Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar moralim su an 0....iki kucuk oglum var onlarada bakasim gelmiyor....esim bana danismadan isler yapiyor....varsa yoksa annesi telefonda dahi yetiyor....
annesi telefonda oglum hakkimi helal etmem beni ordan hacca yzdir gidiyim dedi...esimde bana giciklik söyle diyor....anaaaaaam anaaaaaaaaam anacigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seni sirtimda götur getiririm ne demek tabii yazdiririm...simdi burda ben essekmiyim burda ben yokmuyum biktim yaa biktim....bu kadin bizi cok ayirmaya kalkti....buraya gelirse bizi direk ayirir hic suphem yok...esim annesi agzima e.... gik demez....susturmaz anne sus demez...sen neden bunu yapiyorsun dedim senin de cocuklarin var goruruz diyor tek parasini pulunu ver gelmesin diyorum...burda akrabalari var fesat akrabalari....birsey olur aramiz acilir diyorum...anneside onlari tutar birsey olsa....yok bizi tutar diyor...valla psikolojim bozuldu biktim...ilk gunden basladi annesi oglumun parasini simdiyece yedim yiyorum yiyecegim sen kimsin dunkusun kimsin bana bagirdi yuzume tukurdu fesatligindan beni oldum bittim kiskanir kocam yok kocasiz buyuttum kocam yok kocasiz buyuttum baska lafi yoktur...benim kucuk oglumda huysuzdur o durmadikca ben zorlaniyorum zaten laf sokar surekli bu nasil oglan annelikten haberin yok ben böyle cocuk gormedimben burda ne yapayim beni ikisi birden timarhanelik eder
ne olur diyorum yapma böyle direk turkiyeden giderse canimi yiyin diyorum ne olur buraya gelmesin beni evine 1 ay sigdirmadi kocamin parasini yemisler kocamin aldigi teyipi odamdan goturdu bir teyipti baska birseyim yoktu odamda
istemiyorum ne olur psikolojim bozuldu ne yapacagim ben simdi hic iyi degilim yaa nasil basedeyim yaa 4 yil tedavi gordum kurtuldum durumumu biliyorlar neden ustume geliyorlar....öluyummu intiharmi ediyim....zaten depresyoa girdigimde kaynanam basima kalkmisti nasil karisin diye yaramadi bize diye hepsi birden tazelendi sagolsunlar aha simdi gelsin baksinlar cocuklara ben ölur kurtulurumda annem yasli duydugunda ne yapar...
canım dul kadın mış ya kaynanan kolay kolay vazgeçemez oğlundan aynı benim babaannem gibi
ben bekarım annem der hep bi daha dünyaya gelirsem dul kadın oğluna varmayacam diye![]()
hatta kızlarımıda Allah dul kadın oğluna kader etmesin der
valla zor canım Allah yardımcın olsun sende kendi aileni anneni al evine o zaman özledim de filan ne biliyim göze göz dişe diş savaş kaynanan duygu sömürü filan da yapar şimdi eşine![]()
canım benim allah yardımcın olsun..kocanınında gözünü açsın..bu ne ya ..farkında değilmi evliliğinin gidişatının...peki tek çocuk mu eşiniz..başka yokmu
valla cok iyi analiz etmissiniz beni...bugun inadima annesini yine aradi....ailemi aradim ne yapiyorsaniz yapin son raddedeyim birsey yaparsam sizde sorumlusunuz dedim...intihar edecem dedim o raddeye vardim....psikolojim ogunden beri alt ust oldu...bilinmezlikler icinde yasiyorum salliyor beni kendimi cok degersiz hissedyorum....bunalima girdim hicbirsey yapamiyorum ikigundur...ablamla konustum agla agla carpintidan ölecegim...ilac ictim bir acayip oldum...almanyada ablam var oraya gidecem bir hafta....ailirim ins....bu bana moral oldu...ablam kizdi kendine gel millet hayatini yasiyor dahada guclu ol sende nu yok sayarak yasa dei....bosanacagim dedim...neyse birazda ben hayatimi yasayim bakalim ablami gorurum acilirim surda hickimsem yok....evine gidecegim hickimsem yok....inanin cinnet 1 sadiselik korkularimi anlattim aileme...yarari oldu rahatlamaya basladim esim kendi kendini kemiriyor icten ice gidecegim almanyaya yeter....birazda bana para HARCASIN hanimefendi olmak bunlara yaramadi....kocam ess...k olursa bende artik böyleyim sevinmesinler inatlarina mutluyum onlar g..b...rsin...hacca gondermesi sorun degil
ama hacca gitmeye niyetli bir insan
tehtitle kabul ettirmesi dogru degilki
"hakkimi helal etmem"diyerek
zaten zekiyim bunu dert etmekten cok
kendisine neden sorulmuyor
kendisinede sorulmasi gerek
ve daha cok dert ettigi kisim ise
kaynanasinin yanina gelecek olmasi
turkiyeden gitsin istiyor
cekmese bunu istemez tabii..
valla oyle kocada nasil cekilir bilmiyorum ama
cok saygisiz kaba bir insanmis
bilmiyorum dua edin birazda ordakine catsin banada yazik gurbetten gidipte agzimdan burnumdan getiriyorlar ilemide kovdu bu kadin evden ...YAA arkadaslar yanlis oldu benim mesajimida alinti yapti iki noktadan sonra benim yazim basliyor özurdilerim yanlis oldu ...Canim benim yaa güzel düsünsene
oglundan baska kimi var kadinin
oglundan istemiycekte kimden istiycek
kadin hacca gitmek istemis oglununda durumu
iyiyse göndersin sende sevap alirsin
Seninde iki tane oglun var yarin öbürgün
onlarda büyüyünce seninde mutlaka onlardan istemlerin olucak
yok olmaz deme sakin
bilemezsin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Canim sen bilmiyorsun anlatiyim...kaynanamin derdi hac falan degil bunu adim gibi biliyorum....bazi seylerden emin oluyum yazacagim size nedenlerini....ben evlenirken annem demiski zekiyim cok guzel kuran okuyor demis...kuran okusa neme yarar demishaccina inandinmi....eve yeni gelin getirdi herkes benmiyim kadin basedemiyor evdeki cetin cikti o ben degilim...kacacak yer ariyor eltilerimi bana över dururdu aha baksinlar simdi hemi paramizi yedi hemi saymadi....kayinlarima is yeri acti...benim kocam burda calismis onlar yemis...1 ay sigdirmadi eve beni...nerdeyse o...dedi bana....senin elinin degdigi seyden birsey yenmez dedi...yikadigim kaplari bir bir lavaboya doldurdu hiii hiiii hiii diye diyee bir daha yikadi....ben namazli bir bayanim bunu bana yapti Allah bir cikartti sormayin....gecen ruyamda diyorkiettigimi cekiyom ettigimi cekiyom diyor....bunlar bana yansitmiyor birsey acik vermiyorlar....simdi ögretmen eltimin yanina atti kendini....ama birsey var bana soylemiyorlar....oglunu bayagi doldurmus dun esim agladi anasi agit agladi yine kandirdi....bu kadina acidikca tepeme bindi bizi kullandi...ögretmen eltim cok rahat...kocasi laf söyletmez...anne sus xxx kiziyor der...bu susar bildigin ö....yaa benide savun ben bu evde neyim bunlarin hacci falan yalan...var bir vizildaklari cok ayirmaya kalkti bizi oglumun tukurugu kiz alirim parasi var pulu var diyordu....kesinlikle bosandirmadan gitmez...beni sinire getirmisti izinde cocuklari biraktim anneme gidecegim dedim...kaynim uzerimden rant yapiyor bak annem bizi birakmadi....bana neler dedi izinde utanmadan bunlari istiyor yaa....benim kocam bu kafada olursa beni kaybetmeye mahkum...simdi istanbula gidipte bizi neden rahatsiz ediyor...o eltime konusamiyor...orda ici icini yiyor...eltimide bana öve öve bitiremez ama gordum....aksam geliyor kahvaltiyada kaynim kalkti...bana dediki eger kocam para gondersin kaynanama onu bosarim....bende anneme gondermek zorundayim diye...ben ne yapiyim Allah sorsun Allah sorsun ....
Sorun yapma bunlari da cocuklarin da etkilenmesin
huzurunu bozma
esinden karar alirken beraber almanizi iste
bu konuda kavga yapmadan israr et![]()