Eşim bana çok kızdıı :( ne yapmalıyım :(

Ben şöyle yaptım :) Annemlerdeym ben. Orda bişey belli etmedk tabi. EVe giderken de çıt çıkmadı. Sonra eve gttik ne o konuşuyo ne ben :( bu gitti banyoya girdi ki biz hiç tek başımıza banyoya girmeyiz banyoya tuvalete her yere beraber :) bende gttm yattım küstm yani :)) sonra ağlıyo numarası yaptım geldi baktı başladı konuşmaya kızdı kızdı kızdı ağzımı bile açmadm sonra yumuşadı öptük sarıldık barıştık :) Sonra dedm ki beni çok üzdün özür dile. O da özür diledi :))))))))))))

ben ne dedımsana sekerım:D ozur bıle dıletırsın demedım mı helal sana :D:))

ooww süper ağlama numarası herzaman tutar herşeye ağlayıp adamı bıktırmadıktan sonra :):) bende kaçışım olmadığı zamanlarda hemen ağlarım hiç zorlanmam bu konuda suçluda olsam birebirdir :):) ama napimmmm aşkımmmm senii çok seviyorumyaaa iştee ondann kıskanıyorummmm hep o yuzdenn problemm çıkarıyorummmmm napimmmm ama sende benii çok üzüyosun hadi öpte affedeyim derimm :):):):) oy kurban olurum senin bir damla yaşına der sarılır :):):) hiç şaşmaz bu ağlama durumu :16:

:) aynen benim taktikte öyle baktım olcak gibi değil hemen ağlıyorum :) bi keresinde çok zorladım ağlayamadım da gittm gözüme sabun sürdüm :) çok fena yanmıştım ama gözlerim kıpkırımızı olunca çok ağladğımı düşünmüştü çk üzülmüştü kocişim :)

ayy kızlar korkulur sizden hee :)) ben beceremiyorum ya eşimin yanında ağlamayı gizli gizli ağlıyorum, gözlerim kızarmışsa da nezleyim diyorum. özendim şimdi size:))

ayy kızlar korkulur sizden hee :)) ben beceremiyorum ya eşimin yanında ağlamayı gizli gizli ağlıyorum, gözlerim kızarmışsa da nezleyim diyorum. özendim şimdi size:))

Ama öyle olmazki :) ağladğını belli et biraz :)

aç kocaman kocaman gözlerini.

nassı???? börtletsin mi gözlerini...:53:

Yok gı öyle değil. Vurulmuş davşan kimin baksın, hüzünlü hüzünlü. Başı eğik ama gözler hüzünlü ve kocaman. Kısık olursa gözleri hüznü pek belli edemez ondan dedim,

:) aynen benim taktikte öyle baktım olcak gibi değil hemen ağlıyorum :) bi keresinde çok zorladım ağlayamadım da gittm gözüme sabun sürdüm :) çok fena yanmıştım ama gözlerim kıpkırımızı olunca çok ağladğımı düşünmüştü çk üzülmüştü kocişim :)

=)) ay süpersin.

Şuan moralim çok bozuk. Haksızım çünkü :( Eşimle benim facem ortak aynı faceyi kullanıyoruz yani. Az önce bi arkadaşı eşimin bi fotosunu etiketlemiş bahçe gibi bi yerde. Bende neresi olduğunu bilemedim. Fatihinde böyle bi yere ne zaman neden gittiğinden haberim yok. yani herşeyi söyleriz birbirimize. Eşimde işte soramadım ona. Salak gibi o fotoda etiketli olan başka bi erkek arkadışı açıktı gittim ona sordum. Burası neresi dedim fln. Sonra fatih geldi onada sordum normal bi açıklama yaptı araba yıkama yeri dedi.
Sorun şu: O sorduğum kişi eşimi aramış Senin hanım böyle sordu bi sorun olmadı dimi demiş yani ben laf almaya çalışıyor gibi sormuştum biraz :( Fatihte aradı şimdi beni Sen neden ona soruyosun bana sormadan ben sana açıklama yapmadan dedi avazı çıktğı kadar bağırdı güvenmiyomusun sen diye kapattı suratıma :( Nasıl bi açıklama yapabilirm haklı yani ona sormadan gittm bi arkadaşına sordum neden yaptım bilmiyorum :( Ki erkek arkadaşlarıyla konuşmamdan hoşlanmaz çoğu bekar. Offf çok moralim bozuk çok kızdı :( yardım edin diyim ne söyleym :(

Bence artık hiçbir konuda eşinizin bekar arkadaşlarıyla muhabbete girmeyin.Çünkü eşinizin hoşuna gitmemiş seviyoor sizi ve kıskanıyor çok belli :) Bu ilk ve sondu diyip özür dilerseniz akşama da en sevdiği yemekleri yaparsanız sorun hallolur gibime geliyor.

ay inanmıyorum valla yaptığın biraz yanlış olmuş ama adama özür bile diletmişşsin vallahi bravo :9::9:

Ben şöyle yaptım :) Annemlerdeym ben. Orda bişey belli etmedk tabi. EVe giderken de çıt çıkmadı. Sonra eve gttik ne o konuşuyo ne ben :( bu gitti banyoya girdi ki biz hiç tek başımıza banyoya girmeyiz banyoya tuvalete her yere beraber :) bende gttm yattım küstm yani :)) sonra ağlıyo numarası yaptım geldi baktı başladı konuşmaya kızdı kızdı kızdı ağzımı bile açmadm sonra yumuşadı öptük sarıldık barıştık :) Sonra dedm ki beni çok üzdün özür dile. O da özür diledi :))))))))))))

Ya sen bana çok benziyorsun bi konunu daha okudum eşinle diyalogların bağın, bu kavga meselesi herşey aynı sanki kendimi okuyorum:29:

Back
X