Eşim bana Değer versin istedim..

Senin adına çok üzüldüm 70bin borcu duyunca eşinin ayrılmak istemesini anladım borçla uğraşmak istemiyor ve kaçarak evlendiğin için ailene destek çıkmayacağını düşünüp üzerine gelmiş allah yardımcın olsun son durum nedir

Maalesef yine kadını aşağılayan bir sıfattır muhtemelen. Daha kadınlarınız kendine değer vermezse erkekler neden versin acaba?
Özellikle tekrar tekrar sordum anlamını. Elbette okuyunca anlami anlaşılıyor. Fakat insan yanlış bir şeyi tekrar etmemeli. Karşısındaki insanin sorusundan imasını anlamalı. Ama maalesef ben yanıldım.

Karı ağızlı lafını daha önce bir kadından duymamıştım. Burdaki üyeler sayesinde onu da duydum.

senin yaşadıklarının çok benzeri bir hayat yaşıyorum şuan bir çocuğum var ve hamileyim. çocugun yokmuş bu büyük bi avantaj senin için. bence sakın gittiğin yoldan dönme.tekrardan kendine güzel bir hayat kurabilirsin.ama çocugun olursa ilerde hep o insanlarla bir bağın olacak.

Madem nişan oldu niye kactiniz. Masraf olmasın diye mi. Burdan tekrar etmis olalım genç kızlara SAKIN KAÇMAYIN kaçanların sonu hep aynı. Yağmurdan kaçarken doluya tutuyluyorsunuz.
Sana boşan diyememem çünkü 70 bin borç var. Günümüz şartlarında asgari ücretle kolayca ödenecek bir para değil. Ama şu borcu hal ettikten sonra tekmeyi basabilirsin. De adam ödicek mi orası da meçhul. Alalh yardımcın olsun

boşanıyorum kesin ve net karar.. kuzenim avukat protokol hazırlayacak. üzüldüğüm tek konu mahkeme eylül ayında olurmuş...

Blöff değil kızgınlık öfke isyan.. ilk defa bu kadar baş kaldırdım ben sevgi den hep kavgalarda ben alttan aldım trip yaptı ben yanaştım gittim ben sevdim hep bana afferim heh şöyle dedi
arkasinda dur hareketinin illa ki arara sorar senden bekliyor o da sakin adim atma o atacak atmazsa gel yuzume tükür

Arkadaşlar anladığım kadarıyla kaçarak evlenen kadınlarımıza karşı tarafın aileleri "kendi ailesini bırakandan hâyır gelmez" gözüyle bakabiliyor.
Buralarda okuduğumuz yaşamlar bizlerin perspektifini geliştirsin.
Genç hanımlar özellikle siz dikkat ediniz.
Ailenizi karşınıza alarak çıktığınız yolların taşı, zannettiğinizden çok daha büyük. Ve manzarası iç açıcı değil.
Aşk, ailenize duyacağınız vefanın ve minnetin ismi olsun. Çiçeği toprağından koparan hastalıklı duygunun etiketi değil.

“Karı ağızlı” da ne demek öyle allah alla!! erkeğin bas bayağı eşekliği neden işin içine cinsiyet sokarak “karı” diyerek küçültüyorsunuz?!!

Üzerimde 70 bin borç olsa ilgi aklıma gelen son şey olurdu, bu borçla ilgili bir düşünceniz var mı?

ALLAH askina niye bu heriflere is acmak icin kendi uzerinize kredi cekersiniz,birakinda o cok sevgili aileleri ceksin.

Üzerimde 70 bin borç olsa ilgi aklıma gelen son şey olurdu, bu borçla ilgili bir düşünceniz var mı?
O Çalışmıyor ki Çalışan benim :) Fasulye biber kabak toplayan benim o kahvede çay içer :) Akşamları kıraathane peşinde koşar

O Çalışmıyor ki Çalışan benim :) Fasulye biber kabak toplayan benim o kahvede çay içer :) Akşamları kıraathane peşinde koşar

Bu ciddi bir borç, kendinizi garantiye alın, kocanız çalışmıyorsa nasıl ödeyecek. En azından ailesinden senet sepet bir şeyler alın ya da borcu onların üzerine geçirin, yani kredi çekip sizin borcunuzu kapatsınlar sonra kendi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar. Bu borç üzerinize kalırsa yeni bir hayat kurma şansınız çok zora girer

Ben de bu böyle olursa boşanırım şöyle olursa ayrılırım diyen eşleri sevgilileri anlamıyorum. Defol git o zaman. Bulunmaz hint kumaşı mısın a öküz

protokolde senet yapılıcak zaten. Blöf yapıyor bana boşanamaz zannedip üzerime üzerime korku saldı sürekli korku cesarete dönüştü.. bana hızlandıralım boşanma işini dedi bende tamam dedim eşyalarını göndereyim dedi tamam dedim ses seda yok.. bıktım biran önce bekarlığa alışmak istiyorum ne lanet birseymiş bu evlilik kurumu. Ağlıyorum olmuyor gülüyorum olmuyor offf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…