Eşim bana Değer versin istedim..

şöyle yaparsan boşarım, böyle davranırsan boşarım diyen erkeklerin arkasından hala ne yapacağım diye düşünmeyin allah aşkına.. "boşanma" kelimesini her canı istediğinde yalama gibi söyleyip duran karı ağızlı erkekler için de hayatlarınızı karartmayın. boşanılabilir ama bu sürekli dile gelmez/getirilmez.. çekmeyin daha fazla kalan hayatınızı huzurla geçirin artık..
Karı ağızlı ne demek. Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Büyük konuşmak istemiyorum ama her ne sebeple olsun beni boşamakla tehdit eden herifin ertesi gün celp kağıdını kendim tutustururum eline.
Boşanmanın şakası, dalgası olmaz.
Eğer siz de evi terk ettiyseniz geri adım atmayacaksınız.

Büyük konuşmak istemiyorum ama her ne sebeple olsun beni boşamakla tehdit eden herifin ertesi gün celp kağıdını kendim tutustururum eline.
Boşanmanın şakası, dalgası olmaz.
Eğer siz de evi terk ettiyseniz geri adım atmayacaksınız.
Geri adım Asla atmam. sevmemiş Kullanmış

Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben :KK43:
O kadar zorluğa göğüs germişsin kalkmış seni aramıyor sormuyor kendine gel lütfen bunu dışardan söylemek kolay diyebilirsin fakat yazık yani sen çile çekmek birde üstüne değer verilmesin dışlanasın diyemi evlendin boşa gitsin bu odunu

O kadar zorluğa göğüs germişsin kalkmış seni aramıyor sormuyor kendine gel lütfen bunu dışardan söylemek kolay diyebilirsin fakat yazık yani sen çile çekmek birde üstüne değer verilmesin dışlanasın diyemi evlendin boşa gitsin bu odunu
Bana maddi zarar da verdi 70 bin TL şuan üzerime borc var

Bana maddi zarar da verdi 70 bin TL şuan üzerime borc var
Ay inanamıyorum nasıl böyle bir borç altına girebildiniz sizi resmen kullanmış nasıl buna göz yumdunuz şu an şoktayım kendi borcunu ödesin bu nedir benim bildiğim adam evi yuvası eşi için bir şeyler yapar siz hem çiftçilik yapmış kayınvalide bi de üstüne 70 bin tl borç akıl alır gibi değil pes

Dükkan actık battı benim üzerimden cekildi kredi :(

Kendini heba etmişsin. Herşeyine yetişmeye çalışmışsın. Bu devirde seven değil, s..ken kazanıyor. Argo oldu ama öyle.

Senin gibi kadınlar yaranamıyor kocalarına, ne kadınlar var kocalarına köpek çekiyor ama bir bakıyorsun baş tacı ediliyor, kocaları tarafından.

Öyle ama gerçek bu maalesef.

Kendini heba etmişsin. Herşeyine yetişmeye çalışmışsın. Bu devirde seven değil, s..ken kazanıyor. Argo oldu ama öyle.

Senin gibi kadınlar yaranamıyor kocalarına, ne kadınlar var kocalarına köpek çekiyor ama bir bakıyorsun baş tacı ediliyor, kocaları tarafından.

Haklısın...

Evli bir kadinin yapacagi en buyuk hata esinin memleketine yerlesmek. Anasinin babasinin yanina yerlesen adamlara ne oluyor anlamiyorum. Kit beyinliler. Madem gittiniz bekleyin bakalim ne cikacak beyefendi hazretlerinden. Deger veriyorsa zaten sizi kaybetmemek icin bir adim atar vermiyorsada cehenneme kadar yolu var deyip onunuze bakin. Sevginin degerin kiymetini bilmeyen adamlar icin omur curutmeye degmez.

Evli bir kadinin yapacagi en buyuk hata esinin memleketine yerlesmek. Anasinin babasinin yanina yerlesen adamlara ne oluyor anlamiyorum. Kit beyinliler. Madem gittiniz bekleyin bakalim ne cikacak beyefendi hazretlerinden. Deger veriyorsa zaten sizi kaybetmemek icin bir adim atar vermiyorsada cehenneme kadar yolu var deyip onunuze bakin. Sevginin degerin kiymetini bilmeyen adamlar icin omur curutmeye degmez.
Bugün 4. gün oldu aramadı

O kadar dogruki soyledikleriniz. Bizim bir tanidik var adamin karisi herkesin yaninda kucuk dusuruyor hakaret ediyor maddi anlamada kullanmaya calisiyor adam ise yaranmak icin elinden geleni yapiyor. Cok buyuk ders cikardim kendime. Yillarca hak ettiginden fazla deger verdim esime deger verdikce fedakarlik yaptikca degerden dustum. Konu sahibininkide ayni hesap. Bu saatten sonra boyleleri kiymette bilmez artik cunku bir taraflari kalkmis artik. Kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar. Biz kadinlarin basina ne geliyorsa duygusalliktan geliyor.

Bugün 4. gün oldu aramadı
Sizde aramayin. Bu saatten sonra ararsaniz tukurdugunuzu yalamis olursunuz. Daha beter simarir cibiliyetsiz. Agirliginizi koyun. Net bir durus sergileyinki zaafinizdan faydalanmaya cesaret etmesin. Boyle bir adam hayatinizda olsa ne olur olmasa ne olur. Olmamasi daha iyi.

O kadar dogruki soyledikleriniz. Bizim bir tanidik var adamin karisi herkesin yaninda kucuk dusuruyor hakaret ediyor maddi anlamada kullanmaya calisiyor adam ise yaranmak icin elinden geleni yapiyor. Cok buyuk ders cikardim kendime. Yillarca hak ettiginden fazla deger verdim esime deger verdikce fedakarlik yaptikca degerden dustum. Konu sahibininkide ayni hesap. Bu saatten sonra boyleleri kiymette bilmez artik cunku bir taraflari kalkmis artik. Kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar. Biz kadinlarin basina ne geliyorsa duygusalliktan geliyor.
Allahın Adaletine sığındım. sevmek çok kötü birsey :(

Allahın Adaletine sığındım. sevmek çok kötü birsey :(
Sevgiyi hak etmeyene sevgi verilmez. Size yazik. Niyetim yangina korukle gitmek degil yanlis anlamayin. Bende doluyum bu konuda. Cok mutsuzum bende esimden yana cok doluyum. Sevgisine guvendigim icin ulke degistirdim sonra rahat etsin diye memleketine yerlestim bende ama hayatimin hatasini yaptim. Bambaska bir insan oldu. Cok pismanim onunla evlendigime.

Back
X