- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
Canım var mı bi gelişme??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıc degısıklık yok...Ben işteyim zaten..Degısıklıklerı yazacagım size mutlaka..Canım var mı bi gelişme??
Eşin nerde kalıyor eve gelmiyor muHıc degısıklık yok...Ben işteyim zaten..Degısıklıklerı yazacagım size mutlaka..
Bu çocuğumla beni yanlız bırakamaSın mantığını hiç anlamıyorum. Niye bırakamasın hastamı çocuğunuz, siz m hastasınız, korkuyormusınuz. Eğer bir problem yoksa adamların beynini yiyip zincir muamelesi yapmayı bırakın. Hava alıp gelecek ne var bunda
Boşanmak istiyorsanız boşanın bitsin çektiniz bu çile. Ben bu kadar sorunlu bir kişilik olduğunu bilmiyordum.
Her şeye alışılır. Daha da güçlü hissedersiniz.
O yapmıyorsa siz yapın.
Cok tesekkur ederım...Angelsinthesky1 Eşinizle olan durumlara çok üzüldüm. Ben bekarim ama cok iyi anlayabiliyorum evde saygi bittiginde neler yaşandığını o hakaretlerin küfürlerin insanin nasil zoruna gittigini biliyorum. Oncelikle Allah yardımcınız olsun. Evlilikten once de boyle huyları var miydi evlendikten sonra mi boyle dengesizlesti ?