- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi eta-carinea
-
Evet. Ogretmenm. Benm maasim bizi ayakta tutmaya calisti. Tabi birde batirdigimiz bir is yeri oldu. Orayida yine benm cektigim krediyle acmistikHİç çalışmadıysa şuana kadar nasıl geçindiniz peki? Sizin maaşınızla mı?
Askere gitsin madem bir an önce neden daha fazla erteliyor ki? Gelince de iş bulsun.Evet. Ogretmenm. Benm maasim bizi ayakta tutmaya calisti. Tabi birde batirdigimiz bir is yeri oldu. Orayida yine benm cektigim krediyle acmistik
Owww tehlikeli sularda yüzüyor Eşiniz. Ya etrafa kulaklarinizi tikayip ayrilacaksiniz,ya da boyle devam edecek sizi de dinden imandan edecek. Onunuzde iki yol var. Hz Allah irade-i cüziye vermis insana. Tercih hakki tamamen sizde...Az once yine tartistik bu konu yuzunden. Cocugumuzu yalanlarlami buyuteceksin dedi. O zaman cocugumuz olmamali dedi:'(
Yo ozenti degil malesef keske oyle olsaEğer gerçekten ateist ise bu dini nikahın düşme durumu oluyor sanırım onu iyi bir araştırın. Çünkü inanmayan insanın dini nikahı da olmaz Ama durumu sırf özentilik falan da olabilir.
Tecilini yeni bozdurdu. Bekliorz cagirsinlar die. Bakalim o zamana kadar dayanabilirsek bu ayri kalma zamani bana iyi gelecek sanirimAskere gitsin madem bir an önce neden daha fazla erteliyor ki? Gelince de iş bulsun.
Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun.Yo ozenti degil malesef keske oyle olsa(
Dinin bilimin dusmani oldugunu , dine inanlarinda uyusturucu almis gibi gercegi goremediklerini soyluyor. Ben koyu bir musluman degilim. Tabi ailem cevrem mutehasip. Bende dinimi kendime gore yorumlayarak yasarim. Ama bu durum aramizda bir catismaya donustu. Ben ona, sana karismiyorum sende bana karisma desemde dinlemiyor. Sen benm icin degerlisn bu yalanla yasamani iatemiyorum diyor
Ben bu siteyi yillardir takip etmisimdir. Yorumlari okuyarak kendime dersler cikartmisimdr bazende gulup eglenmisimdir:)Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun.
Bu arada ben yine dayanamayıp yorum yaptım ama sitede dini konu açılması yasak muhtemelen adminler kapatır konunuzu
Maalesef dini konular tartışmaya polemiğe çok açık konular olduğu için yasak. Yoksa elbette herkes istediği konuyu açar ama işte durum buBen bu siteyi yillardir takip etmisimdir. Yorumlari okuyarak kendime dersler cikartmisimdr bazende gulup eglenmisimdir:)
Ama bu konuyu nerde nasil paylasacagimi bilmiyorm. Aileme soylesemmi soylemesemmi ne yapsam bilemiyorum. Bu konunun yasak oldugunu bilmiyordum. Ama sizlerle buradan yazismak icimdeki paylasmak bile, kalbimdeki yuku biraz olsun azaltti. Hepinize tsk ederm
Cok sevdim. Oda beni. Ustelik cok ta iyi bir insandir. Saygili yardim sever merhametli guvenilecek bir insan. Sorunlarimiz kisiligiyle alakali degil. Dusunceleriyle alakaliAdam evlendiginizden beri calismiyor, 30 yaşına gelmiş daha askere bile gitmemiş, belli ki evlat olsa sevilecek bir tip değil. Bunca yıl dini imanı var en azından diye mi dayaniyordunuz?
Bizim 10 yil suren bir birlikteligimiz var ve bu ateist olma durumu son 4 aydir var. Yani biz evlenirken zaten musluman bir erkekti.
herkesin inancı kendine beni ilgilendirmez. yalnız meraktan soruyorum. inançlıyım demişsiniz ondan dolayı soruyorum.
Müslüman kadının ateistle hatta diğer dinlerden biriyle evlenmesinin haram olduğunu ve hatta kafir olacağını bilmiyor musunuz? din alimi değilim ama bildiğim kadarıyla böyle.
arkadaş olarak bir insanın düşüncesine saygı duymak başka evlilik başka.
yine de herkesin kendi görüşü tabi. ben konu sahibi Müslüman diye bu yorumu yapıyorum. yoksa beni bağlamaz.
Esim oldum olasi kitap okuyan arastiran belgeseller konferanslar izleyen biriydi. Bu durumuda anlik bi sey degil malesef. Aylardir bu dusuncede. Belki daha uzun suredir bunun muhakemesini yapiyordu bilemiyorum. Ama su an kendinden ve dusuncelerinden o kadar eminki, benm dusuncemin yanlis oldugunu dusuyor bunu bana anlatmaya calisiyor. Fakat ben buna hazir degilim. Yani ben buyuk konusmayayim ama ateist olamam. Ne kadar dinimin tutarsizligini gostersede benm dusuncem inancim degismeyecek. Bu catismada evliligimize zarar veriyorateist olmak kolay bir şey değildir arkadaşlar yani duygusal tepkilerle olacak şey değil bizde hep duygusal tepkilerle ateist oldum sanıyor insanlar yoksa gerçek bir ateist asla geri dönmez. iyice araştırmak iyice incelemek gerekir oturduğu yerden ben ateistim diyen zaten anlık tepki vermiş olur.
Esim oldum olasi kitap okuyan arastiran belgeseller konferanslar izleyen biriydi. Bu durumuda anlik bi sey degil malesef. Aylardir bu dusuncede. Belki daha uzun suredir bunun muhakemesini yapiyordu bilemiyorum. Ama su an kendinden ve dusuncelerinden o kadar eminki, benm dusuncemin yanlis oldugunu dusuyor bunu bana anlatmaya calisiyor. Fakat ben buna hazir degilim. Yani ben buyuk konusmayayim ama ateist olamam. Ne kadar dinimin tutarsizligini gostersede benm dusuncem inancim degismeyecek. Bu catismada evliligimize zarar veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?