Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamunaleykum kizlar benim derdim belkide burdaki cogu kisiden daha onemsiz ama gerçekten psikolojim bozuldu babam bi sabah beni aradi bana msj geldi dedi sana kredi veriyolarmis onaylanmis 4 bin lira ben tel kullanmadigim icin babkaya onun numarasini vermistim eskiden benim yerime siz cekin ben oderim dedi ben normalde asla babama para konusunda guvenmem ama kareesim universiteye baslicakti ve ihtiyaci vardi kardesim soz konusu olunca bende akan sular durur baska mesele olsa asla kabul etmedim neyse esime sordum kem Kum etti ama kabul etti bankata gittik isi bıraktığınız icin olmaz ama eşinize cikar dedi babamda bunu duydu haliyle keske doymamış olsaydı mecbur eşimin uzerine cekmek zorunda kaldık sagolsun hic bir lafina guvenmedigim babam uni. Kayit gününe kadar parayi ne halt ettiyse bitirmis 200 lira da borc istedi kardesim icin dedim yine verdim 3 ay oldu 200 lira geri gelmedi onu gectim kredi taksitini arayip soylemeden getirmiyo hemde bi kac kez esim cok ustume geliyo bj konuda surekli bu borc bize kalcak ara babani taksidin gjnu geldi bilmem ne ya utanıyorum artik arada olan bana oldu babamla aram da belli bi mesafe soğukluk vardir benim esimede anlatıyorum anlamiyo oda hakli borc tavan yapti bide o ustumde diyo o kadar doldumki gecen aksam artik patlama noktasına geldim huzur kalmadi ne yapicam ben ; (
Babanın bu huyunu bile bile keşke eşinin çekmesine müsaade etmeseydin.Selamunaleykum kizlar benim derdim belkide burdaki cogu kisiden daha onemsiz ama gerçekten psikolojim bozuldu babam bi sabah beni aradi bana msj geldi dedi sana kredi veriyolarmis onaylanmis 4 bin lira ben tel kullanmadigim icin babkaya onun numarasini vermistim eskiden benim yerime siz cekin ben oderim dedi ben normalde asla babama para konusunda guvenmem ama kareesim universiteye baslicakti ve ihtiyaci vardi kardesim soz konusu olunca bende akan sular durur baska mesele olsa asla kabul etmedim neyse esime sordum kem Kum etti ama kabul etti bankata gittik isi bıraktığınız icin olmaz ama eşinize cikar dedi babamda bunu duydu haliyle keske doymamış olsaydı mecbur eşimin uzerine cekmek zorunda kaldık sagolsun hic bir lafina guvenmedigim babam uni. Kayit gününe kadar parayi ne halt ettiyse bitirmis 200 lira da borc istedi kardesim icin dedim yine verdim 3 ay oldu 200 lira geri gelmedi onu gectim kredi taksitini arayip soylemeden getirmiyo hemde bi kac kez esim cok ustume geliyo bj konuda surekli bu borc bize kalcak ara babani taksidin gjnu geldi bilmem ne ya utanıyorum artik arada olan bana oldu babamla aram da belli bi mesafe soğukluk vardir benim esimede anlatıyorum anlamiyo oda hakli borc tavan yapti bide o ustumde diyo o kadar doldumki gecen aksam artik patlama noktasına geldim huzur kalmadi ne yapicam ben ; (
Aramizda soguk babamla hani oyle sert mizacli degilir ama sevgisinj belli etmez ozellikle benimle arasi soguk ablamla kardesimle cok cok iyi hani oyle bagirsamdaAra iste. Hatta baya fırça çek yuvamı mı yıkacaksın diye. Bu nedir yahu.. Keşke kardeşine elden verseydin babana bırakmasaydın. En azından karşılık beklenmezdi sevaba girerdiniz.
inan ayni durumsayiz ama nasil konuşmuyorsun ben airtimi donemiyorum ne olursa olsun ufak tefek almis esmden vermemis bende yuz verme dedim ama krediyi kardeskm icin verdim yoksa asla onun ickisinin bilmem nesinin borcjnu odemeye niyetim yoktuSelam canim.Ayni sey benimde basima geldi daha cok yeni oldu.Ama benim babam hep bôyle hep vercem der vermez.Bizde para verdk, ama bizimde kendi isimz var durumlar sIKISIK vermedi parayi ve ben cok sinrlendm. Konusmuyorum esim bna birsey demiyo .Esiminde annesi bôyle borc yapar biz ôderiz 8 senelik evliym hep borc ôdedik. Babam bunu ilk defa yapmiyor bu sonda olmuck ama biktim artk neden benim gururumu hic dùsunmùyo.
Uzun oldu ama benimde canim cok sIKKINdi bu konuda.Yinede senin baban ôyle bôyle ôdùyomus.Hic canini sikma hersey dùzelir.Insallah
Aramizda soguk babamla hani oyle sert mizacli degilir ama sevgisinj belli etmez ozellikle benimle arasi soguk ablamla kardesimle cok cok iyi hani oyle bagirsamda
Evet dusuncesiz maalesef baskada caremyok sanirimNasıl sorumsuz bir baba,
Siz çalışmıyorsunuz anladıığım kadarıyla eşinizin üstünden çekiliyor,
Babanız düşünceli olsa bu haraketleri yapmaz,
Sizi eşinize karşı mahcup duruma düşürüyor,
Madem ödeyemeyeceksin ne kalkışırsın bu işlere,
Günü geldikçe hatırlatın,siz neden utanıyorsunuz onun utanması lazım,
Demekki zor zamanınız ki talep ediyorsunuz....
Kardesim daha kucuk sanki hala cocuk gozumde gelip her hafta bi gun kalir bebek gjbi bakarim ona ama ablam bile diyemiyorum o adii insan bana benide gectim aileme yapmadigini birakmadi ama gorseniz senelerdir cektirdikleri hicbisey yokmus gibi bide kiymetli ilk goz agrilari diye cok fazla goz yumdular o uzakta ve ikinci evliliği daha ydni evlendi ama esim e artik alisti ona guvenerek bizden istedi keske hic yasanmasaydiEee madem ablandan kardeşinden isteseymiş? Hem soğuk hem kemirgen yani.
İste yüzünü kızart baba benim yuvamı yıkamazsın de.
Yüz bulmuş senden Allah bilir ablan kardeşin babana senin kadar kıymet vermiyodur.
Kardesim daha kucuk sanki hala cocuk gozumde gelip her hafta bi gun kalir bebek gjbi bakarim ona ama ablam bile diyemiyorum o adii insan bana benide gectim aileme yapmadigini birakmadi ama gorseniz senelerdir cektirdikleri hicbisey yokmus gibi bide kiymetli ilk goz agrilari diye cok fazla goz yumdular o uzakta ve ikinci evliliği daha ydni evlendi ama esim e artik alisti ona guvenerek bizden istedi keske hic yasanmasaydi
Durum soyle esime kredi cektrdi 10 sonra vercem dedi.Ben dùgùn icin ailemin yanina gttim.Esimde beni almaya geldi.Ogùnde babam parayi vercem dedi ve aci son benim evime dônecegm gùn babam sabah evdn cikti ve gelmedi telefonu evde birakti aramayalim diye. Sonra esim beni gece almaya geldi Biz gttik ve annem aradi biz babami gôrmeyelim diye evin altina saklanmis. Yani kendi konusmuyo. Zaten bizim aramiz soguktur. Benim icin ilkônce annem gelir. Babam ben kendimi bildim bileli borc alr insanlardan ve ôdemez .Cok gec ôder.Aramizda soguk babamla hani oyle sert mizacli degilir ama sevgisinj belli etmez ozellikle benimle arasi soguk ablamla kardesimle cok cok iyi hani oyle bagirsamda
inan ayni durumsayiz ama nasil konuşmuyorsun ben airtimi donemiyorum ne olursa olsun ufak tefek almis esmden vermemis bende yuz verme dedim ama krediyi kardeskm icin verdim yoksa asla onun ickisinin bilmem nesinin borcjnu odemeye niyetim yoktu