Eşim artık benimle ilgilenmiyor

leyyal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
61
7
13
son zamanlarda kendisini işine o kadar adadı ki benimle hiç ilgilenmiyor çok üzülüyorum bir tane çocuğumuz var ve aile gibi değiliz. evde yokmuşum gibi davranıyor. çoğu zaman bu durumdan rahatsız olduğumu ona söylediğimde yüzüme bile bakmıyor çok çalışmam lazım diyor. eskiden böyle değildi doğumumdan sonra çok değişti. oturup sohbet edeceğimiz zamanı bile yok ve buna imkan yaratmak için çabası bile yok. önceleri özel günlerimizde bana sürprizler yapıp çiçekler hediyeler alan insan şakayla karışık evlilik yıl dönümümüzde ne yapacaksın dediğimde unut artık onları dedi ve çok üzgünüm. bebekten dolayı hiçbir yere gidemiyorum depresyona girdiğimi hissediyorum ona her söylediğimde geçiştiriyor. ne yapmam gerekiyor yardım edin çok mutsuzum

eşiniz ne iş yapıyor?
gerçekten kendini işe vermişse biraz zamana bırakabilirsin

mebde çalışıyor. zaten zamana bırakmış durumdayım ama bana olan davranışları değişti eski sıcaklığı yok

boş kaldıkça çocuğu alıp seviyor ama bakımı bana ait

Çocuğun sorumluluğu ağır gelmiş olabilir, o yüzden kendini daha çok çalışmak zorunda hissediyor olabilir.

Birden bu değişim tuhaf. Sizden kaçıyor sanki..Başka durumlardan şüphelendiğiniz oldu mu?
Ya da ne bileyim sorması ayıp cinsel hayatınızda bir değişim oldu mu?

ne iş yapıyor ki ?
işe adadığına eminmisin .

Kadınların doğum sonrası depresyonunu anlıyorum da erkeklerinkine hiç anlam veremiyorum.
Bir de sanki çocuğu eşleri tek başına yapmış gibi davranmıyorlar mı gel de çıldırma...

Mebde çalışıyor derken? Memur yani? Peki nasıl oluyor da bu kadar yoğun oluyor?
Başka sorunlar olmadigina emin misiniz?

çok üzüldüm.. mebdeyse çalışma saatleri belli değil mi zaten.. geç de gelmez eve.. siz yanaşsanız azcık ? yaşlarınız kaç.. doğum yapalı ne kadar oldu.. madii durumunuz çok mu sıkıntılı..?

Erkekler baba olduktan sonra bi bireyin daha sorumlulugunu ustlendikleri icin kendilerini ise adiyolar (Tabii gercekten calisiyosa)Esinize guveniyosaniz pek ustunde durmayin derim zamanla bu duruma oda alisacaktir.Hatta size yanliz degilsiniz diyebilirim suan bizde ayni durumda sayiliriz yeni dogum yaptim uykusuzluk, yorgunluk,hormonlarinsanin ilgiye sevgiye ihtiyaci oluyo cunku bu donemde hep siz vericisiniz arada birde alici olmak istiyosunuz ama erkeklerde bu donemde bambaska bi psikolojiye burunuyolar maalesef.gecen gun anladim ki suan esim beni sadece ANNE olarak goruyo.

erkeklerin dilinden anlamak zor ya :/

Acik acik sert bi sekilde söyle esine.... cocuk dogdu dogali degistin de.... bana ilgi göstermene ihtiyahim var de...

bende ayni sorunla bogusuyorum.bi cozum bulamadim.hep isi var eve gelincede kizimizla vakit geciriyo okadar.ben evde bostan korkulugu.sorun bendemi ondami cozemedim daha.beni aldatiyo desem oyle bisey oldugunu sanmiyorm.yani kelin ilaci olsa kendi basina surermis modundayim oyuzden sana vericek bi tavsiyem yok bacim.belkide zamana birakmak gerekir

eşim mebde öğretmen ama çok yoğun çalışıyor özel dersler vs derken akşam geç saatte boş kalıyor. altta yatan başka neden var mı bilemiyorum o yapıda biri değildi ama erkek milleti yani varsa da bilmiyorum. maddi durumumuz çok iyi değil ama bu yoğunluk bana sıcaklık göstermemesini gerektirmez öyle değil mi bana olan tavırları da değişti ve bu doğumdan sonra yavaş yavaş oldu. açık seçik konuştum ama değişen bir şey yok. doğum yapalı 6 ay oldu

Erkeklerin cogu boyle dert etmeyin.suratinizi bunun icin asarsaniz daha da uzaklasir sizden.hep guleryuzlu espirili olun.kadin olmak cok zor iyi bir aile duzeni icin kadinlaraa daha cok is dusuyor sabir ve fedakarlik..tabi iyi biriyse sizi aldatmiyorsa siddet uygulamiyorsa tek kusuru odun olmasiysa kolay halolacak mesele...

Bu doğum sonrası değişimin TEK sebebı var,o da cınsellıkten uzaklasmanızın verdıgı sogukluk..Eger hazırsan cınsellıgınızı canlandıracak bırseyler yapmaya basla..Yol yakınken kendını ve evlılıgını kurtarmaya calıs..Böyle böyle soguma baslıyor ve zaman gectıkce evlılık bıtıyor yol yakınken sen yap cnm:mesela bı plan yap evlılık yıldönumune yer ayırt bebegı vercek bırı varsa verın ve basbasa olun ..Sınema bıletı al bırlıkte gıdın..Bu dönem ıkınızı hatırlatman gereken bı dönem..

Bekarım,ne desem bilmiyorum ama kendimi bir an sizin yerinize koydum.
Sanırım böyle bir durumda çok sağlam bir kavga çıkartırdım böyle eşya kırmalı falan.
"Ne demek yani unut artık özel günleri? Birisi mi var ulan?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…