;-).....ne yapalim erkeklerrrden gina geldi.
Nie evlendik anlamadimm.sanki harbe geldik.
heeeeeeeee valla aynen gina geldi kendilerini bizim sahibizim saniyorlar
Eşiniz anladığım kadarıyla incir çekirdeğini doldurmayacak konulardan kavga çıkarıyor. Bence zaten ayrılmayı kafaya koymuş. Şartlarınız, durumunuz nedir bilmiyorum ama ben zaten böyle ucuz konulardan benimle ayrılmak isteyecek erkeği zaten kapımdan içeri sokmazdım. Hele ayrılmak isteyen bir erkekten ayrılmak istememek bana göre bir kadın için çok kötü, çok üzücü bir durum. Ama tabi sizin bileceğiniz iş.
sen öyle büyük bir koz vermişsinki adamın eline kullanır tabii, ne de olsa gitmeyeceğinden emin, hiç kaybetme korkusu yok ki, zaten bu sülalede kaybetme öldür anlayışı mı vardır nedir
ya aslinda cok komik esofmanini Temiz zannetim katlayip dolaba koydum megerse kirliymis giydi disari ciktik tam komsularin balkonlarinin önünde bu nasil bi yikama yok daha lekeleri var esofmanin diye bende dedim ki ben yikamadim Temiz sandim hadiiiiiiiii burdan koptu kavga sinir etti arabaya bindik alisverise gidiyoruz guya bagirdim cagirdim bana kapa ceneni dedi bende sen kapa dedim yok ben saygisizmisim yok koca nasil davranicami bilmiyormusum esim benim o ne derse desin sesimi cikarmami istemiyo yani o bana bagira bilirmis ama ben susucakmisim iyi bir es böyle olurmus buda benim yapimda yok yani babam olsa eger haksizsa kendimi savunurum yeri gelincede bagiririm
kizlar 5 gün önce esimle cok kötü kavga ettik bu aralar cok oluyo tartismamiz aklina koymus ayrilmak istiyo koltukta yatiyo pisirdiyim yemegi yemiyo konustugum Zaman cevap vermiyo yanina yaklastirmiyo ben ne yapicam lütfen yardim ayrilmak istemiyorum
bak canım.
ben de senin gibi çok sevdim.
4.5 aylık hamileydim eşimle yolları ayırmaya karar verdiğimde.
ne dedim kendime biliyor musun?
"kendime ve bebeğime bir iyilik yapıp bu adamdan ayrılıcam."
eşim olacak insan benim blöf yaptığımı sandı.
topladı bavulları gitti.
1 hafta boyunca bana ara ara mesajlar vs.
hiç cevap vermedim.
kp ile konuştum. kesin kararlıyım ayrılıcam diye.
1 hafta sonra ben telefondan arkadaşla konuşuyorum.
takır tukur bavullarla geri döndü.
içeriye salona kuruldu.
hayırdır dedim.
geri dönmüş.
aşırı gururlu onurlu biri.
böyle bir adım attı. bunu yaptıran bendim benim zaferimdi.
sonraki günler bana hediyeler. konuşma çabaları. çiçekler.
vs.
ailem çocuğunun babasıdır. boş ver dedi. sırf onların hatrına barıştım.
şimdi tınaklarımı kesiyor. ayakkabımı giydiriyor. beni hiç küstürmüyor. yemek yapmadım mı? dışarda yiyoruz. kıyafetleri mi kirli, yıkayıp ütülemedim mi? kuru temizlemeye gidiyor. ya da kendine kıfayet alıyor.
hamdolsun.
bak canım. erkekleri bu hale biz getiriyoruz.
boşanmak mı istiyor?
senin suçun ne? eşofmanı yıkamaman ve annen mi?
canım bu adam senin sevgine güvenmiş. parmağında oynatmak için blöf yapıyor. yapmıyorsa da inan kendi "KAYBEDER"
çok şanslısın ki ailen arkanda.
akşam otur.
boşanmak mı istiyorsun?
durma.
kapı orda.
yallah.
kendimi sana ezdirdiğim, barışma çabalarımı yaptım. vicdanım rahat.
hadi güle güle.
burası benim evim.
kadın gitmez erkek gider.
he gitmiyor mu?
ilişki için çabalıyor mu? biraz zaman verirsin.
ama hem böyle yapmaya devam ediyor hem de gitmiyorsa. topla eşyalarına annene git güzelim.
bak daha çocuk doğurmadım. ama benim evladımı böyle değersizleştiren adamın alnını karışlarım.
sen değerlisin.
annen baban sen azar işit diye evlendirmedi.
seni "mecburen" de olsa ona emanet etti.
kendine sen de değer ver.
ezdirme.
güçlü ol.
sabret.
inan Allah kadına bu yetenekleri fazlasıyla vermiş.
benim gibi ağlak ve eşine aşık biri bu yetenekleri farketmişse sen hayli hayli yaparsın canım.
Ben sana bayildim ...
Agzina saglik ne guzel demissin...
Supersin helal olsun ...
simdi esyalarimi toplayip gitsem kafasini bile kaldirmaz o Kadar inatci ve kinci yani bu siniri ve kini ayrilmaya Kadar götürüyo bizi
ya aslinda cok komik esofmanini Temiz zannetim katlayip dolaba koydum megerse kirliymis giydi disari ciktik tam komsularin balkonlarinin önünde bu nasil bi yikama yok daha lekeleri var esofmanin diye bende dedim ki ben yikamadim Temiz sandim hadiiiiiiiii burdan koptu kavga sinir etti arabaya bindik alisverise gidiyoruz guya bagirdim cagirdim bana kapa ceneni dedi bende sen kapa dedim yok ben saygisizmisim yok koca nasil davranicami bilmiyormusum esim benim o ne derse desin sesimi cikarmami istemiyo yani o bana bagira bilirmis ama ben susucakmisim iyi bir es böyle olurmus buda benim yapimda yok yani babam olsa eger haksizsa kendimi savunurum yeri gelincede bagiririm
eşinin totosu kalkmış
sanırım sen kaldırmışsın
Sebep sadece buysa eşiniz haksız. Eşiniz kendisine eş değil kişisel uşak aldığını falan zannediyor herhalde. Oh valla kadın yıkasın senin kirli kıyafetlerini, yapsın yemeğini, paşalar gibi baksın sana. Bir gün yıkamayı unutsun hemen kavga çıkar dırdır et. ne ala... Çok sinir bozucu bir durum. Bir de saygı mı bekliyor. Kocaya saygıymış. Sen kadına saygılı ol önce. Yani üzgünüm bilmiyorum başka konularınız var mı ama bu konuda eşiniz çok ama çok haksız.
bak canım.
topladı bavulları gitti.
hiç cevap vermedim.
içeriye salona kuruldu.
hayırdır dedim.
geri dönmüş.
vs.
şimdi tınaklarımı kesiyor. ayakkabımı giydiriyor. beni hiç küstürmüyor. yemek yapmadım mı? dışarda yiyoruz. kıyafetleri mi kirli, yıkayıp ütülemedim mi? kuru temizlemeye gidiyor. ya da kendine kıfayet alıyor.
hamdolsun.
boşanmak mı istiyor?
canım bu adam senin sevgine güvenmiş. parmağında oynatmak için blöf yapıyor. yapmıyorsa da inan kendi "KAYBEDER"
akşam otur.
boşanmak mı istiyorsun?
durma.
kapı orda.
yallah.
hadi güle güle.
burası benim evim.
he gitmiyor mu?
ama hem böyle yapmaya devam ediyor hem de gitmiyorsa. topla eşyalarına annene git güzelim.
bak daha çocuk doğurmadım. ama benim evladımı böyle değersizleştiren adamın alnını karışlarım.
sen değerlisin.
ezdirme.
güçlü ol.
sabret.
benim gibi ağlak ve eşine aşık biri bu yetenekleri farketmişse sen hayli hayli yaparsın canım.
bak canım.
topladı bavulları gitti.
hiç cevap vermedim.
içeriye salona kuruldu.
hayırdır dedim.
geri dönmüş.
vs.
hamdolsun.
boşanmak mı istiyor?
akşam otur.
boşanmak mı istiyorsun?
durma.
kapı orda.
yallah.
hadi güle güle.
burası benim evim.
he gitmiyor mu?
sen değerlisin.
ezdirme.
güçlü ol.
sabret.
eşininin istediği gibi bi dünya yok canım.
ama bu sebepte boşanmak için yeterli mi sence? biraz sakin kal bence tepki verme iyi yada kötü.bakalım ne yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?