- Emoji Skoru
- 62.591
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi neyapsam1990
Ondan yüz bulamamış başka bulmuştur belkiEşin kanki dediği kadına yönelmiş olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan yüz bulamamış başka bulmuştur belkiEşin kanki dediği kadına yönelmiş olmasın
Bence gezinTemizlik yemek ütü çocuk bakımı vs yapmadan hergün arkadaşlarla cafe cafe gezsek ne diyecekler acaba?
İşte insan kimseye geleceğini emanet etmemeli parayı kendi kazanmalı diye bundan diyorlar hayat artık bu kıvamda guncellenmek şart ya ayak uyduracak yada bu şekilde yaşanacak.O yüzden diyoruz ya 3 kuruş olsun parası olacak kadınınAynen öyle az biraz para görünce kendilerini bir halt sanıyorlar sonra da evdeki kadını beğenmez oluyorlar.
Merhaba arkadaşlar.. Yardımınıza ihtiyacım var.. 7 yıllık evliyim ve evlenmeden önce güzel bir işim, arkadaşlarım vardı. Gerek iş de gerekse iş dışında görüşürüz güzel vakit geçirirdik. Ne zaman ki evlendim, hamile kaldım pandemi başladı, işten çıkmak zorunda kaldım bir şekilde. Zaten ailemden uzakta bir yere taşındık. Aynı şehirdeyiz ama aramızda 45-50 dakikalık bir mesafe var. Eşimin bu zamana kadar her türlü yanında oldum, destek oldum. Çok iyi kazanan biri değildi ama ben hep idare ettim maddi manevi zorluklara. Çok uzun hikaye ama özetle şöyle söyleyeyim. Eşimin şu an işleri iyiye gidiyor ama beni beğenmemeye başladı. Bana her seferinde senin psikolojin bozuk, psikolağa git, sen asosyalsin, hani hiç arkadaşın yok eve hiç arkadaşın gelmiyor, dışarıda da hiç arkadaşlarınla falan görüştüğünü görmedim falan diyor. Halbuki hiç asosyal bir insan değilim. Yaşadığımız çevrede kızımın oğlumun okulundan velilerle ayak üstü konuşuruz, sohbet ederiz yani onlar benim arkadaşım. Arkadaş illa eve gelen telefonda sürekli konuştuğun kişi değildir ki. Benimde kendime göre iletişim kurduğum sohbet ettiğim insanlar var. Samimi olduğum sadece ablam ve kuzenlerim var. 5 kız kuzenimle her beraber ayda 1 bir araya geliriz güzel vakit geçiririz. Ablamla da zaten arkadaş gibiyiz. Ama ben anlamadım neden böyle yapıyor. İnsan hiç karısına sen asosyalsin der mi. İnanın çok şey var artık soğudum eşimden gerçekten.
Geçmişte maddi manevi idare etmişsiniz ama artık idare etmeyin eşinizden para isteyim ve kendinize harcayın pahalı alışverişler yapın, kuaföre gidin ve eşinizi konuşurken size yaptığı gibi onu beğenmeyerek konuşun. Spora falan gidin bedeninizi ve ruhunuzu doyuracak aktivitete katılın. Asosyallik konusuna da da eve arkadaş getirip getirmem seni neden bu kadar ilgilendiriyor HAYRDIR amaç diyin.Merhaba arkadaşlar.. Yardımınıza ihtiyacım var.. 7 yıllık evliyim ve evlenmeden önce güzel bir işim, arkadaşlarım vardı. Gerek iş de gerekse iş dışında görüşürüz güzel vakit geçirirdik. Ne zaman ki evlendim, hamile kaldım pandemi başladı, işten çıkmak zorunda kaldım bir şekilde. Zaten ailemden uzakta bir yere taşındık. Aynı şehirdeyiz ama aramızda 45-50 dakikalık bir mesafe var. Eşimin bu zamana kadar her türlü yanında oldum, destek oldum. Çok iyi kazanan biri değildi ama ben hep idare ettim maddi manevi zorluklara. Çok uzun hikaye ama özetle şöyle söyleyeyim. Eşimin şu an işleri iyiye gidiyor ama beni beğenmemeye başladı. Bana her seferinde senin psikolojin bozuk, psikolağa git, sen asosyalsin, hani hiç arkadaşın yok eve hiç arkadaşın gelmiyor, dışarıda da hiç arkadaşlarınla falan görüştüğünü görmedim falan diyor. Halbuki hiç asosyal bir insan değilim. Yaşadığımız çevrede kızımın oğlumun okulundan velilerle ayak üstü konuşuruz, sohbet ederiz yani onlar benim arkadaşım. Arkadaş illa eve gelen telefonda sürekli konuştuğun kişi değildir ki. Benimde kendime göre iletişim kurduğum sohbet ettiğim insanlar var. Samimi olduğum sadece ablam ve kuzenlerim var. 5 kız kuzenimle her beraber ayda 1 bir araya geliriz güzel vakit geçiririz. Ablamla da zaten arkadaş gibiyiz. Ama ben anlamadım neden böyle yapıyor. İnsan hiç karısına sen asosyalsin der mi. İnanın çok şey var artık soğudum eşimden gerçekten.
Hiç üzülüp canınızı sıkmayın. Bence şimdiki zamanda günlük stresle bile başa çıkmak için herkes psikolog desteği alabilir. Nasıl olsa eşiniz ödeyecek. Bırakın çocukları kendisine ve psikoloğa gidin. Oradan çıkın kuaföre, masaja gidin. Söylenirse de sen dedin dersiniz.Merhaba arkadaşlar.. Yardımınıza ihtiyacım var.. 7 yıllık evliyim ve evlenmeden önce güzel bir işim, arkadaşlarım vardı. Gerek iş de gerekse iş dışında görüşürüz güzel vakit geçirirdik. Ne zaman ki evlendim, hamile kaldım pandemi başladı, işten çıkmak zorunda kaldım bir şekilde. Zaten ailemden uzakta bir yere taşındık. Aynı şehirdeyiz ama aramızda 45-50 dakikalık bir mesafe var. Eşimin bu zamana kadar her türlü yanında oldum, destek oldum. Çok iyi kazanan biri değildi ama ben hep idare ettim maddi manevi zorluklara. Çok uzun hikaye ama özetle şöyle söyleyeyim. Eşimin şu an işleri iyiye gidiyor ama beni beğenmemeye başladı. Bana her seferinde senin psikolojin bozuk, psikolağa git, sen asosyalsin, hani hiç arkadaşın yok eve hiç arkadaşın gelmiyor, dışarıda da hiç arkadaşlarınla falan görüştüğünü görmedim falan diyor. Halbuki hiç asosyal bir insan değilim. Yaşadığımız çevrede kızımın oğlumun okulundan velilerle ayak üstü konuşuruz, sohbet ederiz yani onlar benim arkadaşım. Arkadaş illa eve gelen telefonda sürekli konuştuğun kişi değildir ki. Benimde kendime göre iletişim kurduğum sohbet ettiğim insanlar var. Samimi olduğum sadece ablam ve kuzenlerim var. 5 kız kuzenimle her beraber ayda 1 bir araya geliriz güzel vakit geçiririz. Ablamla da zaten arkadaş gibiyiz. Ama ben anlamadım neden böyle yapıyor. İnsan hiç karısına sen asosyalsin der mi. İnanın çok şey var artık soğudum eşimden gerçekten.