esim ayrilmak istiyo :(((

Diyorum ya ayrilamaz sen bi bosanma adimi atsan odu kopar oyle diyim benimkinin kopuyor da su an

ohhhhhhhhhhhhh iyi yapiyosun biraz hincini al bari birak biraz oda eziyet ceksin. ama benimki ben tamam o Zaman bosanalim deyince tamam esyalarini topla git diyo peki gidimi anneme ????

ohhhhhhhhhhhhh iyi yapiyosun biraz hincini al bari birak biraz oda eziyet ceksin. ama benimki ben tamam o Zaman bosanalim deyince tamam esyalarini topla git diyo peki gidimi anneme ????

Sen niye gidiyomussun canim burasi benim de evim de sahsen ben coktum eve o anasinda kaliyo adama bak ya hem suclu hem seni kovuyor bu nasil bi baskin karakterlilik insan karisini kovar mi evden

Bazen git dedimi gidiceksin yoksa her kavgada kovulursun. benim esimde oyle dolandirdi bi ara en kucuk kavgada bi gun toparlandim gittim. senmisin bi daha beni kovan pesimden surundu simdi masallah hic lafini etmiyor. bosuna durup adamin duzelmesini bekleme o seni isterse arkandan gelir

Ayrilmazsiniz canim. Esin biraz detayci sanirim, sacma sapan bir mevzu uzamis.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu kocalara nasıl davranılması gerekiyormuş ki?
Bekarım aydınlatıverin evli bayanlar

Arkadaşa aynen katılıyorum bu davranışları bahane olabilir canım her ihtimali değerlendirmek ve hazırlıklı olmak lazım :s

eşofmanını kendi yıkasın o zaman bi zahmet, başlarım eşofmanına
bi kirli yüzünden bu kadar tatava mı olur, aklınca seni eğitecek, o kim oluyor ki seni ceza yöntemiyle eğitmeye çalışıyor evde karısı mısın başka bişey mi
bi kirli yüzünden ayrı yatan adamdan hayır gelmez diyorum

canım lübnanlı olmasıyla da muhakkak ilgisi vardır ancak çok ataerkil yetişmiş ailelerin çocukları da böyle oluyor, misal benim eşim de öyle annesi hep ezilen taraf olmuş buna rağmen gıkını çıkarmayan eşi ve çocukları ne isterse onu yapan bir kadın olmuş, şimdi benden de onu bekliyor, çocuğuma bakayım, evi temiz tutayım, yemeğini yapayım, onun gölünü hoş edip ona hoş görüneyim ama hiçbişeyden şikayet etmeyeyim istiyor, onunla ilgili bir sıkıntım olduğunda dile getirmemden hiç hoşlanmıyor, ben de senin gibi haksızlığa asla tahmmül edemez yeri gelir anneme bile bağırır çağırırdım (ki çok pişmanım) haliyle başlarda eşime de bağırarak karşılık veriyordum, sonradan baktım ben bağırınca haksız konuma düşüyorum, birşeye kırıldığımda kafama takıldığında sakin bir dille normal konuşur gibi söylüyorum, bi iki celallenir gibi oluyor ama ben sakinliğimi koruduğum için uzatamıyor en azından.. sana da tavsiye ederim barışana kadar biraz kendini geri çk sen üstüne düştükçe şımarır, barışmak için elinden geleni yaptığına inanıyorsan artık ondan bekle ki eminim adım atacaktır, sonrasında da sen olabildiğince sakin kalan taraf ol haklı da olsan haksız da olsan sesini yükseltme amaaaaa haklı olduğun konuda da geri adım atma, tekrar tekrar söylüyorum SAKİNCE, BAĞIRMADAN neye kırıldığını, eşinin nerde hata yaptığını anlat.. herşey yoluna girer inşallah, bi daha da Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Küsen, nazlanan, saçmalayan, olgunlaşmamış bir erkekle evlenmişsin dediğin gibi.
Ama tepene çıkarmışsın bunu bilmene rağmen. Bir şekilde tamam ayrılalım deyip harekete geçseydin belki de o peşinde sürünecekti.
Senin onu bırakamayacağından emin bir tavrı var.
Evlilik böyle bir şey değil. Ufacık şeyden mızmızlanan çocuklar gibi ayrılalım, bitsin demesi çok anormal bu yüzden.
İnsan biraz çabalar. Ne bu böyle... Senin sevgini aşkını kötüye kullanıyor.

Son düzenleme:

Eşiniz anladığım kadarıyla incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan kavga çıkarıyor. Bence zaten ayrılmayı kafaya koymuş. Şartlarınız, durumunuz nedir bilmiyorum ama ben zaten böyle ucuz konulardan benimle ayrılmak isteyecek erkeği zaten kapımdan içeri sokmazdım. Hele ayrılmak isteyen bir erkekten ayrılmak istememek bana göre bir kadın için çok kötü, çok üzücü bir durum. Ama tabi sizin bileceğiniz iş.

Bu kocalara nasıl davranılması gerekiyormuş ki?
Bekarım aydınlatıverin evli bayanlar

valla canim bi cöze bilsem sanada akil verirdim ve inanki buraya bu tarz konu acan bayanlarin hic birisi cözememis bu erkek milletini tabiki bizde melek degiliz bizimde illaki sorunlu cekilmesi zor bi tarafimiz vardir yani her insanin az cok vardir ben hep derim insan kendi kanindan canindan olan annesi ve kardesleriylede kavga eder tartismalar Yasar ama maharet bu sorunu Düzgün ve yipratmadan cözmek iste buda bazi erkeklerde yok cünkü konusmayi tartismayi veya sorunla karsi karsiya kalmadan korkuyorlar

cok sagol canim. senin anlatigin bütün huylar benim esimdede var ve aynen kendi anneside cok eziklik yasamis babasindan dolayi ama babasinin bu huyunu hep elestirirdi hatta suan babasiyla bir senedir konusmuyo annesine hakaret ettigi icin eeeeeeeeeee kendiside aynisini yapiyo ve farkinda degil bu yasam tarzi icine islemis ama inkar ediyo benim annem hak etmiyodu ama sen hak ediyosun diyodu ben bu hak etmek veya hak etmemekle alakali bi sorun degil dedim bir kadina helede Hayat arkadasinsa böyle davranilmaz

evet canim ve bunu cok iyi biliyo benim kolay kolay ayrilamicami cünkü kacarak evlendim ve bunu malesef basta kendine söyledim eve geri dönemem diye ve bunu kullaniyo benim tedirginligim eger yürütürsek ve bir cocugumuz olursa ve bir ayrilik durumu olursa bana cocugumu vermez bunu söylüyo zaten cünkü bu araplarda böyleymis hatta amacasinin oglu esini 20 sefer bicakliyarak öldürmüs ayrilmak ve cocuklarini istedigi icin kadinin degeri sifir bu insanlarin yaninda din bizden cikmis en iyi biz biliriz diyorlar dini ama hic bi sekildi dinin kadina nasil davranmaya emret diyi gibi davranmiyorlar kadinlarina

sen öyle büyük bir koz vermişsinki adamın eline kullanır tabii, ne de olsa gitmeyeceğinden emin, hiç kaybetme korkusu yok ki, zaten bu sülalede kaybetme öldür anlayışı mı vardır nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…