Eşim bana allah belanı versin dedi

hala doğrumu yapmışım diyosun belkide hayatındaki ennn doğru şeyi yapmışsınnnn

yaptığım şeyin doğru olduğunu biliyorum fakat çok seviyodum ben bu kadar aptal olmamalıydım diye içim acıyo sadce daha çok yeni yaşadıklarım 1 ay bile olmadı kafamı dağıtmek için sizlerden bu lafları duymak içimi rahatlatıyo onları tanıyan herkez bana geçmiş olsun değilde gözün aydın diyolar ... zararın neresinden dönersen kar diyoruz artık allahıma şükürki çocuk yok olmaydı çok zor olcaktı..

yaaaa neden kimse bişe yazmıyo çok bunaldım kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım varrrrrrrrrrr.........

bence evliliğinizi gözden geçirseniz iyi olur

Arkadasım kafanın neden karışık oldugunu bir anlasak yorum yazıcaz boşanmaktan başka çaren yokmuş şükür ki doğru yolu bulmuşsun.2 gün aç kalmışsın.gecenin körü sokaga atılmışsın ki burada film kopar zaten normalde .el kaldırmış.bela okumus.kaçtıgınız halde anne babandan para almaya zorlamış.evli ve çalışan bir erkek eşine eşinin ailesinden para istetir mi yaa? şükret ki boşanmayı başarabilmişsin.

eminim ki yaşın çok genç.tekrar hata yapma lütfen .böyle onursuz yaşamayı sakın bir kez daha denemeyi aklından geçirme.

normal bir insan aile degil ...hırsızlıkla suçlamak,kapıya jandarma yollamak pesss...
artık önüne bak...hayat çok kıymetli neden çar çur ediyordun ki?
dilerim vakti zamanı gelince ,ailenin de onayını rızasını alarak tekrar evlenir bu kötü deneyimi ardında bırakırsın.

bu tarz bir adamdan uzakkkk..Allah a yakın...

valla güzelim sen git bir sadaka dagit fakir fukaraya, 21 yasinda kurtulmussun,öyle bir kocayi bir ömür cekenler var mazallah.yatip kalkip sükret.

Arkadasım kafanın neden karışık oldugunu bir anlasak yorum yazıcaz boşanmaktan başka çaren yokmuş şükür ki doğru yolu bulmuşsun.2 gün aç kalmışsın.gecenin körü sokaga atılmışsın ki burada film kopar zaten normalde .el kaldırmış.bela okumus.kaçtıgınız halde anne babandan para almaya zorlamış.evli ve çalışan bir erkek eşine eşinin ailesinden para istetir mi yaa? şükret ki boşanmayı başarabilmişsin.

eminim ki yaşın çok genç.tekrar hata yapma lütfen .böyle onursuz yaşamayı sakın bir kez daha denemeyi aklından geçirme.

normal bir insan aile degil ...hırsızlıkla suçlamak,kapıya jandarma yollamak pesss...
artık önüne bak...hayat çok kıymetli neden çar çur ediyordun ki?
dilerim vakti zamanı gelince ,ailenin de onayını rızasını alarak tekrar evlenir bu kötü deneyimi ardında bırakırsın.

bu tarz bir adamdan uzakkkk..Allah a yakın...

hepinize çok ama çok teşekkür ederim yaşadıklarımı kaldıramıyorum anlattıklarım daha çeyreği değil okadar zor şeyler yaşadımki ailesinden bi çektim eşimden bi çektim hiç bir zaman eş olduğumu anladım hep köleydim ailesi işlerine yardım etmedim diye karını götür babasının evine koy gel diyodu hep dertleri para ve çalıştırmaktı.. sizden bunları duyunca okadar rahatlıyorumki anlatamam kimseye anlatamıyorum kimse anlamıyo beni çok teşekkür ederim hepinizeeee...

hepinize çok ama çok teşekkür ederim yaşadıklarımı kaldıramıyorum anlattıklarım daha çeyreği değil okadar zor şeyler yaşadımki ailesinden bi çektim eşimden bi çektim hiç bir zaman eş olduğumu anladım hep köleydim ailesi işlerine yardım etmedim diye karını götür babasının evine koy gel diyodu hep dertleri para ve çalıştırmaktı.. sizden bunları duyunca okadar rahatlıyorumki anlatamam kimseye anlatamıyorum kimse anlamıyo beni çok teşekkür ederim hepinizeeee...

Canım kaçarak evlenmişsin kadrin kıymetin bilinmemiş. Keşke telinle duvağınla gelin olsaydın böyle her fırsatta seni göndermeyi düşünemezdi çünkü bu erkek milletine naz yapan, zorluk çıkaran, zor elde edilen kıymetli geliyor.
Bence boşanmışsın iyi de yapmışsın böyle insanalrdan fayda gelmezdi sana bundan sonra daha dikkatli ol, evliliği düşünürsen aileninde onay verebileceği mantığına uyan biriyle evlilik yap, kalbinle değil mantığınla hareket et ..

Son düzenleme:
Canım kaçarak evlenmişsin kadrin kıymetin bilinmemiş. Keşke telinle duvağınla gelin olsaydın böyle her fırsatta seni göndermeyi düşünemezdi çünkü bu erkek milletine naz yapan, zorluk çıkaran, zor elde edilen kıymetli geliyor.
Bence boşanmışsın iyi de yapmışsın böyle insanalrdan fayda gelmezdi sana bundan sonra daha dikkatli ol, evliliği düşünürsen aileninde onay verebileceği mantığına uyan biriyle evlilik yap, kalbinle değil mantığınla hareket et ..

kıymet bilmekmi o nedir ben hiç öle şeyler yaşamdımki naz yapmak bilmem ben haklıda olsam hep özür dileyen susan ben oldum nieeee yuvam yıkılmsın diyeee. ama yuva denilecek bi tarafı kalmamış en baştan bitmiş hala kurtarma çabasındaydım herşey boşunaymış boşuna kendimi yıpratmışım ama artık ailem ne derse o .dinlemedim onları başıma bunlar geldi...artık geriye dönüp bakmak yok ileriye bakmak var inşalah kimse benim gibi acı çekmez içinde zere kadar allah korkusu olmayan insanları rabbim karşımıza çıkarmasınnn...

Bosver canim takma..
Köpeklerin duasi kabul olsaydi gökten kemik yagardi :))

Back
X