Diyorum ya ayrilamaz sen bi bosanma adimi atsan odu kopar oyle diyim benimkinin kopuyor da su an
ohhhhhhhhhhhhh iyi yapiyosun biraz hincini al bari birak biraz oda eziyet ceksin. ama benimki ben tamam o Zaman bosanalim deyince tamam esyalarini topla git diyo peki gidimi anneme ????
Sen niye gidiyomussun canim burasi benim de evim de sahsen ben coktum eve o anasinda kaliyoadama bak ya hem suclu hem seni kovuyor bu nasil bi baskin karakterlilik insan karisini kovar mi evden
valla saygı dedıgın karşılıksız olan bir şey değildir. kaç yıllık evlısınız? küçücük saçma şeylerden kavgalar çıkabılır ama, eşin konusmasa da yaptıgın yemegı yemesı lazımdı.. ben sorunun sadece bu oldugunu sanmıyorum aslında.
eşin için bu bır bahane bıle olabilir.
aslinda sorun ne biliyomusun benim esim lübnanli ve onun ailesindeki kadinlar agzini acmaz hic birseye eger acsalar dövüyorlar kadinlari iyiki benimki hic böyle bisey yapmadi ama iste o benden bunu bekliyo susucam evimin isini yapicam yemek koyucam önüne ve hic birseye karismicam ben yapimiyorum böyle ayyyyyy inanin ki bu araplarda hic kadinin degeri kiymeti yok
evet söyledi yaaaaa aslinda biz cok tartisiyoruz ve her seferinde benim annemi öne sürüyo biz kacarak evlendik ailem hic istemedi kendisini ve ilk baslarda her tartismamizda annem ayril gel dedi gerci daha hala diyo ama annem benim esimle sonunum olmadigini düsünüyo ben ama cok seviyorum kopamiyorum eskilerin birikintisi yani aslinda esim cok kinci hic biseyi unutmaz ve her tartismamizda ister o hakli olsun ister ben hakli olim illa ben arayi düzeltmem lazim o hic yeltenmez barismaya bazen Kücük bi cocukla evli oldugumu düsünüyorum
evet söyledi yaaaaa aslinda biz cok tartisiyoruz ve her seferinde benim annemi öne sürüyo biz kacarak evlendik ailem hic istemedi kendisini ve ilk baslarda her tartismamizda annem ayril gel dedi gerci daha hala diyo ama annem benim esimle sonunum olmadigini düsünüyo ben ama cok seviyorum kopamiyorum eskilerin birikintisi yani aslinda esim cok kinci hic biseyi unutmaz ve her tartismamizda ister o hakli olsun ister ben hakli olim illa ben arayi düzeltmem lazim o hic yeltenmez barismaya bazen Kücük bi cocukla evli oldugumu düsünüyorum[/QUOTE
cnm.ayni benim esimm.hep ben bariscam.hep ben konusucamm.bak bizde bole ayni durumu yasadik.o konusmadi ve ayri yatti..banada gorumcem dedikiii...cunku ben hakliydim konuda ki gorumcem benden taraf oldu..neyse bana dedikia..yemegini yap koy ..ister yesin ister yemesin.yerse yer yemezse topla.ama hic
Bir sey sormaaa.kesinlikle amaa.konusma.o sordugunda cevap ver.sakiiinnn tartisma ortami yaratma.o yokmus gibi davran.tek yasiyormussun gibii..ay benim konusmayan kocam bu sefer her seferinde soru sormaya baslamaz miii...ana ben susstum o konustu....sadece cevap verdim.yemek yaptim.yediyse yedi ..yemediyse sesimi cikarmadim topladim.ve duzeldi..ins.seninde ole olur.dene.ama soyledigim gibi yap..hele ailesini hic olaya katma.
evet söyledi yaaaaa aslinda biz cok tartisiyoruz ve her seferinde benim annemi öne sürüyo biz kacarak evlendik ailem hic istemedi kendisini ve ilk baslarda her tartismamizda annem ayril gel dedi gerci daha hala diyo ama annem benim esimle sonunum olmadigini düsünüyo ben ama cok seviyorum kopamiyorum eskilerin birikintisi yani aslinda esim cok kinci hic biseyi unutmaz ve her tartismamizda ister o hakli olsun ister ben hakli olim illa ben arayi düzeltmem lazim o hic yeltenmez barismaya bazen Kücük bi cocukla evli oldugumu düsünüyorum[/QUOTE
cnm.ayni benim esimm.hep ben bariscam.hep ben konusucamm.bak bizde bole ayni durumu yasadik.o konusmadi ve ayri yatti..banada gorumcem dedikiii...cunku ben hakliydim konuda ki gorumcem benden taraf oldu..neyse bana dedikia..yemegini yap koy ..ister yesin ister yemesin.yerse yer yemezse topla.ama hic
Bir sey sormaaa.kesinlikle amaa.konusma.o sordugunda cevap ver.sakiiinnn tartisma ortami yaratma.o yokmus gibi davran.tek yasiyormussun gibii..ay benim konusmayan kocam bu sefer her seferinde soru sormaya baslamaz miii...ana ben susstum o konustu....sadece cevap verdim.yemek yaptim.yediyse yedi ..yemediyse sesimi cikarmadim topladim.ve duzeldi..ins.seninde ole olur.dene.ama soyledigim gibi yap..hele ailesini hic olaya katma.
kız ne tatlı anlattın öyle
anaaa ben sustum o konuştu ha ,aynı annemin babama 28 yıldır uyguladığı taktik
kizlar 5 gün önce esimle cok kötü kavga ettik bu aralar cok oluyo tartismamiz aklina koymus ayrilmak istiyo koltukta yatiyo pisirdiyim yemegi yemiyo konustugum Zaman cevap vermiyo yanina yaklastirmiyo ben ne yapicam lütfen yardim ayrilmak istemiyorum
kız ne tatlı anlattın öyle
anaaa ben sustum o konuştu ha ,aynı annemin babama 28 yıldır uyguladığı taktik
;-).....ne yapalim erkeklerrrden gina geldi.
Nie evlendik anlamadimm.sanki harbe geldik.
Bu kocalara nasıl davranılması gerekiyormuş ki?
Bekarım aydınlatıverin evli bayanlar
canım lübnanlı olmasıyla da muhakkak ilgisi vardır ancak çok ataerkil yetişmiş ailelerin çocukları da böyle oluyor, misal benim eşim de öyle annesi hep ezilen taraf olmuş buna rağmen gıkını çıkarmayan eşi ve çocukları ne isterse onu yapan bir kadın olmuş, şimdi benden de onu bekliyor, çocuğuma bakayım, evi temiz tutayım, yemeğini yapayım, onun gölünü hoş edip ona hoş görüneyim ama hiçbişeyden şikayet etmeyeyim istiyor, onunla ilgili bir sıkıntım olduğunda dile getirmemden hiç hoşlanmıyor, ben de senin gibi haksızlığa asla tahmmül edemez yeri gelir anneme bile bağırır çağırırdım (ki çok pişmanım) haliyle başlarda eşime de bağırarak karşılık veriyordum, sonradan baktım ben bağırınca haksız konuma düşüyorum, birşeye kırıldığımda kafama takıldığında sakin bir dille normal konuşur gibi söylüyorum, bi iki celallenir gibi oluyor ama ben sakinliğimi koruduğum için uzatamıyor en azından.. sana da tavsiye ederim barışana kadar biraz kendini geri çk sen üstüne düştükçe şımarır, barışmak için elinden geleni yaptığına inanıyorsan artık ondan bekle ki eminim adım atacaktır, sonrasında da sen olabildiğince sakin kalan taraf ol haklı da olsan haksız da olsan sesini yükseltme amaaaaa haklı olduğun konuda da geri adım atma, tekrar tekrar söylüyorum SAKİNCE, BAĞIRMADAN neye kırıldığını, eşinin nerde hata yaptığını anlat.. herşey yoluna girer inşallah, bi daha da Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Küsen, nazlanan, saçmalayan, olgunlaşmamış bir erkekle evlenmişsin dediğin gibi.
Ama tepene çıkarmışsın bunu bilmene rağmen. Bir şekilde tamam ayrılalım deyip harekete geçseydin belki de o peşinde sürünecekti.
Senin onu bırakamayacağından emin bir tavrı var.
Evlilik böyle bir şey değil. Ufacık şeyden mızmızlanan çocuklar gibi ayrılalım, bitsin demesi çok anormal bu yüzden.
İnsan biraz çabalar. Ne bu böyle... Senin sevgini aşkını kötüye kullanıyor.
cok mantikli bi Taktik bakalim bi uygulim ne olucak. yok hayir ailesini hic katmiyorum cünkü ne Zaman ne olsa aileside bana kesin sen saygisiz konusmusundur diye ogularina hak veriyor kv oglu hakkinda ne desem hep koruyor sacma sapan bi aciklama olsa bile oglunu koruyor onun icin hic fayda etmez konusmak onlarla bide sevinirler daha guya beni dize getiriyor ya ogulari
evet canim ve bunu cok iyi biliyo benim kolay kolay ayrilamicami cünkü kacarak evlendim ve bunu malesef basta kendine söyledim eve geri dönemem diye ve bunu kullaniyo benim tedirginligim eger yürütürsek ve bir cocugumuz olursa ve bir ayrilik durumu olursa bana cocugumu vermez bunu söylüyo zaten cünkü bu araplarda böyleymis hatta amacasinin oglu esini 20 sefer bicakliyarak öldürmüs ayrilmak ve cocuklarini istedigi icin kadinin degeri sifir bu insanlarin yaninda din bizden cikmis en iyi biz biliriz diyorlar dini ama hic bi sekildi dinin kadina nasil davranmaya emret diyi gibi davranmiyorlar kadinlarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?