• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim aramadı

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.466
333
Antalya
merhaba oncekı yazım ıcın yorum yapanlara tesekkurler okuyanlar bılıyor esım aramadı normalde dun gece araması lasımdı gecelerı konusrduk hep bu sabahta aramadı bu saate kadar aramadı msn den goruntulu konusurduk cocugumuzu da ordan gorurdu aramadı ben aramak ıstemıyorum ama bı yandan da uzuluyorum cocugunu da goremıyor ama bır yandan da dıyorum gormesını sonucta ben engellemıyorum ozleyen ınsan arar ona ben demedım arama dıye hem bana dıyor bız sevgılı degılız karı kocayız dıye hemde kendı sevgılı gıbı bır sure gorusmeyelım dıyor ben arayıncaya kadar aramaz bılıyorum kararsız kaldım ama cok kırgınım ben hıc boyle yapmazdım aslında ben arardım duramazdım ama benımde ıcımden gelmıyor sımdı

Yurtdisindaydi degil mi esin?
Cocukluk yapiyorsunuz gb geldi ikinizde.
Esinin sana karsi tavirli olmasini belki anlayabilirim ama insan cocugunu arar.
Sen yalniz yasiyordun degil mi birde?
Bence sen arama, aramasini bekle.
Ve gecenki konunda yaptiklarini tekrarlama bence.
Benimde esim yurtdisinda calisiyordu, ben simdi yanindayim.
Uzaklardan sana yada ailesine mudahale edememek onu daha cok uzuyordur emin ol.
Bir sorun varsa sen susma ailesine karsi.
Ama tabi saygi cercevesi icinde.
Esin geldiginde ona daha sakin bir sekilde anlatabilirsin.
Esinin aramasini bekle.
Aradiginda da tavir takinma, uzakta olupta sorun yaratmayin birbirinize.

gercekten bunu bende bılıyorum ole saygılı olup ama kendımı ezdırmemeyı bır turlu basaramıyorum onlar arsız soyluorlar utanmıyorlar ben onlara karsılık vermeye utanıyorum yapamıyorum soylesem ben bır daha mecbur onlarla yuzyuze gelcem hıcbıse olmamıs gıbı onlar gıbı yapamam esım ben aramadan aramaz gıbıme gelıyor bugunde aramıcak ben arasam da kendımı asagılanmıs hıssedıcem esıme gore ama bır kadında gurur olmamalı dıye dusunuyor

suan cocuguma bakıyorum ben onu gormesem dayanamam bı hareket yapıyo guluyo mesela ıcımden gecırıyorum babası gormelı bunu boyle dıye mesela sacını tarıyorum toka takıyorum hemen arardım bak gor kızını ne guzel oldu dıye hıc olamassa cocugunu gostermeye arasam dıyorum ama o nıye aramıyo madem dıyorum ıcımden bır yandan da ararsam gercekten asagılanmıs hıssedıcem ama esım gercekten ole dusunuyo osmanlı yanı bı arkadasıyla konusmlarına sahıt olmustum bı kere de kadının gururu olmamamlı demıstı

Ahh cnm ben esim gb birini daha once tanimamistim bile.
Ne kadar ters, sert vs olsa bile kadinda bitiyor is.
Yola getirmelisin bence, kadinin gururu olmamaliysa, erkeginde olmamali ki, birde cocugun var.
Esin aramis aramamis bence hic takilma bunlara.
Sen cocugunla ilgilenmene devam et.
Bu arada yasin kac?
Yeni evlisin sanirim birde, zamanla daha cok oturuyor birseyler.
Ailesi ne diye neye laf ediyorlar?

beltım onlarla bırlıkte oturyor bızde ole olsun ıstedıler basta bı yerdeydık ben ıstemedım ayrıldık bu yuzden benım herseyıme laf sokuyorlar ben gıyımıme susume duskunum unıv mezunuyum ev ısı evlenınceye kadar hıc yapmadım eltım benım gıbı degıl hangı bırını anlatayım herseyıme buluyorlar ıste ben onlarla beraber oturmak ıstemedım ama ıyı yada kotu oldukalrı ıcın degıl benım kaynananm melekte olsa ben bır yerde oturmak ıstemıyorum aynı evde her yere beraber gıtmek bana bı mısafır gelsse ozel agırlayamam ozle hayatım olsun ıstıyorum kocamla basbasa olmak ıstıyorum koy yerı gıbı esımle tek yalnız kaldıgım yer yatak odası olsun ıstemıyorum ben beraber yasamak ıstemeyıp esımı ayrı eve cıkmaya ıkna ettıgım ıcın bana gıcık kaptılar

canım,eşin bugun yarın kesın arar .sıkma sen canını .eger cok dert edıyorsan da ara .bız yonlendırmıs gıbı olmayalım .aklın da kalmasın .

bu arada canım ,keske konudan devam etseydın .bu dıger actıgın konunun devamı sonuc da .
muhtemelen bu konu kapanır
.

Back
X