Eşim arattigi kadını inkar ediyor

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Arkadaşlar eşim iş yerinde çıkışları yazan görevli. Başkani önemli birisi bir kadın var başkanı ile fotoğraflar paylaşmış ama resmi yani plaket verirken vs. Hani önemli birinin yanına gidersinde fotoğraf atarsın ya kadın o şekilde bir çok durum atmış profili herkese açık baktim fakat kadının oraya girmesi için eşim veya başka birinin giriş yapması lazım her nyse
Kadıni ben nereden buldum derseniz eşimin Face aramasında buldum ama aramami tanıyor olabileceği kişilerden mi bakmış bilmiyorum çünkü ben tanıyor olabileceğin kişileri tıkladım aramasam bile çıktı orda.
Eşime sordum bir kere soracam dedim
Tabiki baktı yemin ederim hatırlamıyorum dedi bir kaç yemin dha etti yeminlerine inanırım bu arada ama içime şüphe düştü bakmasa orda çıkmaz bende biliyorum muhtemelen hatırlamıyor bu durumda nasıl davranmam gerekir sizlerden fikir istiyorum not kadın asla eşime bakacak biri değil baksa baksa eşim ona bakar oda anca böyle uzaktan

İkincisi
Inst da Şule diye birini aramış ama tipi yok sadece arama onu ben aramış olabilirim filan Polatın Şule merak ettiğim için ama bende hatırlamıyorum bende mi o mu

Ben de bazen böyle kişilere bakıyorum gayet normal bir durum benim için. Adam bakmış unutmuş olabilir çalıştığı yerin başkanı mı demek istediniz tam anlayamadım ama öyleyse bakabilir yani ne var bunda? Merak etmiştir plaket vs verildiyse

Şule olayı da daha siz hatırlamıyorsunuz siz mi baktınız acaba diye. Adamı bu kadar darlamayın bence

Ben de bazen böyle kişilere bakıyorum gayet normal bir durum benim için. Adam bakmış unutmuş olabilir çalıştığı yerin başkanı mı demek istediniz tam anlayamadım ama öyleyse bakabilir yani ne var bunda? Merak etmiştir plaket vs verildiyse

Şule olayı da daha siz hatırlamıyorsunuz siz mi baktınız acaba diye. Adamı bu kadar darlamayın bence
Başkani değil başkanı ziyarete gelen ziyaretçi plaket almış başkanın elinden buna benzer fotolari var

Sorgulaman korkutmuştur birşey olmasa bile yeminlerle karşılık vermiş olabilir. Bende tanıdıklarıma, okuldan kişilere meraktan bakıyorum. Geçmişide silmiyorum.

Başkanı ile fotograflardan merak edip bakmıştır belki uzak zamansa hatirlamiyor olabilir. Tam olarak anlayamadim konunuzun sonuna fogru yazdiklarinizi ama siz de arayip aramadiginizdan emin degilsiniz galiba. Çok da mesele degil sanki bosverin bence

Arkadaşlar eşim iş yerinde çıkışları yazan görevli. Başkani önemli birisi bir kadın var başkanı ile fotoğraflar paylaşmış ama resmi yani plaket verirken vs. Hani önemli birinin yanına gidersinde fotoğraf atarsın ya kadın o şekilde bir çok durum atmış profili herkese açık baktim fakat kadının oraya girmesi için eşim veya başka birinin giriş yapması lazım her nyse
Kadıni ben nereden buldum derseniz eşimin Face aramasında buldum ama aramami tanıyor olabileceği kişilerden mi bakmış bilmiyorum çünkü ben tanıyor olabileceğin kişileri tıkladım aramasam bile çıktı orda.
Tabiki baktı yemin ederim hatırlamıyorum dedi bir kaç yemin dha etti yeminlerine inanırım bu arada ama içime şüphe düştü bakmasa orda çıkmaz bende biliyorum muhtemelen hatırlamıyor bu durumda nasıl davranmam gerekir sizlerden fikir istiyorum not kadın asla eşime bakacak biri değil baksa baksa eşim ona bakar oda anca böyle uzaktan

İkincisi
Inst da Şule diye birini aramış ama tipi yok sadece arama onu ben aramış olabilirim filan Polatın Şule merak ettiğim için ama bende hatırlamıyorum bende mi o mu
Valla ben de sacma sapan insanları aratiyorum sirf merktan bence bir sorun degil

Bence cogu insan merak edip herseye bakip gecmisi siliyor
Esiniz silmeyi unutmus hepsi bu
Tabi ic giciklatici bi durum ama merak ettim baktim dese daha buyuyecek olay o yuzden safa yatiyor
Uzatilacak birsey degil hayatin akisi diyip gecin en iyisi

İkincisi
valla bircok kisiyi aratiyorum ben debisyerinden. kadin olur erkek olur. yani baska ekstra supheli bir durum yoksa sadece aratmanin bir anlami yok

dilan polat şule; hak ettiysem eyvallah ahahahha

işin şakası kadın hissediyorsa erkek net aldatıyordur. denendi, yaşandı, tescillendi. gizlice hareketlerini takip et

dilan polat şule; hak ettiysem eyvallah ahahahha

işin şakası kadın hissediyorsa erkek net aldatıyordur. denendi, yaşandı, tescillendi. gizlice hareketlerini takip et
Yok ben aldatıldımi hissetmedim zaten bu kadın la asla aldatamaz kadın eşime asla bakmaz 😂 çünkü ülke ülke durum yapmış sosyal ve tahsili çok yüksek aynı zamanda genç ve güzel

Aratmadan da cikiyor onlar eğer eşiniz başkanı arattiysa kadın da arattiysa ya da ikisi de aynı kişide ekliyse falan filan. Sosyal medya stalk uzmanı istanbuldan bildirdi:))

Back
X