Esim bana bosanirim dedi

Sen sürekli aileden vurmuşsun adamı.Yapmıyorlarsa zorla mı yaptırsın yakalarına mı yapışsın yapın diye neden adamı üzüyorsun yüzüne vuruyorsun.Ailen sana değer vermiyor muuu?bıçak gibi saplanır insanın kalbine bu söz.Nasıl sinirlenmiştir kim bilir bu lafın üzerine.Böyle cümle mi kurulur.Böyle böyle çenenizle bıktırıyorsunuz adamları.Sonra adam ailesine daha çok yaklaşıyor.Bi de bu milletle karşılaştırma var ki sorma.Ayyyyyyy şu şu şugiiiiiilllllleeeeer yapıyor da seninkiler niye yapmıyor millet yapıyor da seninkiler ne işe yarıyor bla bla bla.Bayık.

Her mesajınız ayrı bir itici kusura bakmayın.Ev bulurken eşim buldu demişsin de kp mi bulcak sana eviKınayı zaten kız tarafı yapar.Kınayı sen yapmışsın düğünü de o yapmış.Ben bi anormallik göremedim.Senin kınanı niye ailen yapmadı o zaman?Neden sizin kullanacağınız eşyaları onlar alıyor?Hangi devirde yaşıyorsun.İçinden gelirse yapar gelmezse yapmaz.Madem öyle eşinin ailesi her şeyi yapsın istiyordun evlenmeden önce isteklerini söyleyecektin.Hala ileriyi düşünemiyorum diyorsun bunu dese dese kocan der.Takmışsın adamın ailesini kafaya.Daha yeni evlenmişsin bir bismillah de dağdan geldin bağdakini mi kötülüyorsun.He adam da haklısın karıcım ailem bana değer vermiyor haklısın karıcım bunlar benim neden ailem bunları reddedeyim karıcım mı diyecekti.Böyle giderse ben olsam ben de boşanırım derdim.

Siz söylemeseydiniz adam bilmiyordu dimi ailesinin yardımcı olmasını gereklilikleri. Adama zaten aile sırtını dönmüş amacınız nedir? Neyin hırsını alıyorsunuz.neyin havasını atıyorsunuz?
Gelincilik oynamak istiyor galba.Adamı hemen ailesine karşı doldurmaya heveslenmiş bakmış işlemiyor yedirememiş.

bari buzdolabi yokken yemege cagirsalardi sicakta hersey cuuryir biz yeni ev dosuyoruz yoruldum ama aliskim degilim yoruluyorum yemegide buzdolabi yok zor pluyor onada cagirmadi buyuk oglu ve geliniyle tatile gitto o ara.
Bu adam seni yakında boşar.Ben kadın halimle çekemedim.Bence en iyisi siz evi boşa taşımayın

annesi eve geldi ama yine yardimci olmadi canim yemege de cagirmadi. benden de birsey beklemez boylece bu anlamada iyi oldu boylesi daha rahat.
Ne yemek davetiymiş arkadaşım?
Aynı şehirdeysek bize buyrun,
kapansın bu 'yemeğe çağrılmadık' mevzusu.

Boşanırsan boşan deseydin sende

Ailesiyle olan durumu başına kakıp durmanız neden? Adam böyle olduğunuzu bilseydi o da evlenmezsi belki sizinle. Boşanırım lafına alınıyorsunuz ama kendi ailenizle övünüp onun ailesiyle olan durumunu başına kalkınca alınmamasını bekliyorsunuz. Haketmişsiniz bu ders olsun size. Bir daha eşinizi elinde olmayan durumlardan ötürü üzmeyin lütfen. Artık onun ailesi sizsiniz

dogru dedin bende sinirden dedim

dogru dedin bende sinirden dedim
Canım empati yap. Sende üzüldün bak o da üzülmüştür. Yıpratmayın birbirinizi bu tarz şeyler için. Kocandan özür dile söylediği laf için kırıldığını da söyle. Bu tarz şeylerin söylenmesi evliliği de yıpratır. Onun yaptığı da hiç hoş olmamış

Birkaç sefer neden yardımcı olmadıklarını neden soruyorsunuz? Amacınız ne? Neyi duymak istiyorsunuz? Soru direk huzur bozmaya yönelik. Olmamışlar işte. Durum bu. Defalarca ne diye soruyorsunuz

Birkaç mesajında düğün olayını vs ve o durumlarda eşine söylediklerini okudum da bir püffffff çektim. Ben bile burdan yoruldum. Eşiniz haklı negatifsiniz. Sürekli ailesinde bir kusur atıyorsunuz oysa ki hiç bir kusurları yok. Evlenmeyi bilen insanlar düğünün de evin de sorumluluğunu almak zorunda. Aile yardım isterse eder istemezse etmez. Öyle bir zorunlulukları yok! Benim aileme karşı eşim bu kadar negatif olsa ve beni onlara karşı sürekli doldurma hedefi olsa boşarım.

Çünkü haksızsınız. Daha da kötüsü bunu göremeyecek kadar bencilsiniz

bari buzdolabi yokken yemege cagirsalardi sicakta hersey cuuryir biz yeni ev dosuyoruz yoruldum ama aliskim degilim yoruluyorum yemegide buzdolabi yok zor pluyor onada cagirmadi buyuk oglu ve geliniyle tatile gitto o ara.
Adamlar koskoca kadını beslemek için tatilden mi vazgeçeceklerdi? Telefon et getirsinler. Ben de evlendim en ufak beklentim olmadı hakkım yok çünkü. Eşşek kadar yaşa gelmiş insanlar hala mıızmızlanacak mı yemek yemek diye. Veya her ne ise? Haksızsınız. Allahım nolur bana böyle bir gelin verme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…