esim ayrilmak istiyo :(((

Hihihihi ... Senin esin de mi oyle

Evet. Kadin gibi kavga ediceksin kadin gibi konuscaksin yok erkeklerle muhattap olmicaksin yok kocana soyle olcaksin yok naz yok kapris yok yok..

Bu kadar fonksiyonlu bi adami biri begensin de alsin artik basimdan reklamini yapiyim bari..

valla kizlar sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra biraz aklim basima geldi bu ne ya hep ben arkasindan kosuyorum bende inat ettim isterse bidaha hic konusmasin gitti yere Kadar arkadas
kaçan kovalanıyor, bu bir gerçek
ama haksızsan özür dilemeyı de bıleceksın.. haklıysan hakkını savunacaksın.. siz bir ömür için söz verdınız sonucta, ömür bu şekilde geçmez

Allah iyiligini versin gece gece güldürtün beni. hakkikaten senin esinde ayni mi yapiyo sen nasil geciriyosun bu zamanlari ben cok bunaliyorum bütün gün tek basina

Valla ben geciremiyorum tahammulum kalmadi artik bu sacmaliklara bosaniyorum artik suyunu cikartti kibar tabirle. Kavga ediyoruz cevap veriyomusum o zaman kadin gibi olmuyomusum beni kadina benzetmiyomus o haldeyken. Neye benzetiyon diceksin ama tovbe ya. Bir naz bir kapris. 1.5 yil once ictigim cayin kahvenin (ona degil arkadasima ismarlamisim) hesabini onume koydu saka gibi ben unuttum bile. Arkadas yanimda birine kufretti senle boyle erotik mi konusuyor diyor ay psikolojimi bozdu Allah sana sabir versin bende dayanma gucu kalmadi

ahhhhhhhh arkadasim bi becere bilsem sürekli kendime sen sus sakin konus bagirma diyorum ama o tartisma esnasinda sinirime hakim olamiyorum bendede biraz asabilik var ama yinede iste birisi bana bagirdiginda veya imali konustugunda ve bu kim olursa olsun yani sadece esime degil herkese böyle davraniyorum cocukluktan beri gelen bi savunma mekanizmasi yani aklimca savunma

Evet. Kadin gibi kavga ediceksin kadin gibi konuscaksin yok erkeklerle muhattap olmicaksin yok kocana soyle olcaksin yok naz yok kapris yok yok..

Bu kadar fonksiyonlu bi adami biri begensin de alsin artik basimdan reklamini yapiyim bari..

Reklamin iyisi kotusu olmaz :)
Siz ne kadar zamandir evlisiniz...
Iman yerinde sen olsan ne yapardin oyle biriyle yasamanin zorlugunu bilen biri olarak ...

aynen canim benimde sabrim tükeniyo cok yoruyo ben resmen mutsuzum yani anlamiyorum böyle erkekleri tartisma olabilir de bu tavirlar böyle uzatmalar resmen Dramatik bu duruma geliyo olay

Sana ders vermeye calisiyo canim ben senin kocanim sen bana sesini yukseltemezsin demek istiyor.. git saril op ve deki askim sen bana sesini yukseltince dayanamadim bende bagirdim bir birimize kirici oluyoruz bundan sonra sende bana cok fevri davranma bende sana davranmayayim gene ayrilmak istiyosan ayril ama ayni evde oldugumuz surece dusman gibi olma bana eyer gercekten ayrilmak istiyorsan giderim ben sonucta istemedigin bir insanin yaninda olmasi seni huzursuz eder bende si an istenmedigimi dusuniyorum ve bende huzursuz oluyorum de bakalim o zaman ne yapacak huyunu sen daha iyi bilirsin ama genede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

simdi esyalarimi toplayip gitsem kafasini bile kaldirmaz o Kadar inatci ve kinci yani bu siniri ve kini ayrilmaya Kadar götürüyo bizi

bende senin gibiyim canım.zorla tutuyorum kendimi işte.eşimde tam tersi çok sakindir genelde onu deli eden ben olurum.sonra o bağırırsa susarım.annemde hep eşime hakverir sen adamı çıldırtıyorsun diye.demekki sorun bende.ben biliyorum ama asabi yönlerimi düzeltmeye çabalıyorum.bazen gereksiz şeylere büyük tepki veriyorum.son 5 aydır çok düzelttim kendimi şükür.sende biliyorsun hatalarını ne güzel.hatanı bilince düzeltmesi kolay canım.lütfen sakin ol bağırma emin ol olay büyümeden tatlıya bağlanır.eşinde sendeki değişimi görür kinciliği unutur.özür dilemesinide öğrenir.bağırınca bişey kazanmıyoruz aksine kaybediyoruz canım

Ben de oyle yetismedim ki hani kiminin annesi vardir kocana sesini yukseltme kocani hos tut falan der benimki oyle degil umugunu sIkiver dicek nerdeyse bosaniyorum diye gobek atmadigi kaldi hic sevmemisti zaten bizim sut oglani

Reklamin iyisi kotusu olmaz :)
Siz ne kadar zamandir evlisiniz...
Iman yerinde sen olsan ne yapardin oyle biriyle yasamanin zorlugunu bilen biri olarak ...

Ben sallama derdim eger evliligi surdurmeye kararliysa cunku umursadikca bisey zannediyo bunlar kendini bi de umursadigina sinirlendigine degmez sen birak o gelir kendiliginden zaten bosanirim diyosa defol git diceksin ki sok olsun -.- nasil ya nasil yani desin ben cok umursadim tepeme cikti bebek gibi naz naz kadin hangimiz bu evlilikte diye dusunduruyo bana

Bu arada 1 yillik evliyim siz?

Sanirim burda imani bizden daha iyi anlayan sen varsin aynilarini yasamis biri olarak ...

ben 2,5 yillik evliyim galiba senin dedigin gibi takmicam bir kac gün eger zaten aklina koymusa ayrilmayi er gec yapar valla artik yoruldum babamin evindeki yasamim daha sakin daha düzeyliydi herhalde ayrilik görünüyo bizede basta belki zor olur ama böylesi daha mantikli evlenirken mantigimi kullanmadim ama ayrilirken kullanicam

Sanirim burda imani bizden daha iyi anlayan sen varsin aynilarini yasamis biri olarak ...

Ya hic kendini yorduguna degmez sen cok iyi sabretmissin ben coktum 1 yilda strese bagli migren basladi su anda da hastayim sabah metrosu calismaya baslasa arkadasim hastaneye goturecek serum yicem buyuk ihtimal yine bu raddeye kadar surme isi ben cok taktim zamaninda onu ama o kadar kinci ki cocuk gibi ben bi laf etsem onu unutmaz mutlaka hatirlatir ustunden yil gecsin yine doner dolasir sirasi gelip firsat buldu mu o lafi odetir saatlerce aglatir rol keser yaa nasil oluyomus der sonra bilmem seninki de yapiyor mu boyle ama her seyi odetir intikam alir inatlasir mesela onun iyiligine olsun icme hayatim derim bana ne der biliyo musun hani cocuklar iki ayaginin ustunde tepinir ya dilini cikarir falan ayni oyle iciceeeem der of o kadar yorucu ki ama emin misin bosanabilecegine siddet uyguladi mi hic sana

simdi esyalarimi toplayip gitsem kafasini bile kaldirmaz o Kadar inatci ve kinci yani bu siniri ve kini ayrilmaya Kadar götürüyo bizi

O zaman yapacak birsey yok ya kinlenmesin diye susacaksin yada sen daha cok gurur yapacaksin ben 2 yasindayken annemle babamin bosanma sebebi gibi sizinkide annem bir gun ben ayirlacam demis banamda kapida sapida orda deyince annem bosanmis.. tabi bir cok sorun ama sonuc olan bi laf olmus mahkeme icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok aci inan ki cok aci bi durum ve cok sacma bence

Sagol canim insallah da bu stresle zor biraz esin 42sinde de farkli olmicak benimki 40 yasinda ve ayni. Hep ben cabaladim ben hungur hunhur aglarim o normal ise gider uyur falan ben hayatimi tuketirim onda nasil bi sabir varsa ben kusken affetsin diye ziyafet hazirladim okuz gibi durdu bakti yedi bi kelime etmedi mesela hep cabalayan taraf oldugun icin esin alismis senden beklemeye yapmasi zor ama bekle birak bosaniyomus gibi dusun tamam de kararin buysa saygi gosteriyorum benim icimde bosanmak yok ama sen bilirsin de sonra hayatina normal devam et cunku sen kendini yirtsan da duzelmicek biliyosun bu taktik ise yarar hep su an kapidan kovuyorum bacadan girmeye calisiyor ama sabrim kalmadi benim eger yurutmek istiyosan onun taktigiyle vurmalisin onu . Esim de hic uzlasmaci degildir o anca bagirir kufreder falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…