- 27 Ekim 2011
- 2.496
- 31
- 158
Şuan moralim çok bozuk. Haksızım çünkü
Eşimle benim facem ortak aynı faceyi kullanıyoruz yani. Az önce bi arkadaşı eşimin bi fotosunu etiketlemiş bahçe gibi bi yerde. Bende neresi olduğunu bilemedim. Fatihinde böyle bi yere ne zaman neden gittiğinden haberim yok. yani herşeyi söyleriz birbirimize. Eşimde işte soramadım ona. Salak gibi o fotoda etiketli olan başka bi erkek arkadışı açıktı gittim ona sordum. Burası neresi dedim fln. Sonra fatih geldi onada sordum normal bi açıklama yaptı araba yıkama yeri dedi.
Sorun şu: O sorduğum kişi eşimi aramış Senin hanım böyle sordu bi sorun olmadı dimi demiş yani ben laf almaya çalışıyor gibi sormuştum biraz
Fatihte aradı şimdi beni Sen neden ona soruyosun bana sormadan ben sana açıklama yapmadan dedi avazı çıktğı kadar bağırdı güvenmiyomusun sen diye kapattı suratıma
Nasıl bi açıklama yapabilirm haklı yani ona sormadan gittm bi arkadaşına sordum neden yaptım bilmiyorum
Ki erkek arkadaşlarıyla konuşmamdan hoşlanmaz çoğu bekar. Offf çok moralim bozuk çok kızdı
yardım edin diyim ne söyleym 

Sorun şu: O sorduğum kişi eşimi aramış Senin hanım böyle sordu bi sorun olmadı dimi demiş yani ben laf almaya çalışıyor gibi sormuştum biraz