Eşim bana Değer versin istedim..

Aybush

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2019
9.310
16.214
198
35
Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben :KK43: not : üzerime 70 BinTL borc var Eşimin dükkanı için çekmiştim

Son düzenleme:
şöyle yaparsan boşarım, böyle davranırsan boşarım diyen erkeklerin arkasından hala ne yapacağım diye düşünmeyin allah aşkına.. "boşanma" kelimesini her canı istediğinde yalama gibi söyleyip duran karı ağızlı erkekler için de hayatlarınızı karartmayın. boşanılabilir ama bu sürekli dile gelmez/getirilmez.. çekmeyin daha fazla kalan hayatınızı huzurla geçirin artık..

Bunca sene resmen eşinize ve ailesine kölelik yapmışsınız. İyiki ailenize geri döndünüz. Geri adım atmayın, boşayın ve hayatınızı gerçek anlamda yaşamaya bakın. Yoksa 9 sene değil 90 senede bu böyle devam eder bu adamla.

Adam tam bir odun deger maddiyatla olur demis daha ne desin adam karakter ozetini yapmis. :)
Bosan hic durma pasanin bir tarafi yeterince kalkmis bosarmis pehhh bosasin. Ne kaybedersin?
Biriniz tehdit ediyor sen ise blof yapiyorsun. Madem pismansin ne diye blof yapiyorsun? Gereksiz isler.

Seven insan başta tehdit etmez bi kere.madem evi terk ettiniz arkasında durun. Şu evi terkedip peslerinden gelinmesini bekleyenleri de anlamıyorum. Cocuk oyuncağı degil ki bu
Ben ilk defa evimi terk ettim ilk defa baş kaldırdım artık öfke nöbetleri geçiriyorum artık kendımı kontol altına alamaz oldum..

Çocuk var mı...yani boşanma zor bir süreç ama değer görmemek daha zor.. Çocuk yoksa işler daha kolay olabilir... Siz asla adım atmayın o sizi umursamıyorsa siz de umursamayın..
çocuğumuz yok çok şükür.

Konuya Nereden başlamalıyım bilmiyorum. 8 Senemiz bitti 9. yılımıza adım attık 17 temmuz da ama...
Evliliğimizde Sürekli maddi problemler yaşadık bunu sorun haline getirmedim hiç bir zaman,hala da devam ediyor. İstanbul dan zorla beni aldı götürdü ailesinin yanına orada dükkan açtık ailesi ile beraber çalıştık ama yarar bulamadık zarar gördük ve kapattık. çiftçiliğe başladık ben eşime faydam olsun diye beraber tarlalara gittim çalıştım ilk kez çiftcilik yapıyorum. eşimle beraber ektim suladım gübreledim yağmurların altında ıslandım hiç yüksünmedim bu durumdan kendi razılığımla gittim.
"Kaçarak evlendik onun için aileme sırt döndüm." ( kız isteme nişan oldu ). Her türlü zorluğa göğüs gerdim ama nedense ailesinin yanına taşındığımızdan beri hiç değer görmedim. beni bu üzüyor çok. Değer vermiyorsun diyorum bana diyor ki maneviyatta değer vermeye inanmıyorum maddiyatta inanıyorum Senin maddiyatında yok ne zaman vereceksin bu değeri ? Romantizim istiyorum kendine yakıştıramıyor benden bekliyor.. sadece bir kere doğum günümü kutladı o kadar sadece pasta almakla ben pasta veya hediye istemiyorum ki Sözlü de kutlarsın sarılırsın öpersin okşarsın. Neyse Çok büyük kavga ettik saçma sapan şeyler için Çıktım annemin evine geldim 1 kere aramadı sormadı bana gidersen geri almam seni boşanırım diye tehdit ettiki bu tehditler hep var.Seven insan aramaz mı Sormazmı ? ne olursa olsun peşinden gitmezmi ne yapacağım ben :KK43:

Neden kaçarak evlendin arkadaşım?
Çok çok çok mu seviyordunuz birbirinizi?
Hani kaçacak kadar çok severken nasıl oldu da bu adam birden umursamaz oldu?

Adam tam bir odun deger maddiyatla olur demis daha ne desin adam karakter ozetini yapmis. :)
Bosan hic durma pasanin bir tarafi yeterince kalkmis bosarmis pehhh bosasin. Ne kaybedersin?
Biriniz tehdit ediyor sen ise blof yapiyorsun. Madem pismansin ne diye blof yapiyorsun? Gereksiz isler.
Blöff değil kızgınlık öfke isyan.. ilk defa bu kadar baş kaldırdım ben sevgi den hep kavgalarda ben alttan aldım trip yaptı ben yanaştım gittim ben sevdim hep bana afferim heh şöyle dedi :(

Birde Kayınvalidem Sürekli Kocama mağdur rolü oynuyor. Kendini oğluna acındırıyor Babanız çalışmadı ben çalıştım size baktım bu zamana kadar istediğim hic birseyi yapamadım gibisinden ki bu en basit hali.. biz sürekli eksiklerini alıyoruz kendimize yokken onlara veriyoruz. ve eşim bunla yetinmiyor

Anladım.
Madem ailenizin yanına geldiniz,bekleyin bakalım arkadaşım,Mevlam ne eylerse güzel eyler.
Allah razı olsun. 4 gün oldu boşanmak için bile aramadı. Ne yapmaya calisiyor anlamadım

Blöff değil kızgınlık öfke isyan.. ilk defa bu kadar baş kaldırdım ben sevgi den hep kavgalarda ben alttan aldım trip yaptı ben yanaştım gittim ben sevdim hep bana afferim heh şöyle dedi :KK43:

Tabi adam bu muamele karsisinda neye ugradigini sasirmis :) bu kadar alttan almak neden? Sen bas kaldirmak icin cok gec kalmissin alistirmissin pasayi.

Nasilsa hasretime dayanamaz diyor adam kendinden emin.

Allah razı olsun. 4 gün oldu boşanmak için bile aramadı. Ne yapmaya calisiyor anlamadım
Amin.
Allahım hepimizden razı olsun inşallah.
Anne baskısı var dedin ya beraber ortak karar alıyor değillerdir,inşallah.

Tabi adam bu muamele karsisinda neye ugradigini sasirmis :) bu kadar alttan almak neden? Sen bas kaldirmak icin cok gec kalmissin alistirmissin pasayi.

Nasilsa hasretime dayanamaz diyor adam kendinden emin.
Çok doğru hiç bir zaman Ben demedim ondan oldu.. Salak bir insanım ben herkes mutlu olsun diye bildiğin kıçımı yırtıyorum Sonuç ben hüsran :(

Back
X