• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrı ev diyor ?

emnedogu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
18
0
36
32
Almanya
Ben eşimin hesabindan giriyorum ve bayanlardan akıl almam lazım.Bizim iki kizimiz var ve eşimi çok seviyorum 3 vardiya çalisiyorum ve yorgun oluyorum fazla ilgi gosteremiyorum çocuklarimida seviyorum esimide o ise ayri ev ve sonra beni kazan diyor anlamadimki ne yapmaliyim internetten ararken burayi buldum bayanlarin fikirlerine ihtiyacim var cunku benim aklim almiyor aileme soyleyemiyorum esimi kotu bilmesinler diye cunku dunyalar iyisidir ama esimde ordan baski yapinca arada kaliyorum kaafayi yemek uzereyim cocuklarimi hanimimi kaybetmek istemiyorum

Ben eşimin hesabindan giriyorum ve bayanlardan akıl almam lazım.Bizim iki kizimiz var ve eşimi çok seviyorum 3 vardiya çalisiyorum ve yorgun oluyorum fazla ilgi gosteremiyorum çocuklarimida seviyorum esimide o ise ayri ev ve sonra beni kazan diyor anlamadimki ne yapmaliyim internetten ararken burayi buldum bayanlarin fikirlerine ihtiyacim var cunku benim aklim almiyor aileme soyleyemiyorum esimi kotu bilmesinler diye cunku dunyalar iyisidir ama esimde ordan baski yapinca arada kaliyorum kaafayi yemek uzereyim cocuklarimi hanimimi kaybetmek istemiyorum

Kadin yanlis, ayip, gunah, pis bir sey istemiyor. Bir aile oldugunuz daha da pekissin rahat edin huzur bulun istiyor.
Bunun icin aileniz esinizi kotu bilmez, bilmemeli.

Kafayi yiyecek bir sey yok. Iki cocuklu koskoca insanlarsiniz. Ana babanizin dibinden ayrilma zamaniniz gelmis geciyor.

Eşiniz herkesin isteyebileceği bir şeyi istiyor sizden sadece çocukları ve siz ile beraber olacağı özel bir yaşam alanı. Bence haklı da. Eşinize kulak verin lütfen sadece kendisi için istediği bir şey değil bu çünkü evliliğinin gidişatını kötü yollardan uzaklaştırmaya çalışıyor.

Ama ben çocuklarimdan ayri kalamamki haftada 1 -2 gelirsin görürsün diyor düsünüyorum bendede ondada hatalar var ufak ama ust uste bindimi kendi annesi babasi ayri kayinvalidem bizle yasiyor onunla konusuyorum o bile icinde bulundugumuz durumu anlamadi ben cocuklarimdan ayrinkalamam oda kalamaz acaba psikologami gotursem esimi ?

Bir de en önemlisi ailenize neden söyleyemiyorsunuz mesela? Siz belli bir olgunluğa erişmiş işi gücü olan en önemlisi baba olabilme gibi büyük bir sorumluluğu yüklenmiş bir birey değil mısınız? Bu aileden cekinmek nedir anlatabilir mısınız? Halbuki çok basit bir kaç kelimenin bir araya gelerek oluşturduğu bir cümle söyleyeceksiniz. Yanı merâmınızı anlatmak için akıl almayı gerektirecek ne gibi bir durum var? Burada iş eşinize değil size düşüyor mertçe davranıp ayrı aile olduğunuzu söylemek neden zor olabilir? Benim de bunu aklım almıyor. Hadi bir anlatsanıza bize

Ama ben çocuklarimdan ayri kalamamki haftada 1 -2 gelirsin görürsün diyor düsünüyorum bendede ondada hatalar var ufak ama ust uste bindimi kendi annesi babasi ayri kayinvalidem bizle yasiyor onunla konusuyorum o bile icinde bulundugumuz durumu anlamadi ben cocuklarimdan ayrinkalamam oda kalamaz acaba psikologami gotursem esimi ?

allah sana akıl fikir versin buldugu çözüme bak kardeş ananın eteklerinden ayrılamıyosun kadında mı sıkıntıyı arıyosun?
valla sana iyi katlanmış

yanlis anladiniz ailemle yasamiyoruz esim ayri evlere cikalim demekte sorun bende basligi yanlis acmisim

Siz eşinizin annesiyle beraber yaşıyorsunuz, eşiniz ayrılma aşamasında ayrı evlerde yasayalım diyerek biraz uzak kalmak istiyor. Doğru mudur

Kayın validem esinden ayrildigi icin bizim yanimizda yasiyor esim cocuklarima karsi ilgisiz oldugumu dusunuyor hakkida var ama 3 vardiya calisiyorum yoruluyorum aldatma vs durumlari 2 taraftanda yok sizce konusularak veya destek alarak hallolmaz mi cok iyi degilim ama yeni evliyiz kurtarmak istiyorum yuvami

Kayın validem esinden ayrildigi icin bizim yanimizda yasiyor esim cocuklarima karsi ilgisiz oldugumu dusunuyor hakkida var ama 3 vardiya calisiyorum yoruluyorum aldatma vs durumlari 2 taraftanda yok sizce konusularak veya destek alarak hallolmaz mi cok iyi degilim ama yeni evliyiz kurtarmak istiyorum yuvami

Çalışma saatlerinizi yazabilir misiniz? Ne iş yapiyorsunuz?

Siz eşinizin annesiyle beraber yaşıyorsunuz, eşiniz ayrılma aşamasında ayrı evlerde yasayalım diyerek biraz uzak kalmak istiyor. Doğru mudur

Evet kayinvalidem esindem ayrildigi icin bizim yanimizda yasiyor
Çalışma saatlerinizi yazabilir misiniz? Ne iş yapiyorsunuz?

Sabah 6-2
Oglen 2-10
Gece 10-6
Fabrikada calisiyorum kavgamiz vs tabiki oluyor her ailede oldugu gibi acaba tatile ikna etsemde tatile filanmi ciksak iyi gelirmi 2 ufak cocuk kocadanda destek gormeyince agir gelmis olabilir mi??

Evet kayinvalidem esindem ayrildigi icin bizim yanimizda yasiyor

Sabah 6-2
Oglen 2-10
Gece 10-6
Fabrikada calisiyorum kavgamiz vs tabiki oluyor her ailede oldugu gibi acaba tatile ikna etsemde tatile filanmi ciksak iyi gelirmi 2 ufak cocuk kocadanda destek gormeyince agir gelmis olabilir mi??

Yani saatler de çok sıkıntı degil aslında. Belki bunalmış olabilir. Baska bir probleminiz yoksa tatile ikna edebilirseniz belki iyi gelir.

Ya da güzel sakin bir yerde sakin sakin konuşsanız o da sizden ne bekledigini anlatabilir. Bilemedim üzüldüm size de

Yani saatler de çok sıkıntı degil aslında. Belki bunalmış olabilir. Baska bir probleminiz yoksa tatile ikna edebilirseniz belki iyi gelir.

Ya da güzel sakin bir yerde sakin sakin konuşsanız o da sizden ne bekledigini anlatabilir. Bilemedim üzüldüm size de

Çok bunaldi bende cok hataliyim ama ayri evlere cikalim diyince cocuklarimdan ve ondan ayri kalmaktan islerin kotuye gideceginden korkuyorum allah sonumuzu hayır etsin sağolun

Back
X