Tabi senin hayatın ama böyle bi herif çekilmez daha 4.cü ayda göstermiş zaten yüzünü bir ömür nasıl geçer?Merhabalar yeni 4 aylik evliyim esim ayri uyuyor gece yarilarina kadar bilgisayar telefonda takiliyor hisse senedi bakiyor baska bisey yok bundan eminim fakat bu durumdan hosnut degilim dün gece yine 4e kadar gelmeyince bilgisayari alip wifiyi kapattim gece yine uyumadi benimle he
Yalniz uyuyorum zoruma gidiyor sabah erken uyanip ailesine gitti ve mesaj atip sen ruh hastasisin ben bi deliyle evliyim sansini zorlama kapinin önüne koyarim seni diye mesaj atti cok kirildim dediklerine bunca seye ragmen eve gelince bi özür bile dilemedi suan yine ayri takiliyor ne yapacagimi bilmiyorum bosanmayi düsünüyorum yasadigim yer kücük caresizim bi yol bulamiyorum artik
Uyku sersemlıgme denk geldi. Yarın bi daha okuyup yorum yapayım.Merhabalar yeni 4 aylik evliyim esim ayri uyuyor gece yarilarina kadar bilgisayar telefonda takiliyor hisse senedi bakiyor baska bisey yok bundan eminim fakat bu durumdan hosnut degilim dün gece yine 4e kadar gelmeyince bilgisayari alip wifiyi kapattim gece yine uyumadi benimle he
Yalniz uyuyorum zoruma gidiyor sabah erken uyanip ailesine gitti ve mesaj atip sen ruh hastasisin ben bi deliyle evliyim sansini zorlama kapinin önüne koyarim seni diye mesaj atti cok kirildim dediklerine bunca seye ragmen eve gelince bi özür bile dilemedi suan yine ayri takiliyor ne yapacagimi bilmiyorum bosanmayi düsünüyorum yasadigim yer kücük caresizim bi yol bulamiyorum artik
Boşan diyince bizi linçliyorlarMerhabalar yeni 4 aylik evliyim esim ayri uyuyor gece yarilarina kadar bilgisayar telefonda takiliyor hisse senedi bakiyor baska bisey yok bundan eminim fakat bu durumdan hosnut degilim dün gece yine 4e kadar gelmeyince bilgisayari alip wifiyi kapattim gece yine uyumadi benimle he
Severek degil görücü usuluydu ama yillardir isteyen biriydi ne yazik kiSeverek mi evlendiniz? Konuşmasında saygı olmayan biri gelecek vaad eder mi bilemedim.
Görücü usuluyle evlendik güya kendisi yillardir beni isteyen birisiydiSeverek mi evlendiniz? Konuşmasında saygı olmayan biri gelecek vaad eder mi bilemedim.
Çok konustum hatta kendi kendime konusuyorum dinlemiyor ve tartismayi bile beceremeyen birisi bana dokunmayan yilan bin yil yasasin modunda bi insan nisanliyken biraz gezip cikalim dedigimde de 40 bahane üreten biriydi nisani atmayi düsündüm ailem izin vermedi dügünüm pandemide binbir güclükle oldu ablalarin lafina bakan birisi karakterini cözemedimAa terbiyesize bak. Konussanızda pek akıllanacağa benzemiyor fakat bir yuva kolay kurulmuyor son kez konusun olmazsa eğer boşanın. Sizi anlaması hatta 'canım işler sıkı ama telafi edeceğim' demesi gereken yerde bide neler demiş. Bazen bazı şeyler böyle baştan sinyal veriyor aslında. Ya böyle katlanıp devam edip daha beter olacak ya da zararın neresinden dönsen kar deyip kendi hayatına bakacaksın. Sizin adınıza üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ailenize direnseydiniz keşke dediğim gibi bazı seyler en basından sinyal veriyor siz buna göre hareket etmelisiniz ama sizi durumunuzda belliymiş. Hiç ailenizden birileri yok muydunuz ablanız abiniz arkanızda destek olsaydı keske. Bir kez zaten aileniz için bu yola bile bile adım atmışsınız şimdi boşanın. Çalışmıyorsanız çalışıp kendi kendize bakın nasıl olsa eşiniz ha var ha yok. Üzüldüm gerçekten. Eşinizi sallayın o zaman ailenizi alın karşınıza güzelce konusun baktınız tınlayan yok kafanıza göre hareket edin.Çok konustum hatta kendi kendime konusuyorum dinlemiyor ve tartismayi bile beceremeyen birisi bana dokunmayan yilan bin yil yasasin modunda bi insan nisanliyken biraz gezip cikalim dedigimde de 40 bahane üreten biriydi nisani atmayi düsündüm ailem izin vermedi dügünüm pandemide binbir güclükle oldu ablalarin lafina bakan birisi karakterini cözemedim
Ailemden destek olucak kimse olmadi biran önce evlen ve git dedi aile fertlerim zaten kalabalik bi ailedeydim basta esim cok iyiydi aslinda evde yasi büyük kiz kardesleri var onlar cok doldurdu zamanla degistiAilenize direnseydiniz keşke dediğim gibi bazı seyler en basından sinyal veriyor siz buna göre hareket etmelisiniz ama sizi durumunuzda belliymiş. Hiç ailenizden birileri yok muydunuz ablanız abiniz arkanızda destek olsaydı keske. Bir kez zaten aileniz için bu yola bile bile adım atmışsınız şimdi boşanın. Çalışmıyorsanız çalışıp kendi kendize bakın nasıl olsa eşiniz ha var ha yok. Üzüldüm gerçekten. Eşinizi sallayın o zaman ailenizi alın karşınıza güzelce konusun baktınız tınlayan yok kafanıza göre hareket edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?