- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi Liona Esposito
- #21
Eşinize bu konuyu uzatmamanizi tavsiye ederim. Çark size dönmüşken bırakın öyle kalsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araba buldum yarin sabah esimin teyzesi sehre gidecekmis onlar beni birakacaklar evime. Yarin bu saatlerde burda olmayacağım cok sukur :)Araba bulur bulmaz kac git evine.. sessiz de kalma her dediklerine elindeki sopayı göster azcık...Daha çok tepene binerler yoksa
Iyi sevindim canim.. ama yarin gidince bitiyor degil.. yarın birgün yine bir araya gelcen eşinin ailesiyle o yüzden altta kalma birşey derlerse. esin de duzelir inşAraba buldum yarin sabah esimin teyzesi sehre gidecekmis onlar beni birakacaklar evime. Yarin bu saatlerde burda olmayacağım cok sukur :)
Haklisiniz kesinlikle alttan almayi düşünmüyorum. Saygimi bozmam hakliyken haksiz duruma dusmek istemem ama saygi çerçevesi icinde veririm cevaplarını. Esim insallah daha da duzelir insallah bir gunluk biseu degildir yaptığı.Iyi sevindim canim.. ama yarin gidince bitiyor degil.. yarın birgün yine bir araya gelcen eşinin ailesiyle o yüzden altta kalma birşey derlerse. esin de duzelir inş
Haklisiniz kesinlikle alttan almayi düşünmüyorum. Saygimi bozmam hakliyken haksiz duruma dusmek istemem ama saygi çerçevesi icinde veririm cevaplarını. Esim insallah daha da duzelir insallah bir gunluk biseu degildir yaptığı.Iyi sevindim canim.. ama yarin gidince bitiyor degil.. yarın birgün yine bir araya gelcen eşinin ailesiyle o yüzden altta kalma birşey derlerse. esin de duzelir inş
Insâllah. Sonuçta iyi davransalar sana tamam.. ama kötü davrandıklarını gore gore sürekli böyle zorlarsa seni o eş değildir zatenHaklisiniz kesinlikle alttan almayi düşünmüyorum. Saygimi bozmam hakliyken haksiz duruma dusmek istemem ama saygi çerçevesi icinde veririm cevaplarını. Esim insallah daha da duzelir insallah bir gunluk biseu degildir yaptığı.
Allah'tır işte.Ya eşinizin yanında renk vermeyip o gidince yapsalardı fenalıklarını. O yüzden şanslısınız dertlenmeyin.
Inanin iyi davransalar bi de gorumcem olmasa 1 hafta idare ederdim burda. Ama saniyeler gecmek bilmiyo bu sekilde. Sabah kalkiyoruz onca zaman geciriyoruz onca sey yasiyoruz diyorum ki saat 4 falan olmustur. Saate bi bakıyorum henuz 12 olmus. Gecmiyor zaman cok bunaltiyolar cok sisiriyolar insanı.Insâllah. Sonuçta iyi davransalar sana tamam.. ama kötü davrandıklarını gore gore sürekli böyle zorlarsa seni o eş değildir zaten
Aaa nasil makinede bekletirsiniz ya bu nasil bi terbiyesizlik is bilmezlikYazık ya gerçekten anlamıyorum bu türlü insanları hayatı insanlara dar etmek için dünyaya gelmişler sanki amaç sonuç ilerisi gerisi düşünmeden...Aaah bu görümceler değil mi hep ortalığı karıştıran zaten diyecek söz bulamıyorum benim bir tane var işim olmaz senede bir ancak rastlıyorum muhabbet hoşgeldin hoşbuldum bu.Camaşırı görünce aklıma geldi benimde vardı atayım yastık yıkamıştım dur![]()
Kaç yaşında bu ergenliği atlatamamış şahıs? Balkonda alt mı değiştirilirmiş? Yarın gitmeden çocuğunuz az ortalığı dağıtsın benceInanin iyi davransalar bi de gorumcem olmasa 1 hafta idare ederdim burda. Ama saniyeler gecmek bilmiyo bu sekilde. Sabah kalkiyoruz onca zaman geciriyoruz onca sey yasiyoruz diyorum ki saat 4 falan olmustur. Saate bi bakıyorum henuz 12 olmus. Gecmiyor zaman cok bunaltiyolar cok sisiriyolar insanı.
Oğluma makarna yapiyorum gorumcem geliyo niye ıslak kaşıkla salca aldin ekşir o. Menemen yapıyorum niye iki biber cikardin birini koy dolaba. Balkon yikiyorum geliyor suyu kıs cok açmışsın. Oglumun altini değiştiriyorum niye odada değiştiriyorsun balkona cik degistir kokutmussun odayi. Ne yaparsam yapayım korku filmi gibi bi yerden belirip yorum yapiyo hemen. Bozsan da terslesen de ayni. Susup cevap vermeye tenezül etmesen de ayni. Hicbisey kizi durdurmuyor.
Zaten dağıtıyor bi de ona söyleniyor. Kendi isleri kendilerine yetermiş. Ben merakliyim zaten gelip kalmaya. Cekemiyorsaniz kal kal diyip durmayacaksiniz.Kaç yaşında bu ergenliği atlatamamış şahıs? Balkonda alt mı değiştirilirmiş? Yarın gitmeden çocuğunuz az ortalığı dağıtsın bence![]()
Keşke evlense de gitse görümceniz. Sizden büyük mü De böyle saygısız davranmayı sizi ezmeyi kendine hak sayıyor. Resmen ezmeye emretmeye çalışıyorZaten dağıtıyor bi de ona söyleniyor. Kendi isleri kendilerine yetermiş. Ben merakliyim zaten gelip kalmaya. Cekemiyorsaniz kal kal diyip durmayacaksiniz.
Benden 1 yaş küçük. Nişanlı suan, bi an once evlenip gitmesi umidiyle. Gittigi yeri de karıştırır o ayri.Keşke evlense de gitse görümceniz. Sizden büyük mü De böyle saygısız davranmayı sizi ezmeyi kendine hak sayıyor. Resmen ezmeye emretmeye çalışıyor
Esim adina neden uzuldunuz ki :)Kaynana safmış oğlu oradayken yağ bal davranıp sonra sabah 8 de askerliğe alacaktı sizi deCıks bu kaynanaya puanım 2...
Konu temelimde sizin adınıza sevindim, eşiniz adına üzüldüm.![]()
He yaaa birde içine yüz maskem girmiş ben şok birdaha attımAaa nasil makinede bekletirsiniz ya bu nasil bi terbiyesizlik is bilmezlik![]()