyi bi sekilde . Sorun su ki bu ise basladgindan beri cok yogunlasti . Ogle aralarina geliyordu onceden . Eve aksam 5 de 6 da geliyordu simdi sabah 8 aksam 8 oldu . Surekli araba bulmakla araba satmakla onlari yikatip fotograflarini cekip ilan vermekle geciyor gunu . Surekli telefonu caliyor hep adamlar arabalar icin ariyor . Aksam 8 de eve gelip telefonundan da saatlerce araba bakiyor . Uyurken araba dusunuyor uyaninca araba . Muhabbet ederken arabalardan bahsediyo . Surekli araba araba araba biktim artik . 9 aylik evliyiz bu ise birden girdik tmm gzl is calisiyor cabaliyor . Otursa Daha mi iyi dyceksiniz ama boylede yuzunu goremioz . Evdede Ayni araba bakiyor hep surkli araba dusunuyor . Ne olacak boyle .

Ekmek kolay kazanilmiyor vesselâm . Adam in oldum olası merak i vardır bence o ortaya çıkmıştır . Konuşarak halledilebilir bir mesele . Sonuçta siz o işten ekmek yiyorsunuz. Biraz dikenine Katlanmak lazım . Bol kazanç eşinize .

Arabaya ,fotoğraf makinelerine ,yarış bisikletlerine meraklı benimki .Işi bununla ilgili de değil .Mutluysa sende mutlu ol .
Kaç foto mak .var bilmiyorum bile.
Amaaaaan

Benimkisi de aynı araba muabbeti dinlemekten gına geldi butun arabaların ozelliklerini ogrendim sayesinde alım satım yapmıyo arabayi değistirecek bir yıldır olmadı malesef...

Arkadaşlar haklı karı kıza bakacağına arabaya baksın, hem bu onun kazanç kapısı parada kazanıyor.
Geçer bence bu yoğunluğu bir süre sonra.

Biz arabayı değiştireceğiz diye 4 5 ay araba diye yattı kalktı.seninkinin yine işi.Allah bol kazanç versin.ilerde işler daha çok oturursa o da evine daha fazla vakit ayırır gibime geliyor

Tamam yaptığı iş gereği arabalarla haşır neşir olması doğal ama evde bile bunu sürdürmesi pek normal gelmedi bana. Aklıma sürekli araba diye tutturan küçük oğlan çocukları geldi :)

Basligi okuyunca hobi sandim adam calisiyo ayol calismasin mi yani ne istiyosun istersen 2000e talim et hic yapmasin onun da isine gelir

Bu devir de ilgi duyduğu bi işi yapabilen kocan olduğuna dua et..çok şukur kazancı yerinde de..

Eşin tembel de olabilirdi..eli bereketsiz de olabilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…