- Konu Sahibi Deniznisan
-
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
ama ben eşimle arkadaşımın tartışmasını anlatayım eşim arkadaşlarıyla beraber bizim arabamızla gezmeye gidiyorlar eşim kullanıyor arabayı ve ufak bi çizik oluyor arabada toplamda 16 milyon tutuyor eşimde bu parayı herkesten topluyor bu arkadaşta arabayı eşim çarptığı için vermek istemiyor yani 3 milyon yüzünden tartıştılar ben eşimin unutmasını istiyorum bu olayı o uzatmak istiyor
eşim herşeyde karşılık bekler iyiliktede kötülüktede biri bişey yaptı canını sıktı mesela aman boşver demez illa oda bişey yapıp öcünü alacak
aslında biz çok iyiydikte ilk defa kavga ettik değil.düşünün her tartışmamızda o küsüyordu ben kırıldığım halde küs kalmayalım diye barışmak istiyordum
artık kaprislerinden bıktım
birbirimizden uzaktayken bile kavga ediyorsak artık ben düşünmeye başladım
yolun sonuna geldik gibi geliyor
eşinede arkadaşınada inanamıyorumm
çok ayıp etmiş eşin kuruş kuruş para toplamakla diğeride vermemkle konusu konuşılması bile çok çirkinnn,vallahi şaşırıdm eşin çokmu cimrii
benimki borç verdi adam yarın vericem sende varsa bana versene dedi
maaş aldığımız gün şirketten biri yine bu akşamlık dedi
3ay oldu vermiyor öyle küçük bir parada değill
ben iste diyorum asla istemem diyor bırak 3 milyonu tuhaff
nolur dediklerime alınmaa kızmaa ama böyle cimrilik yapan
günlerce kapris yapıp küsen tavır alan bir adamla nasıl yapıcaksın
heleki yaşlılığııı !!!!:tomato:
eşim aradı bugün konuştuk devam edeceksek bazı huylarını değiştirmen lazım dedim insanlar değişmez dedi tamam dedim kapattım 3 kere falan aradı ama hala değişemem diyo hiç mücadele etmiyosun dedim 3 kere aradımya diyo
sonra baya konuştuk ciddi olduğumu anladı tamam değişmeye çalışcam dedi bakalım inşallah değişir hakkımızda hayırlısı olsun...
Sakin bu sekilde dusunme arkadasim sakin benim esimde askere gitti geldi sen onun orada neler yasadigini bilemessin sen ona yapici konusacaksin malesef o sana deil en azindan askerdeyken senin tum ailen yaninda o ise tek basina kapali bi ortamda sakin bu sekilde dusunme arkadasim sonra pisman olursun ben yasadim tecrubelerime guvengünlerdir düşünüyorum anneme anlatamıyorum üzülmesin diye yazmasam patlayacaktım
Normelde kiskanmayan adam orda kiskanclik krizine giriyor burde sinirli olmayan adam orda kriz geciriyor cnm sen sakin ol biraz hosgorulu olmaya calisarkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
ama ben eşimle arkadaşımın tartışmasını anlatayım eşim arkadaşlarıyla beraber bizim arabamızla gezmeye gidiyorlar eşim kullanıyor arabayı ve ufak bi çizik oluyor arabada toplamda 16 milyon tutuyor eşimde bu parayı herkesten topluyor bu arkadaşta arabayı eşim çarptığı için vermek istemiyor yani 3 milyon yüzünden tartıştılar ben eşimin unutmasını istiyorum bu olayı o uzatmak istiyor
eşim herşeyde karşılık bekler iyiliktede kötülüktede biri bişey yaptı canını sıktı mesela aman boşver demez illa oda bişey yapıp öcünü alacak
aslında biz çok iyiydikte ilk defa kavga ettik değil.düşünün her tartışmamızda o küsüyordu ben kırıldığım halde küs kalmayalım diye barışmak istiyordum
artık kaprislerinden bıktım
birbirimizden uzaktayken bile kavga ediyorsak artık ben düşünmeye başladım
yolun sonuna geldik gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?