Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin terapi alması gerekiyor.Arkadaşlar yaklaşık bir yıllık evliyiz ve eşimle problemler büyük tartışmalar yaşıyorum hepsi çocukça şeyler ikimiz de farkındayız ama bi şekilde oluyor.Dün de yine aynı şekilde bir tartışma yaşadık ve beni sevmediğini ayrılmak istediğini söyledi.Ben de ağzıma geleni söyledim. Sonrasında benden özür diledi bir çok kez sinirlendiğinde istemediği şeyleri sırf beni üzmek için bile bile söylediğini söyledi bana. Kendi hatası olduğunu kabul ediyor düzelteceğine söz veriyor beni bırakmıyor ama en ufak tartışmada ne dediğini bilmiyor.Normalde çok ilgili anlayışlı bi eş çoğu kadının hayalindeki gibi bensiz bir plan yapmaz tüm boş vaktini bana ayırır hep yanımda destekçim ama sorun olan çocukça kavgalar ve onun ne dediğini bilmemesi ne yapmalıyım sizce ?
Ben de öyle düşünüyorum çünkü problem çıkaran kendisi sonrasında pişman olan yine kendisi.Eşinizin terapi alması gerekiyor.
Önemli olan kendisinin terapi almayı düşünüp düşünmediği bence? Evliliği sürdürmek için şart koşun belki ikna olurBen de öyle düşünüyorum çünkü problem çıkaran kendisi sonrasında pişman olan yine kendisi.
Çocukca şeylerden kavga etmeyi kendi adiniza birakmaniz gerekli. Mesela sorun çikarsa hadi konuşalim de. Ya da ortam sakinleşene kadar uzak durun birbirinizden ve saire. Ama siz de kavgaya eşlik ediyorsaniz o zaman eşimin boyle huyu var dememelisiniz. Belli ki ikinizde de ayni hatalar var. Ama siz eşimin boyle davranişlari var diyorsunuz. Ortak hata bir tarafli olmaz. Kendinizi egitin o da size bakip duzelicekdir.Arkadaşlar yaklaşık bir yıllık evliyiz ve eşimle problemler büyük tartışmalar yaşıyorum hepsi çocukça şeyler ikimiz de farkındayız ama bi şekilde oluyor.Dün de yine aynı şekilde bir tartışma yaşadık ve beni sevmediğini ayrılmak istediğini söyledi.Ben de ağzıma geleni söyledim. Sonrasında benden özür diledi bir çok kez sinirlendiğinde istemediği şeyleri sırf beni üzmek için bile bile söylediğini söyledi bana. Kendi hatası olduğunu kabul ediyor düzelteceğine söz veriyor beni bırakmıyor ama en ufak tartışmada ne dediğini bilmiyor.Normalde çok ilgili anlayışlı bi eş çoğu kadının hayalindeki gibi bensiz bir plan yapmaz tüm boş vaktini bana ayırır hep yanımda destekçim ama sorun olan çocukça kavgalar ve onun ne dediğini bilmemesi ne yapmalıyım sizce ?
Ben de öyle düşünüyorum çünkü problem çıkaran kendisi sonrasında pişman olan yine kendisi.
Hayır ben zaten konuşmak istiyorum çözmek istiyorum anında ama o konuşmuyor uzaklaşıyor benden bir şey soruyorum cevap vermiyor konuşmak istemiyorum diyorÇocukca şeylerden kavga etmeyi kendi adiniza birakmaniz gerekli. Mesela sorun çikarsa hadi konuşalim de. Ya da ortam sakinleşene kadar uzak durun birbirinizden ve saire. Ama siz de kavgaya eşlik ediyorsaniz o zaman eşimin boyle huyu var dememelisiniz. Belli ki ikinizde de ayni hatalar var. Ama siz eşimin boyle davranişlari var diyorsunuz. Ortak hata bir tarafli olmaz. Kendinizi egitin o da size bakip duzelicekdir.
Tartismalarinizin sebebini yazarsaniz daha net olur ve daha dogru fikirler
Tartismalarinizin sebebini yazarsaniz daha net olur ve daha dogru fikirler alirsiniz
Fazla anlayışlısiniz. Belki de eski nişanlısı ile seçtiği esyalardi. Satıp yenisini alabilirdiniz.Eşim benle evlenmeden önce biriyle nişanlıymış düğünlerine bir ay kala nişanı atmış ev eşyaları her şey alınmış benle tanıştığında bu eşyaları kullanır mısın sıfır eşyalar zaten dedi ben de önemli olan mutluluğumuz diyip kabul ettim sonrasında burdan taşındığımızda bunları zaten değiştiririz dedi ben de tamam dedim şimdi de bazıları kalır bazılarını değiştiriz falan dedi ben de dedim ben istemiyorum bunları o da dedi ki bana anlayış göstermiyorsun sürekli bu konuyu açıyorsun ben bu kadar anlayışlıyım bana bu dediği beni çok üzdü
Hayır ben zaten konuşmak istiyorum çözmek istiyorum anında ama o konuşmuyor uzaklaşıyor benden bir şey soruyorum cevap vermiyor konuşmak istemiyorum diyor
Oturun ciddi ciddi konuşun. Bir yıllık kavga da sevmiyorum güzel değilArkadaşlar yaklaşık bir yıllık evliyiz ve eşimle problemler büyük tartışmalar yaşıyorum hepsi çocukça şeyler ikimiz de farkındayız ama bi şekilde oluyor.Dün de yine aynı şekilde bir tartışma yaşadık ve beni sevmediğini ayrılmak istediğini söyledi.Ben de ağzıma geleni söyledim. Sonrasında benden özür diledi bir çok kez sinirlendiğinde istemediği şeyleri sırf beni üzmek için bile bile söylediğini söyledi bana. Kendi hatası olduğunu kabul ediyor düzelteceğine söz veriyor beni bırakmıyor ama en ufak tartışmada ne dediğini bilmiyor.Normalde çok ilgili anlayışlı bi eş çoğu kadının hayalindeki gibi bensiz bir plan yapmaz tüm boş vaktini bana ayırır hep yanımda destekçim ama sorun olan çocukça kavgalar ve onun ne dediğini bilmemesi ne yapmalıyım sizce ?
Bu ekonomik koşullarda, sağlam eşyaları atıp, yenileri alınmadığı için mi olay çıkarıyorsunuz.Eşim benle evlenmeden önce biriyle nişanlıymış düğünlerine bir ay kala nişanı atmış ev eşyaları her şey alınmış benle tanıştığında bu eşyaları kullanır mısın sıfır eşyalar zaten dedi ben de önemli olan mutluluğumuz diyip kabul ettim sonrasında burdan taşındığımızda bunları zaten değiştiririz dedi ben de tamam dedim şimdi de bazıları kalır bazılarını değiştiriz falan dedi ben de dedim ben istemiyorum bunları o da dedi ki bana anlayış göstermiyorsun sürekli bu konuyu açıyorsun ben bu kadar anlayışlıyım bana bu dediği beni çok üzdü
Cogu kadindan biri olarak soyluyorum. Hayalimdeki erkek bu degilArkadaşlar yaklaşık bir yıllık evliyiz ve eşimle problemler büyük tartışmalar yaşıyorum hepsi çocukça şeyler ikimiz de farkındayız ama bi şekilde oluyor.Dün de yine aynı şekilde bir tartışma yaşadık ve beni sevmediğini ayrılmak istediğini söyledi.Ben de ağzıma geleni söyledim. Sonrasında benden özür diledi bir çok kez sinirlendiğinde istemediği şeyleri sırf beni üzmek için bile bile söylediğini söyledi bana. Kendi hatası olduğunu kabul ediyor düzelteceğine söz veriyor beni bırakmıyor ama en ufak tartışmada ne dediğini bilmiyor.Normalde çok ilgili anlayışlı bi eş çoğu kadının hayalindeki gibi bensiz bir plan yapmaz tüm boş vaktini bana ayırır hep yanımda destekçim ama sorun olan çocukça kavgalar ve onun ne dediğini bilmemesi ne yapmalıyım sizce ?
Ben de bu karakterde biriyim söylediklerimi düşünmesem de karşımdaki üzülsün diye saçma sapan konuşurdum maalesef. Ama keskin sirkenin küpüne zarar olduğunu gördüm ve artık dilimi tutuyorum sevdiklerime karşı en azından çok çabalıyorum eşiniz de ancak hatasını anlayıp sizleri ne kadar yıprattığını görürse öfkesine hakim olabilir çünkü öfkeyle söylenen sözlerArkadaşlar yaklaşık bir yıllık evliyiz ve eşimle problemler büyük tartışmalar yaşıyorum hepsi çocukça şeyler ikimiz de farkındayız ama bi şekilde oluyor.Dün de yine aynı şekilde bir tartışma yaşadık ve beni sevmediğini ayrılmak istediğini söyledi.Ben de ağzıma geleni söyledim. Sonrasında benden özür diledi bir çok kez sinirlendiğinde istemediği şeyleri sırf beni üzmek için bile bile söylediğini söyledi bana. Kendi hatası olduğunu kabul ediyor düzelteceğine söz veriyor beni bırakmıyor ama en ufak tartışmada ne dediğini bilmiyor.Normalde çok ilgili anlayışlı bi eş çoğu kadının hayalindeki gibi bensiz bir plan yapmaz tüm boş vaktini bana ayırır hep yanımda destekçim ama sorun olan çocukça kavgalar ve onun ne dediğini bilmemesi ne yapmalıyım sizce ?