Doğuma Hazırlık Eşim babasının ismini koymak istiyor.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şom ağızlılık yapmış gibi olmayaym ama kız olursada kaynananın ismini koymak isterse eşin? Bu olasılık için de bir şeyler düşünsen iyi olur gibi geliyor bana

Neyseki hic anneci degil kendiside diyor kiz olursa islama uygun bir isim koyariz ben babami cok seviyorum babaciyim falan diyor:)) zaten iki isme tamam dese ben erkek isminede bisey demiycem amma.tutturmus islamda erkegin hakkidir isim koymak sen karisamazsin diye.. bence haksizlik.. 9 ay karnimda tasiyim, o sancilari cekiyim bide normal.dogumun verdigi acilar.. dogduktan sonra uykusuz geceler baslasin emzir bez degistir sev uyut falan.. sonra orda horlaya horlaya uyuyan babasi karar versin isme oh ne ala

Tamam gene islama uygun bir isim olsun kimse ona bir şey demez de kulağa daha hoş gelen telafuzu kolay olan bir isim olsa daha güzel olmaz mi? Birde şunu hatırlat eşine o isimle ömür boyu çocuğunuz yaşayacak o sevecek mi acaba dedesinin ismini? Çok şükür benim eşim isim olayına pek karışmayacak gibi duruyor şimdilik haftaya inşallah cinsiyeti de belli olur inşallah ona göre bende başlarım bebişime isim düşünmeye

Benim eşimde erkek olursa babamın ismi dedi ilk başta ama babasının hoş olmayan huyları var bende bunları güzelce söyledim o kadar çileyi kahrı ben çekipte huyunu sevmediğim Bi insanın adını koyamam dedim oda ilk başta diretti ama ben bastırınca sustu. Şimdide isim bulamıyoruz

biz de kavgasını yaptık bunun ama ikinci isim olarak koyduk. kayınpederimin ismi çok kötü değil. ama ben hiç görmedim vefat etmiş. hep kötü huylarını anlattılar. kayınvalideme şiddet uygulamış, alkol bağımlısıymış, eşime çok eziyet etmiş vs.. ama son zamanlarını hep eşimle geçirmiş ve kanser hastasıymış. güzel anıları olmuş, içinde hep bir eksiklik var ilgilenemediğini düşünüyor babasıyla. halbuki ona o kadar eziyet eden adama hiç birini yapan o değilmiş gibi davranmış tüm tedavisiyle ilgilenmiş ne istediyse yapmış vs.. düşünüyorum ben olsam belki kin tutardım. ama o benim babam sonuçta ne yapayım diyor.. eksiklik hissediyorum bırak yapayım diyor anlamıyorum onu ama yine de kabul ettim.. kullanmayacağımı söyleyerek.. sizi çok iyi anlıyorum insanın zoruna gidiyor istemiyor kabul edemiyor

Soyismini zaten sen veriyorsun bırak ismini de ben veriyim de

Soyismini zaten sen veriyorsun bırak ismini de ben veriyim de

Zaten burda ben kaydediyorum cocugu kafama gøre kaydedecegim madem anlasmaua gelmiyor.. inanin bana beb guzellikle yaklastim ben hep o cok inatci.. sizin dediginizide dedim ve ben sonuna kadar vazgecmedim iyilikte.. baktim olmuyor pes ettim.. dogum depresyonuna girersem suclusuda kocamdir..
Bazilari abarttigimi dusunuyor ama devir degisti bu cocuk bana ilerde soracak dogru duzgun isim koyamadizmi bu ne diye..

Merhaba kendinizi uzmeyin diyicem ama uzeceksiniz nafile bırakin koysun sizde kimlikde esinizin istedigi isim olsun dogup yuzunu goruncede sizde isyediginiz isimle hitap dersiniz alistira alistira esiniz istedigi isim ve sizin koydugunuz isimle bitlikte ben boyle daha sevdim diye alistirisiniz zaman gecince uzun soylemesi tek isim aman diyip alistira bilirsiniz bu kadar uzmeyin. Anlasilan esiniz isim derdinde degil ki ayrica baskin taraf ve otariter baskin dedigimdedik ailesine yaranmaya calisan klasik sut oglan işte sizde zıtlaşip iyice strese sokmayin kendinizi minare nekadar yüksek olursa olsun hoca bildiğini okur diye atasözümüzü hatirlatip saglicakla dogurup buyütün diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…