- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Kizlar daha 8 9 aydir araba alip satmaya basladik . Ama Ben simdiden sikildim . Aldigimiz arabalari kredi cekip aldik . Krediyi oduyoruz . Borclar vs. KLanla geciniyoruz ayriyettende baska ekler is de yapiyor net 2 bin de ordan geliyor . Eve aylik 6 7 giriyo bu degisiyo ama kalmiyo net 5 bin gider var zaten . Yine geciniyoruz iyi bi sekilde . Sorun su ki bu ise basladgindan beri cok yogunlasti . Ogle aralarina geliyordu onceden . Eve aksam 5 de 6 da geliyordu simdi sabah 8 aksam 8 oldu . Surekli araba bulmakla araba satmakla onlari yikatip fotograflarini cekip ilan vermekle geciyor gunu . Surekli telefonu caliyor hep adamlar arabalar icin ariyor . Aksam 8 de eve gelip telefonundan da saatlerce araba bakiyor . Uyurken araba dusunuyor uyaninca araba . Muhabbet ederken arabalardan bahsediyo . Surekli araba araba araba biktim artik . 9 aylik evliyiz bu ise birden girdik tmm gzl is calisiyor cabaliyor . Otursa Daha mi iyi dyceksiniz ama boylede yuzunu goremioz . Evdede Ayni araba bakiyor hep surkli araba dusunuyor . Ne olacak boyle .