- 9 Ocak 2015
- 643
- 363
- 53
- 32
Selamunaleykum kizlar benim derdim belkide burdaki cogu kisiden daha onemsiz ama gerçekten psikolojim bozuldu babam bi sabah beni aradi bana msj geldi dedi sana kredi veriyolarmis onaylanmis 4 bin lira ben tel kullanmadigim icin babkaya onun numarasini vermistim eskiden benim yerime siz cekin ben oderim dedi ben normalde asla babama para konusunda guvenmem ama kareesim universiteye baslicakti ve ihtiyaci vardi kardesim soz konusu olunca bende akan sular durur baska mesele olsa asla kabul etmedim neyse esime sordum kem Kum etti ama kabul etti bankata gittik isi bıraktığınız icin olmaz ama eşinize cikar dedi babamda bunu duydu haliyle keske doymamış olsaydı mecbur eşimin uzerine cekmek zorunda kaldık sagolsun hic bir lafina guvenmedigim babam uni. Kayit gününe kadar parayi ne halt ettiyse bitirmis 200 lira da borc istedi kardesim icin dedim yine verdim 3 ay oldu 200 lira geri gelmedi onu gectim kredi taksitini arayip soylemeden getirmiyo hemde bi kac kez esim cok ustume geliyo bj konuda surekli bu borc bize kalcak ara babani taksidin gjnu geldi bilmem ne ya utanıyorum artik arada olan bana oldu babamla aram da belli bi mesafe soğukluk vardir benim esimede anlatıyorum anlamiyo oda hakli borc tavan yapti bide o ustumde diyo o kadar doldumki gecen aksam artik patlama noktasına geldim huzur kalmadi ne yapicam ben ; (