Eşim bana dürüst davranmıyor sanki

Şimdi altın bozdurucak zaman değil. Gittikçe yükseliyor.

Düğüne gidecek kişi önceden hediyesini belirler. Sizin altınlar olmasaydı neyle verecekti altını ?

Bu kadar saf olmayın. Madem altınlar gidiyor tek tek hemen bir yatirim yapmaliydiniz.

Geçmiş olsun diyesim geldi.

Ne kredi borcuymus , bari bundan haberiniz var mı ?
Evet krediden haberim vardı

Evet krediden haberim vardı
Gercekten kapatmis olsa bari banka hesaplarindan gostermesini isteyin.. pasif durmayin Ben zaten sormam falan demeyin tabiki soracaksiniz siz 12 bini altinlari hic etseniz o size sormayacak mi bi Deneyin bakalim ne oluyor...

Paralar ortada yok bence. Yoksa altın niye bozsun.. üzüldüm sizin için çünkü ortada yalan var belli. Henüz bir aylık evlisin şimdiden tepkini koymazsan sağlıklı bir evlilik olmaz adam daha çok para batırır. Hesabını bil nerde neyin var bil. İpleri bu kadar eline verme. Nasıl baslarsan öyle gider unutma. Ayrıca ben sormam demek ne demek. Ailesinin artık tabiki soracaksın..yoksa saman altından ne sular yurutulur haberin olmaz

Ben gibi saf olma rica ediyorum. Benimkide evlendiğimizde borsa oynuyormuş haberim yok tabi, o ara cok para kaybetmiş ki ben borsada kazanan görmedim. Borsa demek yalan demek cünkü kaybettiklerini kazanmak için daha cok oynayacak oynadıkça kaybedecek tamamen bir kısırdöngü bu. Evliliğiniz yıkılır acık ve net. Ona ilkönce artık borsaya elini bile sürmemesini aksi takdirde kumar oynayan bir adamla evli kalamayacagını söyle net. Borsa varsa ben yokum de. Önünü kes giden 12 bin lira ve altınlar olsun inan. Cünkü daha öyle seyler kaybedersin ki aklın almaz. Kredi borcuda altında parada hepsi borsaya gitmiştir eminim. Cünkü bizimde gidecek bişey yokken eşim kredi cekip borsaya oynamıs ve batırmıstı düşünün o derece. Sizin kide farklı değil. Üzerine altınlarımı binbir yalvarma ile aldı geri ödicem diye sözler sözler ama bir altın bile geri gelmedi. Verdiği sözleri tutmadı ve doğruyu söylemez hep bir seyler gizler gibi. Yani artık tabi borsa morsa kalmadı ama güvende sıfır. Ne söylerse söylesin doğruluğunu hep sorgularım içimde İnan buda cok yorucu. Böyle bir evlilik olmaz olsun. Siz daha yolun basındasınız. Net bir sekilde borsa oynadığını gizlediği için ve oynad

Her altin isteyene veriyor musunuz boyle altinlarinizi. Kocanizla bunu bile konusmayacaksaniz neden evlendiniz ki. Kendinize gelin lutfen car cur etmeyin elinizdekileri dusunerek adim atin. Oncesinden sunla sunu yapariz altinlar kalir paralarla borc oderiz gibi gibi konusmalar hic yapmadiniz mi. Yumusak yuzunuzu bulmuslar ablasi bile dugunden hemen sonra ne koparsam kardir kafasiyla yaklasmis.

2 ay önce evlendim.. konusmustuk evlenmedne önce .. altınlar hepsi bende bankada kendi hesabmda kasada. aramızda anlaşma var her 2 aileden sağlıkla ilgili bi durum olmadgı sürece altınlara dokunmak yok. ev alacağız. ALTINLARINIZI KİMSEYE VERMEYİN VERİLENLER GERİ GELMEZ ASLA UNUTMAYIN.

diğer konuya gelınce 2 aylık evliyim sanki benden de bişiyler saklanıyor. örneğin bandırmadan ev alacağız ama ben herkese uzak istiyorum yarın öbur ailesi ailem fln gelmesin.. ama kızkardesı bunu duydugundan beri bizde 5 yıl içerisinde bandırmaya geleceğiz dedi. (duymasınn sebebi nişanlıyken biz söylemiştik.) ben bunu öğrendiğimden beri bandırmayı rafa kaldırdım çanakkaleye döndm. 2 gun önce bandırmadan yegebkeri geldi aaa buraya gelin bandırmada yasaın ev buluruz iş buluruz vs vs bi anda iş bandırmaya döndu. sanki kızkardesı yegenleri eşim anlaşılmış gibi. tabi bu benmde kuruntum olabilir ama bazen dusunmeden edemıyorum..

Bu psikologun videolarına lütfen bakın çok Harika tespitleri var .Evliliklerde sorunları çözen bir doktor.

kusura bakmayın ama bu adam psikolog falan değil, şarlatan. Fizik bölümü mezunuydu galiba. Ülkemizde hiçbir yerde liyakat kalmadığı için ağzı laf yapıyor, izleniyor diye çıkarıyorlar televizyonlara

düğünde takılanlarla size sormadan birşeyler yapması hiç doğru değil.
sakince, kavga etmeden sorun. detayları öğrenin. ve hesabı ortak hesaba çevirin kesinlikle.

Benim eşim de borsa oynar. Ben hiç anlamam. Ama buna rağmen haberim olur bundan.

Birikimimizden ufak bir kısmı ayırır mesela, onunla alır satar yapar bir şeyler. Şimdiye kadar hiç kaybı olmadı. Hani zarar ettiği kağıtlar olduysa da kar ettikleri onu kompanse etti.

Ancak bunu benden gizli yapsaydı, kıyametler kopardı. Eşek başı mıyım ben bu evde? Varlığı da yokluğu da beraber çekeceksek, beraber kazanıp harcıyorsak, gurur falan dinlemem, gayet de hesap sorarım. Ben eve ya da çocuklara yapılacak alışverişi bile bak bu ay biraz yüklü harcayabilirim, ne dersin uygun mu bütçemiz diye danışıyorsam saygımdan, o da bana en azından borsa olayı için, borç vermek için vs.. danışmak, rızamı almak zorunda.

Ortak hesap açtırın ya da Altun’lar sadece benim adıma kasada dursun deyin
Diğer türlü takip edemezsiniz gibi duruyor malesef

Birde kadınlara güven olmaz derler,asıl güvenilmez olan ta kendileri .
Daha yeni evlisiniz keşke parayı altınları kendi hesabına aktarsaydin , gerçekten yuvayı dişi kuş yapıyor.

Çoğumuz ilk günler hiç onemsemiyoruz sonrada aklımıza düştüğünde ne óldü para altınlar deyip
Beynimizi yiyebiliyoruz.

Merhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?
Hiç kafayı yemezdim. Açıkca sorarım

Merhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?

Bankadaki paranın hesabını verememiş ama siz üzerine çeyrekleri vermişsiniz , vermemeliydiniz
Ablasına vermeniz de hata, çeyrek alacak parası yoksa 100-200 para taksın düğünde onun sorunu, neden verdiniz
O verdikleriniz bir daha geri gelmez, çarçur olur gider, bilesiniz

kusura bakmayın ama bu adam psikolog falan değil, şarlatan. Fizik bölümü mezunuydu galiba. Ülkemizde hiçbir yerde liyakat kalmadığı için ağzı laf yapıyor, izleniyor diye çıkarıyorlar televizyonlara
Kusura bakmayın ama ben ve birçok insan böyle düşünmüyor
Çok gerçekçi konuşuyor.
Bazı yerlerde Bayanları atıyor gibi geliyor bazılarına ama çok haklı.cozum odaklı birisi
Hayır psikoloji bölümü üzerinden mezun ve ABD de yüksek lisansını filan yaptı
ve aile psikoloğu Doktor
Adam çok ciddi durumda kalmadıkça boşanma taraftarı değil.
burda dikkatimi çekiyor burdaki kadınlar küçük birşey olsa bosan diyor kimse evllilgi kurtarma çabasında değil . evlilik kolay kurulmuyor.
Evlilik birrnini idare etmektir bir nevi.

Çok gerçekçi konuşuyor.
Bazı yerlerde Bayanları atıyor gibi geliyor bazılarına ama çok haklı.cozum odaklı birisi
ve aile psikoloğu Doktor
burda dikkatimi çekiyor burdaki kadınlar küçük birşey olsa bosan diyor kimse evllilgi kurtarma çabasında değil . evlilik kolay kurulmuyor.
Daha önce farklı bir mecrada bu adam konu olmuştu,
Lisan eğitimi fizik, psikolojiden yüksek yapmış, amerikada doktora yaptığı okulların da tr'de denkliği yokmuş. Buna rağmen kendini dr. Ve klinik psikolog olarak pazarlıyor
Psikologdan çok şovmen gibi.

Daha önce farklı bir mecrada bu adam konu olmuştu,
Lisan eğitimi fizik, psikolojiden yüksek yapmış, amerikada doktora yaptığı okulların da tr'de denkliği yokmuş. Buna rağmen kendini dr. Ve klinik psikolog olarak pazarlıyor
Psikologdan çok şovmen gibi.
Aynen bu adamın söylediklerini bende söylerim bilmediğin ne söylüyor

Çok gerçekçi konuşuyor.
ve aile psikoloğu Doktor

bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir. Böyle insanlar yüzünden yıllarca emek vermiş psikoloji lisans mezunlarına çok büyük haksızlık yapılıyor.Burada da yazılan konulara çok sağduyulu ve yapıcı yorum yapan bir sürü üye var, onlarda çıkıp danışmanlık versin televizyonda o zaman.

bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir. Böyle insanlar yüzünden yıllarca emek vermiş psikoloji lisans mezunlarına çok büyük haksızlık yapılıyor.Burada da yazılan konulara çok sağduyulu ve yapıcı yorum yapan bir sürü üye var, onlarda çıkıp danışmanlık versin televizyonda o zaman.
Tam araştırmadigjniz cok belli.bircok üniveriste de yükseklisans doktorlar yapmış psikoloji alanında.
Iki farklı ABD de üniversitede doktoraligini yapmış ve birçok çalışmaları var.
Iyi araştırmanızı tavsiye ederim 👍
Kolay gelsin

Back
X