• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrı ev diyor ?

Suan ki eviniz kimin uzerine? Kira mi?
Esiniz calisiyor mu? Biraz daha ayrintili yazsaniz...

Ayrı ev olayını kabul etmeyin zaten oturun sakince bir konusun sabah 6da gidip akşam 10da geliyorsanız sorumluluk ağır geliyor olabilir ev çocuklar derken sizden ilgi alaka görememiştir muhtemelen çalışıp yorgun geliyorsinizdur yemek çay derken yatma saati geliyor zaten. Ama sizin de yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok ki ekmek parası kazanmak için çalışıyorsunuz saatleri de siz ayarlamıyorsunuz sonuçta, sadece evde olduğunuz vakitleri iyi degerlenidirirseniz problem kalmaz gibi geliyor tabi tatil de çok iyi gelir

Suan ki eviniz kimin uzerine? Kira mi?
Esiniz calisiyor mu? Biraz daha ayrintili yazsaniz...
Eşim doğum izninde bütün gün evde belki oda boğmuştur onu oturdugumuz ev kira ama kendi evimizde var maddi sıkıntımız yok en iyisi prof birjnden destek almak olacak galiba sorun bende destek olmadim bunaldi galiba ama ayri ev fikrinden dondurup destek almaya çocuklara hissettirmeden nasil yapabiliriz

Eşim doğum izninde bütün gün evde belki oda boğmuştur onu oturdugumuz ev kira ama kendi evimizde var maddi sıkıntımız yok en iyisi prof birjnden destek almak olacak galiba sorun bende destek olmadim bunaldi galiba ama ayri ev fikrinden dondurup destek almaya çocuklara hissettirmeden nasil yapabiliriz
Not:ayri ev derken 2 Ayri ev demek istedim

Ayrı ev olayını kabul etmeyin zaten oturun sakince bir konusun sabah 6da gidip akşam 10da geliyorsanız sorumluluk ağır geliyor olabilir ev çocuklar derken sizden ilgi alaka görememiştir muhtemelen çalışıp yorgun geliyorsinizdur yemek çay derken yatma saati geliyor zaten. Ama sizin de yapabileceğiniz pek fazla bir şey yok ki ekmek parası kazanmak için çalışıyorsunuz saatleri de siz ayarlamıyorsunuz sonuçta, sadece evde olduğunuz vakitleri iyi degerlenidirirseniz problem kalmaz gibi geliyor tabi tatil de çok iyi gelir
Çok inatci ahh su inadida olmasa 8 saat calisiyorum ama saatler kötü sudan sebepler yuzunden yuvami yikmak istemiyorum en iyisi tatile jkna etmek tsk ederim

Çok inatci ahh su inadida olmasa 8 saat calisiyorum ama saatler kötü sudan sebepler yuzunden yuvami yikmak istemiyorum en iyisi tatile jkna etmek tsk ederim
Pardon ben gün boyu iştesiniz zannettim 8 saat gayet iyi bence sabah 6 gidip öğlen evdesiniz, öğlen gidip akşam evdesiniz, diğerinde de akşama kadar evdesiniz 12 olmadan geliyorsunuz. Gayet birbirinize vakit ayırabileceğiniz zaman kalıyor acaba başka bir sebep mi var hani kavga gürültü aşağılama, yoksa da sırf bu yüzden evlilik tabi ki bitmez siz eşinizle etraflıca bir konuşun

Kayınvalideniz kiminle kalacak? Sizinle mi eşiniz ve çocuklarla mı?
Fabrikada çalışıyorum demişsiniz, maaşınız 2 kira ödemeye yetecek mi?

Kayınvalideniz kiminle kalacak? Sizinle mi eşiniz ve çocuklarla mı?
Fabrikada çalışıyorum demişsiniz, maaşınız 2 kira ödemeye yetecek mi?
Yeter ama istemiyorum ayri olmak kayinvalidem hangimizle istese kalir sorun degil ne benim ne onun icin

Pardon ben gün boyu iştesiniz zannettim 8 saat gayet iyi bence sabah 6 gidip öğlen evdesiniz, öğlen gidip akşam evdesiniz, diğerinde de akşama kadar evdesiniz 12 olmadan geliyorsunuz. Gayet birbirinize vakit ayırabileceğiniz zaman kalıyor acaba başka bir sebep mi var hani kavga gürültü aşağılama, yoksa da sırf bu yüzden evlilik tabi ki bitmez siz eşinizle etraflıca bir konuşun
İnanin her ailede olandan fazlasi yok evet ilgisiz oldugumu kabul ediyorum.Haklisiniz en iyisi oturup konusmak sadece bilgili arkadaslardan akil almak istedim

Eşiniz demek ki artık dayanamayacak noktaya gelmiş, siz dışarıda çalışıyorsunuz ama evdeki durumdan haberiniz yok, eşiniz artık yeter demiş. Ev üzerine ev olmuyor bunu neden anlamıyor insanlar. Herkesin kendi yuvasını kurmaya hakkı var.

İnanin her ailede olandan fazlasi yok evet ilgisiz oldugumu kabul ediyorum.Haklisiniz en iyisi oturup konusmak sadece bilgili arkadaslardan akil almak istedim
Bu arada haftasonu hanımı çocukları alın dışarıya çıkın biraz ilgilenin aile ile bazı akşamlar dışarıda yemek yiyin veya çocukları kayınvalideye bırakın siz çıkın bir sinemaya gider Arif v 216 izleyin patlamış Mısır falan yiyin alın iki bilet akşam seansına çocukları da bırakın kvye.

3 vardiya dediğiniz günde 8 saat çalışıyorsunuz doğru mu anladım?
Yani hadi yoluydu falan 10 saat olsun, geriye ne kadar vakit kalıyor farkında mısınız?
Çocuklarla ilgilenmiyorum diye bir şey yok.
Mecbursunuz ilgilenmeye, baba ilgisinden mahrum edemezsiniz.

O eş de, o çocuklar da size emanet, haklarını gözetin.
Her kadın ister ayrı bir evi, düzeni olsun, eşi işten gelince çocuklarla cıvıl cıvıl karşılasın.
Devir birlikte yaşama devri değil.

3 vardiya dediğiniz günde 8 saat çalışıyorsunuz doğru mu anladım?
Yani hadi yoluydu falan 10 saat olsun, geriye ne kadar vakit kalıyor farkında mısınız?
Çocuklarla ilgilenmiyorum diye bir şey yok.
Mecbursunuz ilgilenmeye, baba ilgisinden mahrum edemezsiniz.

O eş de, o çocuklar da size emanet, haklarını gözetin.
Her kadın ister ayrı bir evi, düzeni olsun, eşi işten gelince çocuklarla cıvıl cıvıl karşılasın.
Devir birlikte yaşama devri değil.
Yanlış anlamışım ayrı yaşama kısmını.
Ama hala çalışma saatlerinizin çocuklarla ilgilenmek için gayet makul olduğunu düşünüyorum.
Siz de bahane üretmek yerine çözüm üretin.

Karinin sozunu dinle.. dinlemeyecektin madem niye evlendin?

bundan saha dogal ne var . o kadın seninle rahat bir yataga bile giremiyordur . kolaymı baskalarına hizmet etwmk sürwkli tahat ermiyordur.

maddiyat yetmiyorsa bilemem ama yetiyorsa huzurunu kacırma kadının. oda calısabiliyorsa calsaın

Ama ben çocuklarimdan ayri kalamamki haftada 1 -2 gelirsin görürsün diyor düsünüyorum bendede ondada hatalar var ufak ama ust uste bindimi kendi annesi babasi ayri kayinvalidem bizle yasiyor onunla konusuyorum o bile icinde bulundugumuz durumu anlamadi ben cocuklarimdan ayrinkalamam oda kalamaz acaba psikologami gotursem esimi ?
evlilik terapistine gidin olmaı psikolog

Ayrı eve çıkıp, kendi düzenini kuracak kadar erkek değil misin?
Ananın dizinin dibinden ayrılamayacaksın neden evlendin? Süt kuzusu musun?

Sorumluluk alamayacaksan evlenmeyeceksin kardeşim. Kim eşini kötü bilirse bilsin, sen biliyorsun yetmez mi? Bu devirde aynı ev mi kaldı ya hu?Tövbestafurullah. Sinirlerimi bozuyorsunuz.

Yahu bu erkek uye tripleri nedir? Sitede hen uyeligi hem de uyelik disi olan biiiir suru erkek var saka misiniz kadinlar hamamina giren erkek tepkileri veriyorsunuz. Adam esinin hesabindan yazmis, aktif bir uye zaten esi.

Kardes sen de derdini yanlis yazmissin herkes uzerine gelmis ama senin kv sizle yasiyor bak buna kimse anasinin etekleri yakistirmasi yapmadi esiniz icin (ironik). Esini al hafta tatilinde basbasa yakin bi ilceye /ile tatile gidin kacamak olsun orda sakince konusun, gayret gosterecegini ve bulundugun durumu anlat. Umarim her sey duzelir

Back
X