Eşim artık benimle ilgilenmiyor

ben şuna takıldım niye "unut artık onları" demiş?

Aslinda tamda simdi sana zaman ayirmasi gerekiyor ...

Sana ve Cocuguna , ne demek unut oyle seyleri sanki yasi 70 olmus gibi evlilik yil donumunu unut diyo , ki yaslilar bile daha ozenli gercekten.

Peki hic konusmaya calistinmi ? Gecici bir sey degilse , altinda ki sebebleri ogren bence.
Cunku bir insan durduk yere bukadar ilgisizlesemez....

Çocuk olana kadar onların sevgilisiyiz. Doğumdan sonra artık anne oluyoruz ya gerek duymuyorlar heralde sığ düşünceliler. Sinir oluyorum çocuk çocuk diye yırtınıp sonra tribe giriyorlar.

Biraz kendine zaman ayır, dış görünüşünde ufak tefek değişiklik yap, bebeğinizle ilgilenmeyi neşeli hale getir.

bacım doğumdan sonra kendini saldıysan eyvah ki ne eyvahhh eskiden nasılsan öyle ol canını sıkma sen ona dünyanın en güzel şeyi bi evlat vermişsin kurban olsun sana eşinle ağlamadan sızlamadan konuşursan ve anlayışlı olduğunu onu ne kadar çok sevdiğini gösterirsen inan hatasını anlar ve hemen düzelir verir hadi gülümse :)

herkese çok teşekkür ederim güzel şeyler yazmışsınız. aslında doğru doğumdan sonra kendimle hiç ilgilenemedim. önceleri çok bakımlı giyimine kuşamına dikkat eden biriydim ama bana hep söylediği şuydu süslenme neden süsleniyorsun ki senin doğal halin daha güzel çok fazla kıyafetin var o kadar alma diye ama ben takmaz yine kendime bakardım fakat doğumdan sonra bebek bütün zamanımı çalar oldu aynı zamanda işe başladım kendime çok fazla bakamıyorum. kendime özel alışveriş yaptığımda beni hep uyarıyor dolayısıyla kendime de bakamaz oldum. ama böyle giderse sanırım ben de sadece kendimi düşünüp baştan aşağıya yenileneceğim. o bu kadar çok çalışıp ben o kadar para harcarsam belki kendine gelir eşim. cinsel hayata gelince çocuk olunca eskisi gibi olmuyor maalesef. bu arada bebek yapmamızı da eşim istedi

bugün yine bunun konusu açıldı ve eşim şartlanmış gibi özel günlerde benden bir şey bekleme dedi. ben de bundan sonra sen kendine ben de kendime çalışacağım benden maddi ve manevi bir şey bekleme dedim tartıştık. hatta böyle davranmaya devam edersen dilediğim gibi yaşayacağım hesap sormayacaksın bunları göze alamıyorsan da ayrılalım dedim. kızlar yok mudur bunun bir çözümü bu adam nasıl düzelir

Canim bebekli olmak tabii ayrica bi yukumluluk, Allah yokluklarini gostermesin benim de 8 bucuk aylik kizim var.. salma hic kendini Yine de. Az da olsa yap bir degisiklik. Inan ise yarayacaktir. Bir de esin eve her geldiginde bikmis, usanmis, yorulmus Anne moduyla karsilama,, ben mesela yorgunsam bile, hosgeldin canim demeyi ihmal Etmem, evine gelmis olmanin huzurunu daha kapidan iceri girerken hissetsin diye, ama ben de dogumdan sonra guzel gecelikler giymeyi hep ihmal ettim, kilo aldim ve gecelikler bana yakismiyo diye dusundum.. ama ben de sen de, bu takintilari birakip geceliklerimizle barismaliyiz bir an once, zira Cok ise yariyorlar :) Kendimi de elestirmis oldum Sayende .. bakimsizlik ve bezmis gibi tavirlari yapiyorsan, bunlari birak canim..

Çok incitici ve zor bence ama fiziksel olarak doğum öncesine dönünce ilişki düzeliyor .

ama dün başlamaya karar vermiştim her şey iyi güzel yolunda gidiyordu derken yine odun misali eski haline döndü eşim. oysa dünden beri çok ılımlı sempatik tavırlar takınıyordum ona yaklaşmaya çalıştım ve tersledi beni zoruma gitti gururum incindi resmen hangi koca eşi yaklaştığı için terslerki artık şüphelenmeye başladım

Oncesinde bi tartisma falan olmus muydu ? Belki onu takmistir..?

Tamam peki öyle olsun canım, mühim olan birbirimizi sevmemiz. Bunlara takılacak değilim sen nezaman almak istersen al. Çok mutlu olurum. Ama almayacaksan da ben o önemli güne seninle giriyorum ya bu nedenle yine mutlu olurum de. Sonra önemli günde sen ona süpriz yap. Ama ondan isteme. Sanki böyle yaparsan bu tutumunu bırakır gibi geliyor bana. Ne dersin?

güzel bir tavsiye ama çok kırıldım onun o laflarından ve tavırlarından sonra süpriz yapmaya hem çekiniyorum hem de değer vermeyeceğini düşündüğüm için içimden gelmiyor. oysa o lafı söylemeden önce ben zaten ona süpriz yapmak için hediye bakıyordum

detaylari bilmiyorum ama burada yazilanlara gore sana hak verdim. acaba esin neler dusunuyor kendi kafasinda tabiii bir de o var.. ama goruyorum ki hep kadinlar cabaliyo off kadin olmak ... zor..

Böyle zamanlarda önümüze iki yol çıkıyorbiri kolayımıza giden diğeri zor olan yol
Kolay Yol o an içimizden ne geliyorsa dizginlemeden öylece davranmak. Beklentilerimizi olduğu gibi dile getirip tamamen içgüdüsel konuşmak.
Zor olan ise çok az insanın başardığı yöntemler... kendimizi kontrol etmek. Asla beklentilerimizi vazgeçmesekte bunuifade etmenin daha makul yolunu bulmak. KKarşımızdakini etkilemek. bilinç altına ince ince mesajlar vererek güzellikle isteklerimiz i yaptırmaya çalışmak. Keskin değil daima tatlı sözlerle kaleyi içten fethetmek. Usul usul ve fark ettirmeden sabırla yönlendirmek

Bundan sonrada bakış açınız değiştirip ondaki iyilikleri görmeyi başarmak. Içimi deki kırgınlığı yenerek iyiliklerini dile getirerek teşvik etmek. Bazı şeyleri zamana bırakabilmek

yahu ne diyorum ben ya gece gece:) sanırım hayalindeki insanı anlatıyorum :) neyse boşverin beni zira bahsetttiklerim epey zor şeyler. Şahsen ben yapamadım:)

Son düzenleme:
ben sanırım kolay olan yolu tercih ediyorum hiç uzun vadeli düşünemiyorumki

Al karsina konus.derdi neymis diye.bide erkek tafrasi cekme canim .hem cocuk dogurup hayatimizi bir kenara iticez hemde beyefendilerin tafrasini cekicez. Yok oyle biseykendini hic oyle duygusal olarak hirpalatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…