• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrı ev diyor ?

Ayrı eve çıkıp, kendi düzenini kuracak kadar erkek değil misin?
Ananın dizinin dibinden ayrılamayacaksın neden evlendin? Süt kuzusu musun?

Sorumluluk alamayacaksan evlenmeyeceksin kardeşim. Kim eşini kötü bilirse bilsin, sen biliyorsun yetmez mi? Bu devirde aynı ev mi kaldı ya hu?Tövbestafurullah. Sinirlerimi bozuyorsunuz.
Adamin degil uyenin annesi onlarla yasiyor yanlis anlatmis derdini. Ayri ev derken bosanmayi kastetmis evleri ayirmak yani

eşinize bugün ne yapmak istersin deyip dışarı çıkarın. küçük sürprizler yapın. yapabiliyorsanız aile terapistine gitmeye ikna edin.doğum izninde dediğinize göre küçük bebek var. öğlen evde olduğunuzda ben çocuğa bakarım sen git bir kafa dağıt falan deyin. belki kuaföre, alışverişe gitmeye ihtiyacı var. yapabildiğiniz kadar ev işlerinde yardımcı olun. tüm yükün onda olmadığını, hayatı gerçekten paylaştığınızı hissettirin. onu sevmeniz değil önemli olan sevdiğinizi hissettirebilmeniz. umarım yoluna girer herşey.

kadın artık bu duruma katlanamıyo ki senden ayrılma kararı almış. hala psikolog diyorsun. bu işe çare bul. zira kv ile aynı evde yaşamaya zorlanmak tazminat sebebi. yüklü miktar para ödersin haberin olsun dava açarsa

kadın artık bu duruma katlanamıyo ki senden ayrılma kararı almış. hala psikolog diyorsun. bu işe çare bul. zira kv ile aynı evde yaşamaya zorlanmak tazminat sebebi. yüklü miktar para ödersin haberin olsun dava açarsa
bu durumda kadının eşi dava açmalı? zira ÜYE OLAN HANIMEFENDİNİN BU KONUYU AÇAN KOCASI KAYINVALİDE İLE YAŞIYOR

emnedogu emnedogu allasen konuyu düzenle ilk mesajını, "kaynanasıyla yaşayan damadım" diye belirt . Linç ediliyorsun :) ama şimdi kadınlar "karının bi tane annesi var..." diye başlar kayınvalideyle yaşayan gelin olamaz ama damat olabilir, olmak zorunda :KK67:

bu durumda kadının eşi dava açmalı? zira KONU SAHİBİNİN KOCASI KAYINVALİDE İLE YAŞIYOR
öyle mi. ben tam tersi anladım. yav konu sahibi hiç anlatamamis derdini. o zaman konu sahibi dava acmakla tehdit etmeli. evde kv ile yasamaya zorlanmak olmaz

öyle mi. ben tam tersi anladım. yav konu sahibi hiç anlatamamis derdini. o zaman konu sahibi dava acmakla tehdit etmeli. evde kv ile yasamaya zorlanmak olmaz
Koca kişisinin bu konuda bir serzenişi olmadı. Sanırım tek sıkıntı eşi ve çocuklarına ilgi göstermemek. Hepimiz günde 10-12 saat işte geçiriyoruz (yol dahil), ama sevdiklerimize vakit ayırmamanın bahanesi yok üstelik aynı evdeysek.

Önce demissiniz ki eşinin hesabından giriyorum devamında ise burayı araştırdım buldum demissiniz aynı paragrafta iki zıt cümle...
Her neyse daha sonrasında çocuklarımız var demissiniz ama cümlenin sonunda yeni evliyiz diye devam etmişsiniz....
Diğer yorumları okumadım bile bence gerçek değilsiniz .

ne kadar tuhaf bir adamsiniz
madem ailenize karsi gelemeyecektiniz neden evlendiniz?
buyuyup sorumluluk sahibi olunca evlenseydiniz
atalarimiz bile demis ev ev ustune olmaz diye
bu devirde hala 2 aile bir arada yasamasi sacmalik otesi
her ailenin bir evi olmali , hangi cagda yasiyorsunuz allah askina?
kendi ailenizi kuracak yasa geldiyseniz ayri ev kurmaniz gerekir

ne kadar tuhaf bir adamsiniz
madem ailenize karsi gelemeyecektiniz neden evlendiniz?
buyuyup sorumluluk sahibi olunca evlenseydiniz
atalarimiz bile demis ev ev ustune olmaz diye
bu devirde hala 2 aile bir arada yasamasi sacmalik otesi
her ailenin bir evi olmali , hangi cagda yasiyorsunuz allah askina?
kendi ailenizi kuracak yasa geldiyseniz ayri ev kurmaniz gerekir
Milena yanlış anlamışsın , beyefendi kayınvalidesiyle yaşıyor. Ve sıkıntısı bu değil :)

Üyeliği eşi kullandığı ve erkek üyeliğin yasak olduğu gerekçesiyle üyelik iptali yapılmıştır.

Back
X