- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.252
- 398
- Konu Sahibi sonradanizmirli
-
Kesinlikle derdi cocuk degilBen konu sahibesinin asla iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İstiyorsa açar doktora sorardı. Bu konuyu da eski eşe iftira atarken nasıl bir yol izlemeliyim minvalinde açmış bence. İnsanların bu kadar gözükara olmasını anlayamıyorum. Ortada günahsız bir çocuk var, bu adam DNA testi isterse bu çocuk o babanın yüzüne bir daha bakar mı?? Babayla oğulun arasıba girecek fitneyi çıkaracak tipten korkarım. İnsan Allahtan korkar, kuldan utanır en çok da o çocuktan utanır yahu
Çok unlu bir hastanenin çok ünlü bir doktoru bize aynı teşhisi koyduktan üç ay sonra hamile kaldım ve doğal yollarla. Başka doktorlara da önceki teşhisi söylemeden kontrol olun. Ne yazık ki bu kadar kutsal bir mesleği daha çok para uğruna kötüye kullananlar var. Eğer yine aynı sonuç çıkarsa eşiniz dna testi isteyebilir her ihtimale karşılık ama çocuğa bakılınca az çok benzerlik görülür babasıyla. Ve hastalık sonradan gelen bir durum da olabilir.Merhaba
geçtiğimiz hafta eşimin azospermi olduğunu öğrendik.
Hiç spermi yokmuş ve baba olması normal şartlarda mümkün değilmiş. Önümüzdeki hafta başka bir doktora daha gideceğiz. 6 aydır çocuk için çalışıyoruz gebelik olmuyor. Bende hiç bir problem yok defalarca doktora gittim. Eşim zaten çocuk sahibi diye onda problem olacağını düşünmedik. Yaşımız itibari ile doktor 6 ay deneyin demişti ve olmadı. Akabinde ürolojiye yönlendirildik.
Eşimin tahlil sonuçlarına göre kendisi azospermi yani hiç spermi yok. Doktor yüzümüze açık açık normal yollarla çocuğunuz olması mümkün değil dedi tüp bebekte de %15 ihtimalimiz olduğunu söyledi. Ben donup kaldım. Söyleyecek hiç bir söz bulamadım. Aldığım cevabı beklemediğimden hiç bir soru soramadım. Çünkü eşim baba daha önce normal yollarla meydana gelmiş bir çocuğu var.
bilgi,tecrübe ve duyumlarınız sonucunda size danışmak istediğim azospermi sonradan gelişebilen bir şey midir? şuan eşim 43 yaşında
sonradan gelişmeyip doğuştan geliyorsa ilk eşten olan çocuğun eşimden olmama gibi bir ihtimali de var ve bu konu kafamızı çok kurcalıyor. Yüzlerce şey okudum kafam allak bullak oldu.
Ben de bu nick nereden tanıdık diyorum. Siz kocamın çocuğu evime giremez diyen üyesiniz. Sarılın bu ihtimale, 4 elle sarılın. Kocanızı da günde 3 öğün fitleyin. Daha yazarım da değmezz
Gercekten mi? Yazıklar olsun eger oyleyse... bir kadina bir insana iftira atmak bu kadar kolay olmamali. Allahim... resmen pusuya yatmis oluyor.Ben de bu nick nereden tanıdık diyorum. Siz kocamın çocuğu evime giremez diyen üyesiniz. Sarılın bu ihtimale, 4 elle sarılın. Kocanızı da günde 3 öğün fitleyin. Daha yazarım da değmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?