Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim doğum izninde bütün gün evde belki oda boğmuştur onu oturdugumuz ev kira ama kendi evimizde var maddi sıkıntımız yok en iyisi prof birjnden destek almak olacak galiba sorun bende destek olmadim bunaldi galiba ama ayri ev fikrinden dondurup destek almaya çocuklara hissettirmeden nasil yapabilirizSuan ki eviniz kimin uzerine? Kira mi?
Esiniz calisiyor mu? Biraz daha ayrintili yazsaniz...
Not:ayri ev derken 2 Ayri ev demek istedimEşim doğum izninde bütün gün evde belki oda boğmuştur onu oturdugumuz ev kira ama kendi evimizde var maddi sıkıntımız yok en iyisi prof birjnden destek almak olacak galiba sorun bende destek olmadim bunaldi galiba ama ayri ev fikrinden dondurup destek almaya çocuklara hissettirmeden nasil yapabiliriz
Çok inatci ahh su inadida olmasa 8 saat calisiyorum ama saatler kötü sudan sebepler yuzunden yuvami yikmak istemiyorum en iyisi tatile jkna etmek tsk ederimAyrı ev olayını kabul etmeyin zaten oturun sakince bir konusun sabah 6da gidip akşam 10da geliyorsanız sorumluluk ağır geliyor olabilir ev çocuklar derken sizden ilgi alaka görememiştir muhtemelen çalışıp yorgun geliyorsinizdur yemek çay derken yatma saati geliyor zaten. Ama sizin de yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok ki ekmek parası kazanmak için çalışıyorsunuz saatleri de siz ayarlamıyorsunuz sonuçta, sadece evde olduğunuz vakitleri iyi degerlenidirirseniz problem kalmaz gibi geliyor tabi tatil de çok iyi gelir
Pardon ben gün boyu iştesiniz zannettim 8 saat gayet iyi bence sabah 6 gidip öğlen evdesiniz, öğlen gidip akşam evdesiniz, diğerinde de akşama kadar evdesiniz 12 olmadan geliyorsunuz. Gayet birbirinize vakit ayırabileceğiniz zaman kalıyor acaba başka bir sebep mi var hani kavga gürültü aşağılama, yoksa da sırf bu yüzden evlilik tabi ki bitmez siz eşinizle etraflıca bir konuşunÇok inatci ahh su inadida olmasa 8 saat calisiyorum ama saatler kötü sudan sebepler yuzunden yuvami yikmak istemiyorum en iyisi tatile jkna etmek tsk ederim
Yeter ama istemiyorum ayri olmak kayinvalidem hangimizle istese kalir sorun degil ne benim ne onun icinKayınvalideniz kiminle kalacak? Sizinle mi eşiniz ve çocuklarla mı?
Fabrikada çalışıyorum demişsiniz, maaşınız 2 kira ödemeye yetecek mi?
İnanin her ailede olandan fazlasi yok evet ilgisiz oldugumu kabul ediyorum.Haklisiniz en iyisi oturup konusmak sadece bilgili arkadaslardan akil almak istedimPardon ben gün boyu iştesiniz zannettim 8 saat gayet iyi bence sabah 6 gidip öğlen evdesiniz, öğlen gidip akşam evdesiniz, diğerinde de akşama kadar evdesiniz 12 olmadan geliyorsunuz. Gayet birbirinize vakit ayırabileceğiniz zaman kalıyor acaba başka bir sebep mi var hani kavga gürültü aşağılama, yoksa da sırf bu yüzden evlilik tabi ki bitmez siz eşinizle etraflıca bir konuşun
Bu arada haftasonu hanımı çocukları alın dışarıya çıkın biraz ilgilenin aile ile bazı akşamlar dışarıda yemek yiyin veya çocukları kayınvalideye bırakın siz çıkın bir sinemaya gider Arif v 216 izleyin patlamış Mısır falan yiyin alın iki bilet akşam seansına çocukları da bırakın kvye.İnanin her ailede olandan fazlasi yok evet ilgisiz oldugumu kabul ediyorum.Haklisiniz en iyisi oturup konusmak sadece bilgili arkadaslardan akil almak istedim
Yanlış anlamışım ayrı yaşama kısmını.3 vardiya dediğiniz günde 8 saat çalışıyorsunuz doğru mu anladım?
Yani hadi yoluydu falan 10 saat olsun, geriye ne kadar vakit kalıyor farkında mısınız?
Çocuklarla ilgilenmiyorum diye bir şey yok.
Mecbursunuz ilgilenmeye, baba ilgisinden mahrum edemezsiniz.
O eş de, o çocuklar da size emanet, haklarını gözetin.
Her kadın ister ayrı bir evi, düzeni olsun, eşi işten gelince çocuklarla cıvıl cıvıl karşılasın.
Devir birlikte yaşama devri değil.
BravoEn dogal hakki
Peki merak ediyorum. Sizin gibi kazik kadar olmus erkeklerin hala anne baba kapisinda ne isi var? Kendinize mi guvenmiyorsunuz?
evlilik terapistine gidin olmaı psikologAma ben çocuklarimdan ayri kalamamki haftada 1 -2 gelirsin görürsün diyor düsünüyorum bendede ondada hatalar var ufak ama ust uste bindimi kendi annesi babasi ayri kayinvalidem bizle yasiyor onunla konusuyorum o bile icinde bulundugumuz durumu anlamadi ben cocuklarimdan ayrinkalamam oda kalamaz acaba psikologami gotursem esimi ?