Eşim arkadaşlarına karşı kendini kullandırıyor neyapmalıyım?

" Elime yüzüme nasıl bulaştırabilirim " Adlı çalışma olur

İlacı gelip sizden alabiliyorlarsa, gidip eczaneden de alabilirler. Kocaman adamların kendilerini kullandırmalarına gıcık oluyorum. Akrabaları da bişey olunca eşime söyler. Ben eşime baya öğrettim artık hayır diyor.

Kendini kullandırmasına engel olamazsınız. Eşiniz sizden yaşca epey büyük ise 40larda falandır. Eğitim yaşı geçmiş.

Bence bu sizin avuntunuz. Adam akşam köyde gerçi İstanbula yakın. İlaç diyor uyuşturucu olmasın bu ilaç? Şifreli konuşur bu insanlar bilirsiniz. Eşiniz kendini kullandırmıyor gayet bilinçli yapıyor

Yemin ediyorum şu aklıma gelmezdi. Kendimi akıllı sanırdım değilim galiba

Benim eşimde herkese yardım etmeyi çok sever daha doğrusu severdi. Belki bu sebeple aklıma başka bir şey gelmedi

Kızlarr polis abisiyle konuştum ben onları çocukluğundan beri tanıyorum, değil madde esrar, alkol bile kullanmıyorlar onlar dedi. Tabikide Muro'nun müsait değilim demesi lazımdı eşiyle oturuyor sonuçta ama, onlar da bi hastalık vardı ama psikolojik mi kanser türü mü ne bilmiyorum ilacı ondan istemişlerdir dedi. Aksi bi durum olsaydı ben bildirirdim sana hatta eşinide uyarırdım dedi, o saatte istemeleri yanlış, kendileri de alabilirdi tabi haklısın ona birşey diyemem dedi

Yazlıkta mı eczane vardır fazlaca yoksa İstanbulda mı? Tabi ki İstanbulda daha rahat alınır/bulunur. Gecenin bir yarısı arayıp sen al biz senden alalım denmesi de gece yarısı aranacak kadar acil olmadığının işareti zaten.
İlaç olduğuna inanmadım ben. Başka birsey olabilir bu istenen. Madde değildir belki ama ilaçta değil diye düşünüyorum

Bir daha böyle mevzularla karşılaşmadan önce eşinizle konuşun. Ben seninle insanlar için saçma sapan kavga etmek istemiyorum benim için biz önemliyiz, lütfen böyle şeyleri ben sinirlenmeden biz birbirinizi kırmadan hayır de deyin. Çünkü telefon gelince insan kendini tutamıyor direkt o tepki verse sizde rahatlarsınız. Benim eşiminde salak arkadaşı var bir tane, ben eşime rahatsız oluyorum bir şeyler istemesinden sürekli dedim ki biz başka ülkedeyiz. Telefon yokken sakinken konumak iyi çözüm. Bir de biz aksam 8 9 dam sonra sadece ailelerin telefonunu açıyoruz. Birimini gece yarısı bizi sinirlendirmesine de fırsat vermemiş oluyoruz

Başka ne seçenek kaldı benim gayrı aklıma gelmiyor, he gitmedi okey falan ama eh kafama da takılmasına engel değil. En pislik arkadaşını bile araştırdım karı kız ayağı yok, küçük biyer zaten herkes herkesin ne olduğunu biliyor, en kötü huyları da bira içmek onu da inkar bile edemezler dediğim gibi herkes tanıyor birbirini.

Valla en en iyisini yapıyorsunuz sizi kutsuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…