Whatsapp da hoscakal yazıp giden eşim...

ben sana ne ayril derim ne de devam et. sadece sana guc diliyorum. eski konularini okudum. ne kadar caresiz oldugunubikilemde oldugunu yazdigin her kelimeden anliyorum. dilerim aydinliga cikarsin... ama mutlu anne mutlu cocuk unutma olur mu?

Boşanmak istiyorsanız boşanın bitsin çektiniz bu çile. Ben bu kadar sorunlu bir kişilik olduğunu bilmiyordum.
Her şeye alışılır. Daha da güçlü hissedersiniz.
O yapmıyorsa siz yapın.

Bu çocuğumla beni yanlız bırakamaSın mantığını hiç anlamıyorum. Niye bırakamasın hastamı çocuğunuz, siz m hastasınız, korkuyormusınuz. Eğer bir problem yoksa adamların beynini yiyip zincir muamelesi yapmayı bırakın. Hava alıp gelecek ne var bunda

Evde kalıyor , dun aksam whatsapp dan yazıyor bana , hıc bır sey yok gıbı .
Ben de - Ben senden hıc bır sey ıstemıyorum ya madem son sozunu soyledın , en azından bu sozunun arkasında dur dedım.
Bu yazdıgıma cevap olarak - whatsapp fotografını degıstır sinir etme benı yazıyor ya .
Tek fotografım var dıye yazıyor bunu.
sosyalbilimci sosyalbilimci

Bu çocuğumla beni yanlız bırakamaSın mantığını hiç anlamıyorum. Niye bırakamasın hastamı çocuğunuz, siz m hastasınız, korkuyormusınuz. Eğer bir problem yoksa adamların beynini yiyip zincir muamelesi yapmayı bırakın. Hava alıp gelecek ne var bunda

Problem şu; o saate kadar neden gelmedgını bılmıyorum , bızı gece ıstedıgı saatlere kadar tek bırakamaz, hem de ne sebeple dısarda oldugunu bılmıyorum bıle.Hıc bır zaman kısıtlamadım ben onu ama bu kadarı bana fazla.

Boşanmak istiyorsanız boşanın bitsin çektiniz bu çile. Ben bu kadar sorunlu bir kişilik olduğunu bilmiyordum.
Her şeye alışılır. Daha da güçlü hissedersiniz.
O yapmıyorsa siz yapın.

Oyle olacak sanırım.Nıye beklıyorum bılmıyorum ama benı gercekten gucsuz , becerıksız bırı oldıuguma ınandırdı sanırım:Hıc bır seye gucum yok gıbı hıssedıyorum :( Toparlanmam lazım.

Angelsinthesky1 Angelsinthesky1 Eşinizle olan durumlara çok üzüldüm. Ben bekarim ama cok iyi anlayabiliyorum evde saygi bittiginde neler yaşandığını o hakaretlerin küfürlerin insanin nasil zoruna gittigini biliyorum. Oncelikle Allah yardımcınız olsun. Evlilikten once de boyle huyları var miydi evlendikten sonra mi boyle dengesizlesti ?

Angelsinthesky1 Angelsinthesky1 Eşinizle olan durumlara çok üzüldüm. Ben bekarim ama cok iyi anlayabiliyorum evde saygi bittiginde neler yaşandığını o hakaretlerin küfürlerin insanin nasil zoruna gittigini biliyorum. Oncelikle Allah yardımcınız olsun. Evlilikten once de boyle huyları var miydi evlendikten sonra mi boyle dengesizlesti ?
Cok tesekkur ederım...
Evlılıkten once küfür bir kere bile duymadım .. Baskasına ettıgını bıle ... Ama ; o zaman da zor bir ınsandı. Mısal; dogum günüm icin surpriz ayarlamaya calısmıs ama yapamamıs diye butun gun surat asmıstı. Yanı zordu ama ben bu kadar olabılecegını öngöremedım. Küfür eden asırı sinirli biri olsaydı korkardım ki ben zaten.. Evlenmezdım..Yuksek ses benı cok urkutur oldum olası..Bir de muzısyenlıkte yapıyordu o ara , bana sarkılar yazıp album falan yapmıstı ,nasıl mutluydum ben ucuyordum o dönem..:
Su da bir gercek, o zamanlar daha tahammulluydum, ılımlı idare edendım. Şimdi o'nun verdıgı tepkılerı veremesem de , uzak duruyorum , tahammul edemıyorum.İş , cocuk , ev gücüm azalıyor. Çöpü atmaya bile üsenen biri..
ya yazdıkca ıyıce anlıyorum , bu evlılıgı neresınden tutsam elımde kalıyor :(

Back
X