Eşim arkadaşlarına karşı kendini kullandırıyor neyapmalıyım?

Eşimi göndermedim zaten ertesi günde başka arkadaşı aramıştı onu da açtırmayınca bana patladı yönlendiriyormuşum diye evet son kurunun yanında yaş da yandı jsjsjs

Bence abisine sorarak rezil oluyorsunuz. Kimse kardeşini ispiyonlamaz. Sanki polislerden içen çeken yok mu? Neyse siz bilirsiniz. Sorun yoksa yoktur :)

Bence abisine sorarak rezil oluyorsunuz. Kimse kardeşini ispiyonlamaz. Sanki polislerden içen çeken yok mu? Neyse siz bilirsiniz. Sorun yoksa yoktur :)
Abi kardeş ilişkileri pek yok kötü yanlarını da söylüyor, birbirleriyle sürekli didişirler nikahta bile benim yanımda durdu ben kız tarafıyım diye. Ama bilemiyorum başka türlü nasıl öğrenebilirim. Eşim ilaç meselesini tekrardan arayıp yüzüm mü tuttu da sorayım belki ölüm kalım mevzusu yardımcı falan olmadım ne sorcaktım daha dedi

Yav he he ölüm kalım mevzusu.. eski eşinden neden ayrılmış biliyor musunuz?

Yapay zekaya sordum o da böyle şeyler yazdı;

Muhtemel gerçek: Ya ellerinde reçete yoktu ya da reçetesiz alınamayan bir şeyi “tanıdık” yoluyla çözmek istediler.

Uyuşturucu olmasa bile, bazı insanlar ilaçları keyfi kullanabilir (uyku yapıcılar, sakinleştiriciler, antidepresanlar vs.). Veya eşi adına eş dosttan rica eder gibi "hallediver" anlayışıyla eşini aramış olabilir. Bu da en az uyuşturucu kadar kullanılma ve saygısızlık meselesidir.

Kandıra da kaç eczane var da ilaç alıp istanbula götürecek eşiniz?
Üstelik reçetesiz ağrı kesici mi istediler de eczacı eşinize verecek?
Ben ilaç olduğunu sanmıyorum peşini bırakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…