Nuhtufan Hiç öpmiyim canım Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2017 417 801 103 42 18 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybush #121 Şu seven insan şunu yapmaz bunu yapmaz laflarına ayrı ayarım. Seven adam da kadın da her türlü b.ku yer. Sevmekte karekter meselesidir çünkü. Kocanızda sizin için seven kadın bırakıp gitmezdi beni ben gibi kabul ederdi derse ne diyelim.
Şu seven insan şunu yapmaz bunu yapmaz laflarına ayrı ayarım. Seven adam da kadın da her türlü b.ku yer. Sevmekte karekter meselesidir çünkü. Kocanızda sizin için seven kadın bırakıp gitmezdi beni ben gibi kabul ederdi derse ne diyelim.
benneyanginlargordum İyi bir insanım ama, herkese değil. Kayıtlı Üye 25 Ekim 2015 19.368 99.157 598 41 18 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Aybush #122 Aybush .!.: 1 lira bile harcamak istemiyorum onun icin Genişletmek için tıkla... ozaman sorgulama neden nicin diye hayatina bak
Aybush .!.: 1 lira bile harcamak istemiyorum onun icin Genişletmek için tıkla... ozaman sorgulama neden nicin diye hayatina bak