Esim bana acidigi için evlenmis

Bende sana acidimm bu tipinle kimle evlenirdin diyeydin ya canim bende cok kucuk yasta babami kaybettim baba yazarkem bile yazamıyorum agzimdan cikmamisdir baba diie bi kelime esimin babasina baba demiyorumdaha doğrusu diyemiyorum evlenmeden once bunu esime dediydim benim.yilarca cikmayan bi kelime agzimdan cikmaz babana baba diyemem ddmisdim saygı ile karsiladi allah razıolsun babasina bnm yanimda baba bile drken sesi titriyor bn incilmiyim kirilmiyim die
Helal olsun adam gibi adam 🙏allah razı olsun

Uzun zamandır giriş yapmamıştım sırf şu konuya darlandım diye geldim
O öküzlere kurban olasıca kocana de ki
_ küçük yaşta annemi kaybetmiş bugünlere gelmişim, kocamı kaybetmek koymaz bana” de koy kapının önüne
(Ve sesli sövmüşüm benim kocaya ayıp oldu :KK22:

Anneniz öldü diye acımak ne ki? Çok mu fazla dile getirip bu durumdan dolayı ona ihtiyacınız olduğunu dile getirdiniz ? Ki öyle olsa bile bu yaptığı acizlik. Çoğu insan sizin durumunuza üzüldüğünü yanınızda olduğunu söylese de zaaflarını bildiği birini ezmeye, kullanmaya bayılır. Güçlü durun. Ağzının payını verin.

Hic bir kadin acinilcak durumda degildir once esiniz kendisini bi sizsiz dusunsun oyle konussun esinize diceginiz kelime guclu olup karsisina cikin bana aciyarak evlendiysen kapi orda hadi pasam ama aynaya bak bensiz nesin ne durumdasin diye. Ya bu insanlara ne oluyo boyle vicdansizlik diz boyu ALLAH islah etsin koynuna alirkende aciyomuymus peki seni her acidigi kadinla evlenirmiymis nasil bi laf bu ya o sensiz hic asıl ayaklarini opsun senin kendini ne kadar yuksekte gormus allah bir yolunu kaydirir yalvarir sana sonra

Eşinizin eski koca olma vakti gelmişte geçiyor bile.

Merhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim
Hiç konuşma.yemegi yap çekil kosene.canuni sıkma.kendi terbiyesozligu

Sende ona beklediği değeri verme madem ki ben bu evde bir sığıntıyım ona göre hareket ederim dersin, canın isterse yemek, temizlik yap adamı adam yerine koyma

Merhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim
Hiç bi erkek birene acidigi için evlenmez belli ki asıl kendi acınacak durumda ve hissettiği şey bu ama size farklı yansıtıyor

Valla eşim de bana öyle diyordu sinirlenince. Benimkinin acıma sebepleri farklı bu arada. Ondan önce benimle evlenecek kimse yokmuş gibi konuşuyordu -ki külliyen yalan! Neyse ilk zamanlar bir şey diyemez sizin gibi ağlardım sonraları gidip Suriyeli yardıma ihtiyacı olan biriyle evlenseydin o zaman dedim şimdi de boşanıyorum. Acıdım benimle evli kalmasın daha fazla :)

Allah eşinize verdigi zekayı kullanmak nasip etsin
Duymak istemedigi lafı konuşuyor

Seni her fırsatta can evinden vuran, annenin kaybı gibi bir meseleden dolayı eksik hissettirmeye çalışan, bunu yüzüne vuracak kadar alçak ve acımasız olan bir adamın sana acıyacak bu nedenle senle evlenecek kadar merhametli olması beklenemez. Seninle evlendiyse senden daha iyisini bulamadığı içindir. Dönsünde kendisine baksın denyo. Boşa bu dengesizi...

sana acıdığım için evlendim nasıl birşeydir Allah aşkına?😡 ah iyilik abidesi ya, hayatını mı heba etmiş yani senin için ne fedakar adam. Sinir oldum kusura bakma hani kavgada söylenmez denir ya öyle bi söz bu da işte. Bilemiyorum belki anlık sinirle söylenmiş laf dicem ama her kavgada dile getiriyor diyorsun. Sevmiyorsa evli kalmasın madem zorla mı tutuyorsun ki?

Acidigi icin evlenmisse acidigi icin kavga edince canini yakacak seyler soylemezdi.bunu soyledigine gore acima duygusu yok.ciddiye alma.acima duygusu olmadigi gibiustune acitma durtusu var.bence dikkate alma niye agliyorsun ki.he de gec.

Merhaba hanımlar
Acınacak kişi kendisi bence senin annen yok belki ama karşındakininde vicdanı yok Allah'ım ya sinirlerim bozuldu:bicak:

Merhaba hanımlar
Ş......
O size acımamış sizi kanayan yerinizle acıtan bir adi
Acıyan insanlar yardım eder karşındakine kalkıp evlenmezler
Hem sizin zor durumunuzu kullanmış hem bu sizin suçunuzmuş gibi başa kalkıyor

Back
X