Esim bana bosanirim dedi

KayinAilesi karisan bundan sikayetci, karismayan ilgisizlikten. Bosverin ayol. Bence karışmasınlar hicbir seyinize ne guzel, esinizle cekirdek aile olun her seyi beraber kendiniz karar vererek yapin. Esinize de gereksiz yuklenmissiniz, ne demek seni sevmiyorlar mi vs? Ben sizi hatali buldum eşiniz cok hakli. Adami pisman ederseniz bosanirim der tabi.

insanlar dusunmeden konusuyor oda yanlis yaptugini farkinda.

Aaaaa ne güzel
Zaten biz de sayfalarca “eşiniz yanlış yapmış” demiştik.

Kendisi de farkındaysa çok iyi bu. Muhteşem. Çogzel.

Çok şanslısınız. Keşke bizim de bööle kocamız olsa.

Bence de sormakta hata etmişsiniz kendinizi asla haksız görmüyorsunuz. O yüzden biz ne yazsak anlamazsınız
hanfendi ayni sehirdeyiz evi yeni dosuyoruz ve buzdolabim serviis kac gun oldu gelmedi evde dolabta kullabilmiyor hersey bir yerde biiz yemege bile cagirmasi kadin ankaradam gelne ogluyla tatile gitti tamma yardim etmedi bari bir yemege cagiraaydi hep disardan aldik ettik. bu kadar mi bende hata var yoruldum artik ev tasimak bana zor geliyor oncekinde ailem gelmisti bu sefee esyalarda yok yeni ev doseniyor zorlaniyorum kac kez bayilacak gibi oldum kansizlikta var.

Ailesi ile sorun olduğunu anladınız ve acılı olduğu yerden lafı soktunuz. Küfür etmediniz ama küfürden beter maalesef. Ailesi ile arasına girmemenizi karışmamanızı tavsiye ederim. Zaten baştan uyarısını yapmış.

Kimse sizi yemeğe çağırmak zorunda değil. Kabullenin bunu. Hadi haklı olduğunuzu varsayalım gidip kocanıza ailen bunu bunu yapmadı demeniz saygısızlık. Yumuşak karnından vurmuşsunuz adamı. Ev taşımak zor mu geliyor veriyorsunuz parasını tutuyorsunuz bu iş için profesyonel birini kimseye minnet etmeden, sinirlenmeden, gerginlik çıkartmadan taşınıyor eviniz.

herkes yorulur zorlanır olur öyle şeyler. Ama kimseden bir şey beklememek gerek illa sizi yemeğe çağıracak diye bir şey yok. Yetişkin insansınız yorulsanız da dinlenir toparlanır kalkarsınız. Karşınızdaki kişi alınır mı diye düşünün ona göre konuşun. Kimseye olmasa da eşe karşı empati yapın. yanlışlıkla kırdıysanız da hatanızı fark edip özür dileyin zaten karşınızdaki kişi de hatası varsa kabullenir. Benim de ailem 5 kuruş yardım etmedi eşim bana senin ailen sana değer vermiyor mu deseydi üzüntüden kahrolurdum herhalde. hep destek oldu. eşler birbirine destek olmalı.

bari buzdolabi yokken yemege cagirsalardi sicakta hersey cuuryir biz yeni ev dosuyoruz yoruldum ama aliskim degilim yoruluyorum yemegide buzdolabi yok zor pluyor onada cagirmadi buyuk oglu ve geliniyle tatile gitto o ara.

bari yemege cagirsalardi yeni ev dosuyoruz ama yoruldum esyalarmizda yok henuz

bari yemege cagirsalardi yeni ev dosuyoruz ama yoruldum esyalarmizda yok henuz
Bak güzelim eşini seviyor ve mutlu olmak istiyorsan kimseden birsey bekleme. Adama da bıdı bıdı yapma. İlişkinizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Eve sipariş et mis gibi otur ye geç. Yiyeceğimiz iki lokma bisi için tad kaçırmaya değmez. Hiç bisi bulamadın ismarlicak, ekmeğin içine koy peynir domates geçistir. Benim eşim yabancı bende Red edilmiş bir evladım, neredeyse 20 yıldır evliyim daha bir günden bir güne ikimizde ailelerimiz hakkında yorum yapmadık. İleride aslında bunun ne büyük şans olduğunu da anlicaksin

Boşanma tehditi abartı ve gereksiz bir tepki olmuş. Ama ben sizi haksız buldum..Babası ile arasında sorun varmış, annesi de başka şehirde çocuk bakıyormuş. Sonuç itibariyle kimden neyin yardımını bekliyorsunuz?? Teyze ve dededen bahsetmeniz ise saçmalığın daniskası..Ben taşınsam bekar da olsa bundan teyzeme ne yaf.Sırf bekar die koca kadın hatta yaşlı "dede" size koşturmak zorunda mı? Eşinizin ailesinden biri olmadıkça kendinizi değersiz falan mı hissediyorsunuz ?? Üst üste söyleyerek adamı bunaltmışsınız.Eşinizle birbirinize yetemicekseniz evliliğin anlamı ne ki..İlla arkanızı toplucak birileri mi lazım.

inan yoruldum benim ev tasima gucum cabuk yoruluyorum ayni sehirdeyiz diye bende beklemtiye girdim ama tanidim ailesini benim icin tecrube oldu ben olsam bir gun bile olsun yardima giderdim herkes ayni degilmis yemegede cagirmasinlar ne diyim yeni ev dosemek zor is normal tasinma falan dgeil hersey kurulumlae yeni beyaz esyamiz yok servis yeni hersey tamamen oyle yorucu oldu her insan yardim edecek olgunluga sahip dgeilmis boylece oda benden birsey beklemez iyi tarafindan bakiyorum su an

annesi eve geldi ama yine yardimci olmadi canim yemege de cagirmadi. benden de birsey beklemez boylece bu anlamada iyi oldu boylesi daha rahat.

Tamam siz ailesi konusunda söylenmeye devam edin o zaman. Zaten size göre hep haklısınız ve farklı fikirlere kapalısınız. ✌
herkesin bakis aciis farkli ben cevremde boyle gormedim acayip sasirdim demekki her insan bir olmuyor her insan yardimci da olmuyor Allah saglil ve para versinde kimseye muhtac olmayacaksin bu zamand akimseden hayir yok

annesi eve geldi ama yine yardimci olmadi canim yemege de cagirmadi. benden de birsey beklemez boylece bu anlamada iyi oldu boylesi daha rahat.
Son cümlen kilit nokta.Karşılıklı beklentileri sıfırlayın,mesafeli ve saygılı bir ilişkiniz olsun.En güzeli..Ve eşine asla ailesinin dedikodusunu yapma,sen kötü olursun.Ortada büyük bir sorun olur,elbet paylaş.Ama gelmese ,yemek yapmasa ne olacak..Hizmetçi tutarsın,yemeğini dışardan ısmarlarsın. Ama kocana böyle konulardan dırdır edersen sonunda sen kötü olursun.Hakkında hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…