- 22 Ağustos 2014
- 3.855
- 2.413
- 408
Maalesef yine kadını aşağılayan bir sıfattır muhtemelen. Daha kadınlarınız kendine değer vermezse erkekler neden versin acaba?Karı ağızlı ne demek. Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Özellikle tekrar tekrar sordum anlamını. Elbette okuyunca anlami anlaşılıyor. Fakat insan yanlış bir şeyi tekrar etmemeli. Karşısındaki insanin sorusundan imasını anlamalı. Ama maalesef ben yanıldım.Maalesef yine kadını aşağılayan bir sıfattır muhtemelen. Daha kadınlarınız kendine değer vermezse erkekler neden versin acaba?
Ödeyecekmiş telefon açtı konuştuk.. 2 gün sonra protokol yapacağız :) öderim dedi bakalım protokol önüne gidince ne yapacak70.000 TL borç var üzerinize. Adam hala değer vermiyor. Ne zor. Boşanırsanız borç ne olacak ? Öder mi?
arkasinda dur hareketinin illa ki arara sorar senden bekliyor o da sakin adim atma o atacak atmazsa gel yuzume tükürBlöff değil kızgınlık öfke isyan.. ilk defa bu kadar baş kaldırdım ben sevgi den hep kavgalarda ben alttan aldım trip yaptı ben yanaştım gittim ben sevdim hep bana afferim heh şöyle dedi
Hadi inşallah. Hayırlısı olsun.Ödeyecekmiş telefon açtı konuştuk.. 2 gün sonra protokol yapacağız :) öderim dedi bakalım protokol önüne gidince ne yapacak
Sürekli gelişmelerden haber vericem...arkasinda dur hareketinin illa ki arara sorar senden bekliyor o da sakin adim atma o atacak atmazsa gel yuzume tükür
pardon ben ilk mesajlara gore cevap verdim bosanmayi kabul etmis demek bencd halablof yapiyor protokol onune gelsin bi taraflarina muz sokulmus maymuna donerSürekli gelişmelerden haber vericem...
“Karı ağızlı” da ne demek öyle allah alla!! erkeğin bas bayağı eşekliği neden işin içine cinsiyet sokarak “karı” diyerek küçültüyorsunuz?!!şöyle yaparsan boşarım, böyle davranırsan boşarım diyen erkeklerin arkasından hala ne yapacağım diye düşünmeyin allah aşkına.. "boşanma" kelimesini her canı istediğinde yalama gibi söyleyip duran karı ağızlı erkekler için de hayatlarınızı karartmayın. boşanılabilir ama bu sürekli dile gelmez/getirilmez.. çekmeyin daha fazla kalan hayatınızı huzurla geçirin artık..
Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım bennot : üzerime 70 BinTL borc var Eşimin dükkanı için çekmiştim
ALLAH askina niye bu heriflere is acmak icin kendi uzerinize kredi cekersiniz,birakinda o cok sevgili aileleri ceksin.Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım bennot : üzerime 70 BinTL borc var Eşimin dükkanı için çekmiştim
O Çalışmıyor ki Çalışan benim :) Fasulye biber kabak toplayan benim o kahvede çay içer :) Akşamları kıraathane peşinde koşarÜzerimde 70 bin borç olsa ilgi aklıma gelen son şey olurdu, bu borçla ilgili bir düşünceniz var mı?
Ödeyecekmiş borcuALLAH askina niye bu heriflere is acmak icin kendi uzerinize kredi cekersiniz,birakinda o cok sevgili aileleri ceksin.
O Çalışmıyor ki Çalışan benim :) Fasulye biber kabak toplayan benim o kahvede çay içer :) Akşamları kıraathane peşinde koşar
protokolde senet yapılıcak zaten. Blöf yapıyor bana boşanamaz zannedip üzerime üzerime korku saldı sürekli korku cesarete dönüştü.. bana hızlandıralım boşanma işini dedi bende tamam dedim eşyalarını göndereyim dedi tamam dedim ses seda yok.. bıktım biran önce bekarlığa alışmak istiyorum ne lanet birseymiş bu evlilik kurumu. Ağlıyorum olmuyor gülüyorum olmuyor offf.Bu ciddi bir borç, kendinizi garantiye alın, kocanız çalışmıyorsa nasıl ödeyecek. En azından ailesinden senet sepet bir şeyler alın ya da borcu onların üzerine geçirin, yani kredi çekip sizin borcunuzu kapatsınlar sonra kendi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar. Bu borç üzerinize kalırsa yeni bir hayat kurma şansınız çok zora girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?