- 1 Aralık 2021
- 14.817
- 53.856
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye hamile kaldınız ki bu dağ ayısı bana yapılmaz bence. Şimdi iyice mecbur kalacaksınız eğitim durumunuz nedir çalışma imkanınız var mı?Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
fıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
Madem durumunuz iyi değil Size çikolata bile alamayan adam bu devirde bebeğe hangi para ile bakacak?Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Hanımefendi siz şaka mısınız?Maddi durumumuzu çok bilmiyorum nerde ne var o yüzden bisey diyemiyorum
Böyle bir adamı yememiş içmemiş baba yapmışsınız, yarın çocuk bir şeyler isterse de almayacak. Yazık size. Siz ayrılmazsınız da bu adamdan. Onca soruna rağmen çocuk yapmışsınız. Size tek tavsiye az yiyin bari. Başka ne diyelim sizefıstık ezmesi mesela en sevdiğim şey bi kutuyu üç dort gunde yerim herseyi degil tabi onu çok fazla istiyordu canım iki uc kez aldı hemen bitiriyorum diye almayı bıraktı ne zaman bitirdin söyle böyle falan dedi gecende pogaca yaptim onuda cok severim daha gecen gun yapmadın mı şimdi bidaha neden yaptin dedi anlam veremiyorum çok gücüme gitti ama belki komik gelebilir ama su an bi fıstık ezmesi kutusu görsem oturur ağlarım hemen bitiriyorum diye almiyo artik çünkü
Hamileyken kola gibi şeyleri ağzınıza bile sürmeyin zatenMesela ben kola vs isteyince unuttum tüh diyor kendi canı isteyince alıyor
Konu sahibi bir tuhaf değil mi? Dümdüz kısa cevaplar, alakasız yanıtlar, her mesajda ufkumuz ayrı açılıyor sanki bir çocuk yazıyor gibiHanımefendi siz şaka mısınız?
Bana da biraz sey geldiKonu sahibi bir tuhaf değil mi? Dümdüz kısa cevaplar, alakasız yanıtlar, her mesajda ufkumuz ayrı açılıyor sanki bir çocuk yazıyor gibi![]()
Yoruma bak hele. Resmen kin besle, mutsuz ol diye tavsiye vermissiniz.Önemsemiyor, bencil. Üstelik hamilesiniz ya. Ne kadar acı... 62 yaşındaki teyzem hâlâ bahseder, o kadar aşerdim 1 kere bile almadı, diye. İnsanın içinde kalır cidden. Bu günleri unutmayın...
Öğretmenim. 35. Haftaya kadar ayakta ders anlattım.Kış dönemi bir pastaneye gittik kahvaltı için.. servisi karnı burnunda hamile bir garson yapmıştı içime oturmuştu az biraz sohbet ettim mecburum çalışmaya eşim tek maaş yetmiyor ev kira demişti o haliyle ayakta serviste çalışıyorduama işte anne o.. evladı için ne yapsın çok takdir ettim
Benim konudan anladığım tek şey hem konu sahibin hem eşinin ebeveyn olacak vasıflara sahip olmadığı. Yani eşinin maaşını bilmiyor. Üzerine kıyafet bile alamıyor. Yani ortada büyük bir yokluk var ve olması gereken hiçbir şey Ortada yokken (yeme-içme-giyim) tek olmaması gerek şey bebekken hemen yapmışlar maşallah. Yarın hep beraber parke kemirirler artık. Adam da maşallah kendisi isteyince para var, eşine yok. Kesin kendine kıyafet falan da alıyordur. Çünkü parayı, ben çalıştım ben alırım diye görüyor bencil herifKonu sahibi bir tuhaf değil mi? Dümdüz kısa cevaplar, alakasız yanıtlar, her mesajda ufkumuz ayrı açılıyor sanki bir çocuk yazıyor gibi![]()
Söylemiş çok kez. Vermiyor, karta para atmıyor diyorEşine iş çıkış vaktinde hatırlatsan. Belki unutuyor olabilir. Erkekler düz varlıklar sizin duygusal bir dönemde olduğunuzu idrak kapasiteleri yok. O almıyorsa siz alın. Yarın para bırak canım birşeyler istiyor sen almıyorsun bari ben alayım de.
Çalışana tatil yok , hepsi çocuklarımız için onlara bir gelecek sunmak için.. hakkınız ödenmezÖğretmenim. 35. Haftaya kadar ayakta ders anlattım.
Evet yazdı dün.Söylemiş çok kez. Vermiyor, karta para atmıyor diyor
Hangi parayla? Yazıyla bir, rakamla 1 kuruş para vermeyen adama söker mi çılgınlık?Bir çılgınlık yapıp kendin de alabilirsin
Adam para vermiyorsa ya evliliğini gözden geçirmesi gerekiyor ya da gidip çalışması gerekiyor? Bir çikolata meyve aldırmak için adama yalvaracaksa o adama çocuk doğurmak ne kadar mantıklı bilemedimHangi parayla? Yazıyla bir, rakamla 1 kuruş para vermeyen adama söker mi çılgınlık?
Galiba en kötü benim sürekli tatlı sivri biber tabak tabak yiyorum. Öncesinde sevmediğim şeydi şimdi meyve gibi kaba doldurup yiyorumBen bezelye yemeği aşerdimNormalde pek sevmezdim üstelik nasıl canım istediyse 3 tabak yemiştim