Eşim artık çekici gelmiyor. Ne yapmalıyım?

İşyerinizde,kendi ailenizle ya da farklı bir sorununuz var mı?
Ben cinselliği hep psikolojiye bağlarım..
O kadar güzel bir olayı yaşamak istemiyor olmamızın sebebi farklı sıkıntılarınız mı?
Hani belki içinize atıp da çözemediğiniz sorunlar olabilir..
Belki küçük belki büyük bilemem ama içinizde biriktirmeyin..

bu kadar güzel bişeyi derrken:)) amma abartmışşınız yalnız bence bi kadının cinsellikten soğuması çok normal bişey

cinsellik duygusal ilişkilerde, yani bir "erkek-kadın" ilişkisinde gerçekten çok önemli.
melek-21 bu konuda farklı düşünüyorsunuz sanırım.
ama bir kadının kadınlığını yaşaması, haz ve istek duyması hem aşkın hem sağlığın devamı için şart.
istek duymamak benim için extreme bir durum.
ilişkime ve hislerime de olumsuz katkılarının olduğunu düşünmeye başladım.
yorum yazan, ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
umarım çözüme yönelik daha fazla yorumla karşılaşırım.

bu kadar güzel bişeyi derrken:)) amma abartmışşınız yalnız bence bi kadının cinsellikten soğuması çok normal bişey

Herkes için güzellik görecelidir..
Benim bayıldığım bişeyden siz hoşlanmıyor olabilirsiniz..
Ben ne yapabilirim?:uhm:
Bir kadın durup dururken cinsellikten soğuyorsa buna da uzmanlar "normal" diyorsa ben susarım zaten..:delphin:

uzmanların normal dediği haftada 3-4 veya
30 yaş üstü haftada 2-3

normal olan var mı bu verilere göre? ,
sanmam çoğu kişiyi aşar bu uzun evliliklerde

arkadaşım eğer tek sorun cinsellikse bir uzamana bence nazicazene fkrim bir psikolağa gitmen.
ama eşin kendine özensiz dolaşıyorsa sana karşı kaba ise ve itici davranıyorsa sadece kendi haz almak için ilişki istiyorsa sorun sende değil belkide eşinden kaynaklanıyordur bu isteksizliğin..cinsellik evlilikte olmazsa olmazdır.tabi herşey seks demek değil ama çok olması gibi az olması yada isteksiz olmasıda bir sorundur...biçok kişiden duyduğum genelde cinsel isteksizliğin nedeni psikolojiktir.

doğum kontrol hapı hariç bu ara düzenli kullandığınız başka bir ilaç var mı?.. örneğin benim bir arkadaşım alerji ilacı kullanıyor ve onda da böyle bir etki yaptı... saçma ilaçların bile böyle etkileri olabiliyor.

doğum kontrol hapı hariç bu ara düzenli kullandığınız başka bir ilaç var mı?.. örneğin benim bir arkadaşım alerji ilacı kullanıyor ve onda da böyle bir etki yaptı... saçma ilaçların bile böyle etkileri olabiliyor.

hayır başka bir ilaç kullanmıyorum.
psikolojik olma ihtimali yüksek.
ama sorunun kaynağını bulma işini bir psikiyatra bırakmam gerekecek sanırım.
ben denedim bulamadım...

bu sadece eşinizle mi ilgili yani tv de gördüğünüz bir sahne de sizi artık etkilemiyormu?

Cinsel Gelişimde Gecikmeler
Üreme Organlarında İltihaplar
Doğum Sırasında Açılmış Yaralar
Duygusal Baskılar
Duygusal Şok
Güzellik ve Çeşitli Nedenlerle, Kocayı Küçük Görmek
Gebe Kalma Korkusu

Bunlardan bir ya da bir kaçını yaşayıp yaşamadığına bir bak.
Sonra bir uzmanla görüş.

Normail mi dersen?
Tabii ki de değil.Düzelmesi lazım.

dün jinekoloğumu aradım.
uzun kullanımlarda doğum kontrol haplarının bu duruma yol açabileceğini söyledi.
bırakmam gerekiyormuş zaten sigara da kullandığım için.
başka yöntemler araştırıyorum.

yusufun_annesi...
yorumun için sana ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim.
elbette duygusal sebepler de olabilir.
uygun bir zamanda bir uzmana da görünmek istiyorum.

Sanırım sorun sadece cınsel ısteksızlık degıl.Eve gelmesını bıle dort gozle beklemıyorsanız baska bır sebep olmalı.

Gecmısın acısı ıcınde sımdı cıkıyor olmasın.Aldatılmak sana boyle hıssedıyor sanırım.

Eve gelmesini 4 gözle bekliyormuş, yanlış anlaşılma olmasın..
Dönem dönem ilişkiden insan soğuyabilir, genelde farketmesek de gün içerisinde stresli olabiliyoruz, bu da akşam evde isteksizlik yaratıyor olabilir, ama 15 gün sonunda yine de istemiyorsanız sizin de dediğiniz gibi uzmanla görüşmekte yarar var.

öncelikle bi psikoloğa görünmeniz, isteksizliğinizin nedenini bulmanız için önemli, kalıcı çözüm açısından. bi de doğal afrodizyakları denediniz mi hiç?

Bu eski konularida nerden cikariyosunuz surekli.3 yil onceki konuya cevap yazmanin konu sahibine ne faydasi oluyor.

Back
X