Esim bana acidigi için evlenmis

Fadik5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
253
126
53
Merhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim

Merhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim

Sana acidigim icin bosaniyorum cunku cok acizsin de! Anneni kaybettigimi basima kakacak adama ne koca derim ne insan. Terbiyesiz adam sinirim zipladi.

Merhaba hanımlar
baslıgı okur okumaz ıcımden geçen hoşt oldu
sonucta esınız ama en yakısan o oldu kusura bakmayın
sız evlenmıs adam etmıssınız onu , oda kendını nımetden saymıs
terbıyesız herıf

Acısam Acısam ben sana acırım sen kimsinki bana acıyacaksın demedin mi. Kıçındaki kirli donunu Bile ben yıkayacam, aç karnını ben doyırucam ama sen bna acıcak sın pardon da sen kimsin. Kalbim şıkıştı valla ya ayıptır be acımak ne aciz Bi tabir, Allah acınacak duruma düşürmesin.

Bana acıdığın için evlenecek kadar güçlü bi adamsan bi zahmet boşanmak içinde o gücü göster de sana acıdığı için yanında olan bi adam seni en ufak birşeyde yarı yolda bırakır kusura bakma

Bende sana acidimm bu tipinle kimle evlenirdin diyeydin ya canim bende cok kucuk yasta babami kaybettim baba yazarkem bile yazamıyorum agzimdan cikmamisdir baba diie bi kelime esimin babasina baba demiyorumdaha doğrusu diyemiyorum evlenmeden once bunu esime dediydim benim.yilarca cikmayan bi kelime agzimdan cikmaz babana baba diyemem ddmisdim saygı ile karsiladi allah razıolsun babasina bnm yanimda baba bile drken sesi titriyor bn incilmiyim kirilmiyim die

Benden başka kim vardı ki seni alacak evde kalma diye esas ben sana acıdım hahayt diyerek karşılık verilebilinir.
Ama siz yinede kavga etmeyin birbirinizi kırmayın buyndan daha beter küfürlü şiddetli dayaklı kavgalarda var bunuda unutmayın.
Açık aradıktan sonra onunda illaki açığı vadrır ordan vurun desek e o zaman seninde ondan farkın kalmaz birinin alttan alması idare etmesi gerek bazen sen bazen o yoksa yürümez zaten o ilişki.

tamda iste seni su an ki duruma getirmek icin böyle söylüyor. sil gözünün yasini onu mutlu etme, verecegin en güzel cevap bu . esim bu derece acimasiz olsaydi ben ayni evde kalamazdim artik onunla ama sizin durumunuz nasil bilmiyoruz ki ?

Merhaba hanımlar
Çok üzüldüm karaktersiz eski esimde böyleydi sana ailen sahip çıkmadı ben çıktım baban böyle üvey annen böyle şu böyle neler bırak derdim bırakmazdı psikolojimi alt üst etti tüm erkeklerden soğdum valla onun yüzünden. Bu süreçte öğrendim tek şey kimse benden değerli değil kimsenin beni üzmeye hakkı yok oldu.

tamda iste seni su an ki duruma getirmek icin böyle söylüyor. sil gözünün yasini onu mutlu etme, verecegin en güzel cevap bu . esim bu derece acimasiz olsaydi ben ayni evde kalamazdim artik onunla ama sizin durumunuz nasil bilmiyoruz ki ?
Bende kalmak istemiyorum gidecek ne yerim ne de kimsem var

Back
X