- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
9 yıldır size acımayan adam şimdi neden acısın?Zalimce bir Düşünce değilmi ?
Geç de olsa doğru bir karar vermişsiniz.
Geri dönmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 yıldır size acımayan adam şimdi neden acısın?Zalimce bir Düşünce değilmi ?
Acısın istemiyorum ki.. Sadece Gerçekleri Görsün istiyorum o KADAR... En Kötü günlerinde sadece ben vardım yanında ben destek oldum çabaladım çırpındımm Kimsenin umrunda değil9 yıldır size acımayan adam şimdi neden acısın?
Geç de olsa doğru bir karar vermişsiniz.
Geri dönmeyin.
Neden bu tehditler var diye amaaaan her zamanki tehditleri deyip işi sakıza döndürmüşsün?Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben![]()
Hayır demeyi bilmediğim için olduNeden bu tehditler var diye amaaaan her zamanki tehditleri deyip işi sakıza döndürmüşsün?
Erkeği bu tarz şeylere alıştırmayla en çok kötülüğü yapıyorsunuz kendinize.
Eşinizin umrunda değilsiniz ki peşinize düşsün.Acısın istemiyorum ki.. Sadece Gerçekleri Görsün istiyorum o KADAR... En Kötü günlerinde sadece ben vardım yanında ben destek oldum çabaladım çırpındımm Kimsenin umrunda değil![]()
Hayvan sever kitap okur sadece tarih :) edebiyat sevmez yanlış düşünüyorsunHayatımdaki kişide en büyük kriterlerim sanat ve edebiyattan anlaması ve hayvanları sevmesi. Bu 3 ü olmayan insanlardan hayır geldiğini daha görmedim. Kitap okumayan film izlemeyen bir sokak köpeğinin başını okşamayan adamlardan romantizm bekliyorsunuz. Malzeme bu adam napsın.
Demek istediğimi anladınız aslında. Adamda vicdan ve duygusallık kavramı yok. Kitap okumaktan kastım üniversite bitirmek falan değil yani. Hayatına bazı kavramları oturtmuş olmak. Maddiyatla değer vermeyi bir gÖren bir adamin kultur seviyesi benim için aşağıdadır yani kusura bakmayın :)Hayvan sever kitap okur sadece tarih :) edebiyat sevmez yanlış düşünüyorsun
Haklısın...Demek istediğimi anladınız aslında. Adamda vicdan ve duygusallık kavramı yok. Kitap okumaktan kastım üniversite bitirmek falan değil yani. Hayatına bazı kavramları oturtmuş olmak. Maddiyatla değer vermeyi bir gÖren bir adamin kultur seviyesi benim için aşağıdadır yani kusura bakmayın :)
İnşallah unuturum seviyormuyum sevmiyor muyum kafam karışık tek bir bildiğim var oda alışkanlık atlatırım inşallahO kadar çok poposunu kaldırmışsın ki artık değerini asla anlamaz. Değer görmediğin yerde hayatını mafetme. Unutursun o öküzü
Ah ne diyim. Biz kadınlar da bile bile lades diyoruz. Adamın ne olduğu başından bellidir zaten. Bu kk da öğrendiğim çok önemli birşey var. Erkekler için fazla fedakarlık asla yapmamak lazım.Haklısın...
Ahhh ahhhh ne deyim bilemedim ben artık tiksiniyorum erkeklerdenKonuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben![]()
Salak mışım...Ah ne diyim. Biz kadınlar da bile bile lades diyoruz. Adamın ne olduğu başından bellidir zaten. Bu kk da öğrendiğim çok önemli birşey var. Erkekler için fazla fedakarlık asla yapmamak lazım.
Bende Bir daha Asla Erkek mi Aşk mı Sevgimi evlilikmi Aslaaaaaaaa.... İlk Sevgilim di 3 ayda evlendik gördüm ebemin kiniAhhh ahhhh ne deyim bilemedim ben artık tiksiniyorum erkeklerden
Al bendende okdrBende Bir daha Asla Erkek mi Aşk mı Sevgimi evlilikmi Aslaaaaaaaa.... İlk Sevgilim di 3 ayda evlendik gördüm ebemin kini
iyi vurdun yüzüme yüzüme... Kendime Söz verdim Aramayacağımm...Defolsun gitsin pisliko sizi zaten aramayacak garanti de.
sonunda siz arayacakmışsınız gibi geliyor
alışmış kudurmuştan beterdir diyorlar ya ne de doğru
neye alıştığınızı da anlamadım, kötü muameleye mi, 0 sevgiye mi, maneviyattan değil maddiyattan anlayan ama maddi olarak da hiçbir şey beceremeyen sefil adama mı alıştınız?
Hepimiz görüyoruz bu erkeklerin sayesindeBende Bir daha Asla Erkek mi Aşk mı Sevgimi evlilikmi Aslaaaaaaaa.... İlk Sevgilim di 3 ayda evlendik gördüm ebemin kini
Boşayacam en kısa zamanda defolsun pislikkkkkHepimiz görüyoruz bu erkeklerin sayesindeBu evliliğe devam edecekseniz de beklentiniz olmasın. Yontulmamış odundan Romeo çıkmaz çünkü.